Scudo Sports

İzmir

@unlu

Sana da uyascak bir hafta sonu tanışırsak kısa bisiklet turları yapabiliriz....Bu civarda oturan başka arkadaşların varsa faliyetlerde düzenleyebiliriz.

Scudo
Bu civarda oturan arkadaşlarıma sesleniyorum...Yaklaşık 2 aydır bisiklet kullanıyorum ve bu iş bana müthiş bir keyif veriyor,bir nevi hobi oldu.Bir gurup oluşturup hafta sonlarını değerlendirebiliriz......of35@ttmail.com

değerlendiririz abi biz zaten her haftasonu çıkıyoruz tura bisiklet derneği ile ekledim konuşuruz.

@derya.yildirim

heheh
selam ben yokuş arkadaşın tarık okula yapılacak rampalara ne oldu?

herkese merhaba. bu konuyu umarım yalnıs bolume acmamısımdır oyle ıse affola cunku yenıyım.izmirde bısıklet kıralayabılecegımız yer varmıdır bıraz arastırma yaptım forum uzerınde fakat ızmır de bulamadım ıstanbulda ve ankara da var sanırım benı bılgılendırırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım

Konuyu daha uygun olan bir yere taşıdım Elmas.

İzmir'li arkadaşlar bu konuda sana yardımcı olacaklardır. İstersen bir de Sundu Bisiklet ile irtibata geç...

tsk ederım halılıozturk tavsıyene uyup sundu bısıklet ıle ırtıbata gecerım

@elmas

Selamlar.

Öncelikle hoşgeldiniz. Bisiklet kiralamak için Doruk Bisiklet ile irtibata geçebilirsiniz. Bunun için arama motorlarından Doruk Bisiklet arattırın.Size yardımcı olacaklardır.
Ayrıca Ata Bisiklet ve Sundu Bisiklet de size yardımcı olabilir.

Hoşçakalın.

İzmir Yerel Gündem 21 ULAŞIM Çalışma Grubunca düzenlenen ve İzmir’de YAYA ve BİSİKLET Sorun ve Çözümlerinin ele alınacağı 4. Arama Konferansına davetlisiniz.
27 Mart 2008 günü Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda yapılması düşünülen toplantıya katılımınız beklenmektedir.
İzmir'deki bisikletli ulaşım konusunda çözümlerin aranacağı bu organizasyona katılmak isteyenler ozgurtex@mail.ege.edu.tr adresinden (veya forumda özelden) bana ulaşabilir.

1. Grup : Yayalarla ilgili mevzuat ve yaya öncelikli çevre düzenlemesi
Kaldırımların kullanımı vb…

2. Grup: Eğitim
Halkın yaya hakları konusunda bilgilendirilmesi
Okullarda bilgilendirme kampanyaları
Yaya yolu anlayışının kazandırılması vb…

3. Grup Bisiklet
Bisiklet yollarının tanımlanması
Ulaşım aracı olarak bisikletin daha yaygın olarak kullandırılmasının özendirilmesi çalışmaları
Bisikletin bir ulaşım aracı olarak kullanılması
Entegre bisiklet ulaşımı

4. Grup Engelliler
Engellilerin yaya ulaşımındaki sorunları, zorlukların kaldırılması ve çözüm öneriler.

Program:
09.00 - 09.30: Kayıt
09.30 - 10.00: Açılış ve Toplantı Yönetimi Bilgilendirmesi
10.00 - 13.00: Grupların 1. Atölye Çalışması
13.00 - 13.30: Öğle yemeği arası
13.30 - 16.30: Grupların 2. Atölye Çalışması
16.30 - 17.30: Değerlendirme Toplantısı, Katkılar
17.30 - 18.00: Sonuç Bildirgesi ve Yayını

Tüm izmirliler ve ege mavisinin etrafında dolananlar herkese selamlar

olma mııııııııııııııııııııı.................. bu şeye benzedi aramızda çikolatalı gofret sevmeyen varmı reklamına:D

ruzgar bisikleti yavaşlatır- kamyon fazla hızlı gidemez (70-90 km/saat) - kamyon ruzgarı yarar- bisikletle arkasına gecip yarılmış ruzgarda az efor cok yol vs. vs. vs.

deli kadirin videosu var bu konu ile ilgili deli kadir style adı altında :D

denemediyseniz pek tavsiye edilmez

Geri