Scudo Sports

İzmir

Scudo
Mtb olacağı kesin galiba.Derneğin sitesinden mtb yarışı yazıyor.

geçen senelerde yol yarışları baharda olmuştu sanırım. amaaan ne demiş atalarımız yarış olsun çamurdan olsun :)

derneğin sitesinde çubat ayında gösteriyor. ama güncellenir herhalde.

evet aynı soruyu bende soracaktım fatihcim lisans ve acemilik durumunda yani yüzde 80 gibi bişey var galiba bizi aydınlatırsan seviniriz fatih

@jackal_jeo

Siteyi defalarca incelememe rağmen, hiç bir yerde bulamadım. Ben mi göremedim acaba!

@mkaptanbasi@hotmail.com

"Aylık Tur Programı" na bak.Herşey orada.

Arkadaşlar, İzmirPınarbaşı Yarış pisti, yaklaşık 2 km uzunluğunda bir asfalt otomobil pistidir.Bu pistte de daha evvel yarışlar yapılmıştı, resimler için bu linke bakabilirsiniz:

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=32105

Yarışı düzenlemeyi düşünen İzmir İl Bisiklet Sorumlusu Birol Toromandır.Yarış lisanslı sporcuların katılacağı aynı zamanda halka açık bir yarış olacaktır.(katılıma göre kategoriler detaylandırılacak)
Ayını pistte hem yol bisikleti kriteryum yarışı olacak hem de mtb kreiteryum yarışı, katılım az olur ise aynı kategoride değerlendirilecek katılım fazla olursa kategoriler ayrılacak.
Bu izmir ili antrenman yarışıdır.Ama diğer şehirlere de katılım tabiki serbesttir.
18 Ocakdaki yarıştan sonra diğeri de 22 şubatta olacak.Bu iki yarışı gerçekleştirecek olan kişiler sanırım farklı.22 Şubattaki İzmir Bisiklet Derneğinin bir organizasyonu olacak.

• Beğen
Tepkiler: nasuh ve ozgur_jeo
Sevgili Bisiklet Dostlari ;

Türkiye'nin en eski iletişim grubu olan "İzmir Bisiklet Dostları" grubumuz maalesef MSN'in Şubat 2009'dan itibaren MSN Gruplar hizmetini sona erdirmesi nedeniyle taşınmak zorundayız.

Mail Grubu Olarak Google'dan devam ediyoruz. * Grubun adi: Izmir Bisiklet Dostlari * Grubun ana sayfasi: (link) * Grubun e-posta adresi izmir-bisiklet-dostlari@googlegroups.com

Ancak mail grubu olarak iletisimin saglikli olmayacagindan hareketle forum sayfasini da dün aksam çalisir hale getirdim.

Adresimiz simdilik uzun. Ileriki haftalarda sabit bir host üzerinden daha kisa bir adresle devam edecegiz. Bu adres degisiminde herhangi bir sekilde forumu tasima sözkonusu olmayacagindan bir kayip yasamayacagiz. Forum adresimiz: (link)

Kent içi ulaşımında belediye otobüslerinin bu kadar yüksek oranda tercih edilme nedeni çok açık: İnsanların başka alternatifi yok! Umarım önümüzdeki yıllarda otobüs çilesinden kurtuluruz...

sende koşturacaksın değil mi? Böyle bir fırsat kaçmaz tüm sporcu arkadaşlara bol şanslar

Geri