Scudo Sports

İzmir

ooo.. açık adreside aldık tamamdır artık :D Ben de Önder.Karşıyaka tarafında oturuyorum.Ama perşembe turuna gelicem.Orada görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: fthpl
Scudo
selamlar Arkadaslarım....

Biliyorsunuz Bu sene Öss var. Lise 4 oldum artık. Bisiklet Hayatından 1 donem boyunca derslerim için çekilmeye karar verdim. Bu sene iyi hazırlanmalıym. Bisiklet varkende biraz zor :) biliyorsunuz. Bu yuzden bisikletimi Kaldıracagım güzel bir temizlikten sonra... Artık Seneye Bu zamanlar Kurarım. Seneye Kıbrısa gitme ihtimalimde olabilir. Artık orada katılırım turla Hayırlısıyla. Ben Ara sıra forumu takip etmeye çalışacagım. Güzel günlerimiz geçti. Ben Hatırlarım foruma bir bisiklet kondugu zaman guldüğümü yada hayretler içinde kaldıgım zamanları. Bunlar güzel şeyler. Bu arada İzmirde Katıldıgım Turlarda Tüm arkadaslarıma abilerime ablalarıma Teşşekurlerimi sunuyoruyum. Hepsinden Allah Razı olsun...Kendinize Cok iyi bakın Görüşmek umuduyla :eek:

Saygılarımla Serkan Ekşi

Bu yıl bende öss hazırlandım.

Stresi atmanın en iyi yolu bisiklet bence.

Ama son 2 ay kala biraz temkinli binmekte fayda var.

Kolu bacağı kırarsan zor toplarsın..

Neyse sana başarılar. Bence bisikleti bırakma teberusun dediği gibi haftada bi saat bile yeter.

serkan bende arkadaşlara katılıyorum össye hazırlanman için bisikletini kaldırman çok gereksiz.haftada bir turlara katılıp stres atabilirsin bence çok işinede yarar.moral depolarsın.öss denen şeye zaten gıcığım,bide sen böyle bişey söyledin iyce nefret ettim bu sınavdan..bana kalırsa kararını tekrar gözden geçir daha çok pedallayacağız seninle..(iyi ki 1 hafta katılmadık tura haa:))ayrıca;

ÖSS'YE İNAT YAŞASIN HAYAT!!!

ya aslında bırakmamın büyük bir etkeni aile pek istemiyorlar bu aralrda pek ders calısamadım. Herbir şeyi bisiklete baglıyorlar. neyse ya bakalım ne olacak :)

@Yokuscu

Bana bak kardeşim senin bir kaç yaş büyüğün olarak konuşuyorum :boese157:

1-Biz Türkler ya aşırı ders çalışır yada hiç çalışmayız yani biraz dengesisiz
2-Günde 4 saat çalış ama her gün çalış çok iyi bir yeri kazanırsın
3-Ve de yok vedaymış yok öss ymiş diye saçmalamayı bırak
adam ol adam
Bırakın şu romantikliği artık bir düzen tertip kur kendine sporunuda yap gezmenide yap eğlenmenide yap;) ÖSS hiçbir şey değil ama her şey de değil
Dediğim gibi günde 4 saat :cool:
Otur masana 4 saat hiç kalkma tuvalete bile gitme!
Ama günde o 4 saati hiç aksatma uyuma ama 4 saat çalış! Kolay gelsin

yazıyı tekrar okuyordum da yazmazsam çatlarım;

SERKAN merak etme yaşayacaksın !

İntihar mektubu gibi olmuş ya... Hem bak SAĞLAM KAFA, SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR . Sen en iyisi her gün 3-5 saat ders çalış haftada da 2 saat bisiklete ayır en az...

• Beğen
Tepkiler: Yokuscu
Derslerden sonra kafayı biraz dinlendirmek için bisikletle biraz hava almaktan daha iyi bir yöntem olamaz sanırım, bir miktar bisiklet binmek ders performansınıza kesinlikle pozitif etki yapacaktır...

Kesinlikle diğer yorum yapan arkadaşlara katılıyorum...Hayatının ne kadar bir bölümünü kaplıyor bisikletin bilmiyorum ama çok sevdiğin açıkça ifadelerinden belli oluyor...Aynı durumda hemen her aile çocuklarını iyi bir glecek sahibi olabilmesi için önündeki en büyük engeli bisiklet olarak görüyor...oysa çok büyük bir yanlış...şöyle ki sen bisikletini hayatından tamamen çıkarttığında ki bence ailen bunu öyle sandığında onlar mutku iken sen bu durumdan çok rahatsız olacaksın ve bisikletine hiç binememenin verdiği psikolojiyle ders-dershane-okul rutini seni fena halde yoracaktır diye düşünüyorum...zamanının ne kadarını ders çalışmaya ayıracağın,senin yapacağın programa bağlı ama haftada 1-2 gün birkaç saat bisiklete binmek seni daha fazla motive edecektir bundan kuşkun olmasın...

geçen hafta kaynaklara gitmiştik. bu hafta göztepe düşünüyoruz. bilgileri bu gün tam olarak açıklayacağız.

@yaminkutlu

bünyamin açtığımız konu gezi tur ve organizasyonlara taşınmış..konu aktiftir..bu konu silinebilir..moderatör arkadaşların dikkatine!!!

Geri