Scudo Sports

İzmir

Scudo
bugun gozum hep aytac abiyi aradı hatta durun aytac abi gelcek diye diye bir hal oldum :( ama gelmedin şimdi ogrendim suan saat 00.10 geçmiş olsun abi dikkat et kendine. Bu arada Arkadaslar benimde son turumdu bu haftaya dersanem başlıyor okul acılıncada bisikletimi toparlayacagım Bugun için cok tesekkur ederim ozellikle mnk ya :) hep birlikte gittik onunla :)

• Beğen
Tepkiler: aytacaksoy
Aleyküm selam. Neresindensin şehrimizin? Bisikletin var mıdır? Varsa nedir? Görsek tanır mıyız?

• Beğen
Tepkiler: fthpl
walla sen donuste bana sor menemene giderken rüzgarlamı bogusayım arabalarlamı bogusayım karıstırdım

selam hepinize arkadaslar , izmir balçovadanım , sokak adımıda verem mi , bisikletimin resmini koydum bakın :D saygılar

ismim Fatih pala , izmir balçova bianchi metapro mtb kullanoyorum , 18 yaşındayım herkeze selam

perşembe günü konu 1 buçuk senesini dolduracak... umarım konu yayarlı olmuştur hepimize. iyi arkadaşlar edinmişizdir...

aramıza hoşgeldiniz, MNK doğru söylemiş perşembe akşamı saat 20:00 de göztepe iskelede görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: fthpl
@fthpl

a.selam hoşgeldin bende balçovada oturuyorum ama iş sebebiyle uzun bir süredir malatyadayım. balçovanın neresindensin

Geri