Scudo Sports

İzmir

İşin heyecanı bu yaaa.Kamyon arkası tehlikelilerin en heyecanlısı.Kulaklarınızdan adrenalin fışkıracak.
Zuhahahaha :)

Scudo
Kamyon arkasında gitmeyi tek geçerim:):):) ama belediye otobüsleri de fena olmuyor değil.

@Hypersonicbiker

tadından yenmez :D ama ankara büyükşehir belediyesi çoğu otobüsü sıfırladı.. yeniler roket gibi kalkıyor nabız tavan yapıyor valla :D 90 ı da geçmiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
@Tuonela

anladımmm... açıklama için çok teşekkürler... kadir arkadaşımızın videosu youtube den dolayı izlenemiyormuş ama saolsun bana msn den yolladı :) çok eğlenceli bişeye benziyor bi o kadar da tehlikeli... bence yapmayın...

tavsiye etmiyorum ama gercekten kısa sürede çok yol almak, az enerji harcamak acısından çok güzel ....
yanlız çok tehlikeli .......düzgün bir yolda 60-70 km hızla 10-20 dakika dakika sürmek....:):)

dalaman uzerı qecmenız lazım qecerken bende katılabılırım dalaman fethiye arası zaden 98 km ben 2.30 saatde ulaşıyorum ...durmak yok tam gaz :)

ben dalamandayım burdan tur otobüsleri geçerken baya hızlandırıyo tam yorulduqum zaman geçiyor iyi oluyor walla:)

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
"Şehir içi ulaşımda bisiklet" konusunda yoğunlaşılacak bu etkinliğe katılacak kimse yok mu İzmir'den.
En azından, her zaman dert yandığımız bisikletli ulaşımdaki sorunları yazın da konferans için hazırlanan dosyaya katkınız olsun.
Önemli olan çözüm üretmek, şikayet etmek değil.. (!)

• Beğen
Tepkiler: Levent Temiz
bende izmirden şerif uzun yoldan hoşlanırım geçen haftada çiğliden kınık kadar gittim geldim ah bide bisiklet sürücülerine saygılı olsalar evka 5 te oturuyorum msn adresim serif_jordan23@hotmail.com

@Tuonela

hocam bari deneyelim de ona göre bakalım :) yoksa kamyon arkasında bisikletle giderken doğmadık :rolleyes: biz de sizin gibi deneyelim tabi biraz daha ustalaşalım ;) güzel olsa gerek
tabi kamyon arkası yapmak istemeyenler 4-5 arkadaşını önüne alsın onlar önden giderken o da arkasından pedallasın tour de france hesabı

bu konuyu açabilcek en iyi yerin burası olduğunu düşündüm :) bugün babamla dağ tepe dolaşıyoduk ;) biğ tane parkur gördük ormanımsı bir yerin içine giden oraya daldık. 15-20 m kadar içieri girdik. Sonra arkadan bi abimiz çarptı hafiften. Üstünde Bianchi turquaz takım forması gibi bi abimiz. Saat bugün 13.00 civarında. Sonra bisiklet üstü muhabbet geçti o indi aşağılara. Sonra tepeyi çıktı 4-5 köpek le fln uğraştı. Neyse sormayı unuttum da "hocam bisikletforum üyesimisin" diye. O abimiz burdaysa yazarsa sevinirim :eek: televizyondaki annenizi- kardeşinizi buluyoruz gibi oldu ama :rolleyes: malum ilk defa bi mtb ci gördüm heycanlandım :D

:) Harika bir konu.Temennim işte camiamızın böylesine büyük olması ve her an her yerde karşılaşılabilir kişiler olmamız :)

Forum sayesinde mesela benim çevrem çok genişledi ve tanıdğım bisikletçi arkadaşlarım ile yeni arkadaşlarımın çevresi ortak çıktı ve iyice bütünleştik. :)

Evka 3 eski yarış parkurumuz Zafer Abi (Bianchi) mekanıdır. Onun internetle arası pek yoktur. Büyük ihtimalle ona rastlamışsındır.

Foruma üy olan veye olmayan tüm bisklet sevenenler ile uygun bir zamanda tanışma turu yapsak diye bir fikir.Katılmak isteyen arkadaşlar hafta sonu olmak kaydı ile bir gün ve yer belirlenirse toplanıp tanışır ve uygun bir tur yaparız.Katılmak isteyenlerden haber bekliyorum
Saygılarımla

Geri