Scudo Sports

İzmir

bass seni aramızda görmek bizi mutlu eder Cemal ve Derya nın da dediği gibi 2. dönem başı tekrar kayıtlarımız açılcak o zaman üniversitenin içinde havuzun önünde standımıza yada topluluklar merkezine odamıza gelip klübümüze kaydolabilirsiniz

bu arada kron xc1000 alabileceğiniz internette benim bildiğim güvenilir 2 adres var birisi efor bisiklet diğeri kaçkar bisiklet sitelerine forumun en üstündeki reklamlardan ulaşabilirsin bisikleti istemeden önce maille bisiklet hakkında ve ellerinde bulunup bulunmadığıyla bide kargoyla ilgili bilgi almanı öneririm

görüşmek dileğiyle

Scudo
Teşekkür ederim. Ya İzmir'den alma imkanım yok mu? Fiyat vb. bilen yok mu?

Merhaba. Sezer Çınaroğlu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıfım. 7 yıldır bisikletten uzağım. Şu an Kron xc 1000 arayışındayım. Bulduğum an aranıza aktif oarak katılmış olacağım. 2. dönem ebit üyesi adayıyım.

• Beğen
Tepkiler: derya.yildirim
@bass

Aramıza hoşgeldiniz.. Forumumuzda bisiklet firmalarının dükkanları var.
Doruk Bisiklet ile irtibat kurarsanız faydası olacaktır.
Hoşçakalın..

• Beğen
Tepkiler: bass
@naillian

Teşekkür ederim. Ya ben elden almak istiyordum o yüzden İzmirden istedim. Dorukta yok dedi çoğu kişi. Ya arkadaşlar ben kron alamzsam soğuyacağım bu hobiden daha başlamadan. Lütfen bileniniz varsa ya da irtibatı olan bana yardımcı olsun.:(

@bass

Doruk Bisiklet te olmayabilir. Kron satmış bir firmadan bilgi almak bence daha faydalı olabilir. Arayın görüşün derim ben. Kron dışında, istediğiniz modelin benzer özelliklerinde markalar da yok değil. Yok illa ki ben Kron istiyorum diyorsanız yine forumumuzun bisiklet firmaları bölümüne göz atın. Dükkanlarda Kron un kampanyalı modelleri var.
Hoşçakalın...

Araştırma yapıyorum. Kaçkarda var ama online satış yokmuş sanırım. Hala yardım iistiyorum arkadaşlar.:(

sitelerini hazırlıyorlar tam hazır değil online alışveriş henüz mümkün değil mesela o yüzden gidip görüşmelisin :cool:

• Beğen
Tepkiler: bass
kron ayarında birçok marka mevcut izmirde sedona, mosso vs bu alternatifleri değerlendir derim hepsi birbirinden güzel bisikletler

Aklımda sedona sd 711 de var. Bakalım bulamazsam sedadan alacağım sedona.

selam arkadaslar benim adım genar. bornovadayım. 2 yıldır foruma üyeyim ve herün girerim ancak bu başlığı ne hikmetse yeni gördüm. bu kadar insanı bi arada görünce gerçekten çok mutlu oldum.

Bornova' da olacağım 5-6 ay kadar.. Bornova' dan Konak ya da Karşıyaka tarafına gitmek illet birşey.. insanların trafikteki halleri, yaşamdaki ahlaksızlık ve felsefesizlikleri, egsoz dumanlarına boğulmalar.. Üzgünüm..Biri bana İzmir'de bisiklete binmeyi sevdirsin lütfen...

@evrimsel

Merhaba Evrimsel,

İzmir'de şehir içinde çok da keyifli binemeyeceksiniz. Belki gün ortasında sakin yollar bulabilirsiniz ancak sabah ve akşam saatlerinde bu şehirde bisiklete binmek sıkıntılı olacaktır.

Belki pazar günleri yapılan turlardan birine katılarak pedal çevirme keyfinizi bir nebzede olsa sürdürebilirsiniz.

Malesef ulaşım için bisiklet bu şehirde çok keyifli değil.

Sorunsuz keyifli sürüşler dilerim

Selamlar,
Mustafa Dinç

• Beğen
Tepkiler: elsk
@spokesman

Konu biraz sapacak bunun için şimdiden özür dilerim ama fikrimi söylemeden duramayacağım. Haftaiçleri akşamları (20:00-23:30) Kyaka-İnciraltı arasında bisiklete biniyorum ve trafik çok müsait oluyor. Moralimizi bozmamak lazım.

Arkadaşlar yanıma bir kaç kişi daha alıp yaza doğru İzmirden Fethiyeye gitmek istiyorum. Bilenlere yol uygun mu diye soracaktım. Ne kadar sürede gidilir ortalama? Günlere böleceğim sanırım geze geze gideceğim:D

Geri