Scudo Sports

İzmir

Scudo
Merhaba kendimce yanlız olarak izmir ilçeler arası turlar yapmaktayım. Ekip bulmak istiyorum. Tur planlarınızda katılmak için izin istiyorum.

Benim zamanımda, yani bisiklet binmeye çok vakit bulduğum zamanlar teknoloji bu kadar iyi değildi. Üzülüyorum [emoji17]. Şu an Fransa'da yine yalnız takılıyorum.

Cemal Ç.

Merhabalar, fırsat buldukça mavişehir-melez arası kısa metraj düşük tempolu turluyorum. Birkaç sayfayı okudum ama toplantı ya da tur bilgisi bulamadım. Yetişebileceğim akşam turlarınız/toplantılarınız varsa dahil olmak isterim. Keyifli sürüşler. Selamlar.

@desmosedici
Facebook/ Bike İzmir

@desmosedici

Face'in olması şart değil. Sadece bir defaya mahsus kayıt olman gerekiyor sadece. (link)

Face login olmana gerek kalmadan arada sırada bu linke tıklayarak haftada ort. 3 gün yapılan etkinliklerden habedar olabilirsin. (link)

Hemen her pazar uzun doğa sürüşleri oluyor. Pazar günü güzel bir etkinlik var mesela (link)

• Beğen
Tepkiler: desmosedici
@desmosedici strava dan da takip edebilirsin. aynı zamanda bisiklet sürüşlerinin kayıtlarını da tutarsın.

(link)

• Beğen
Tepkiler: desmosedici
Verdiğiniz bağlantılara şimdilik telefondan baktım, stravadan da takip ettim. Burada göründüğünden daha aktifmiş topluluk. Teşekkürler tekrar. İlk fırsatta dahil olmayı düşünüyorum.

14 Ekim Kemalpaşa etkinliğinde 90 civarı kişi katıldı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de Bike İzmir'i bugün buradan öğrendim. 29 Ekjm etkinliği varmış. Kısmetse katılacağım.

Sevgili dostlar 28 Ekimde Bostanlı Pazarı'nda saat 10:00-16:00 arasında bisiklet pazarı açılacakmış. Bisiklet satışının yanında parça ve ekipman satışı da olacağı söyleniyor. İlgilenenlere duyurulur.
Şuradan da haberi paylaşayım.
(link)

Merhaba,
3 Kasım C.tesi sabah erken saatlerde İstanbul'dan arabayla Çeşmeye gitmeyi, pazar ö.sonra da dönmeyi planlıyorum. 3 kisi daha alabilirim. Ilgilenenler mesajla ulasabilir.
Selamlar,

Bu gece buca’da yaklaşık 10km’lik bir tur atmayı düşünüyorum. Saat 7.30-8.00 civarı. Gelmek isteyen olur mu?
Not: arkadaş olursa bucadan konak falanda yapabiliriz

Şubat tatilinde İzmir'de olacağım.
Yine bir haftada 5 gran fondo yapmak gibi bir hedefim var.
Ulen cennet gibi şehirde yaşıyorsunuz.
Kıymetini bilin.
:) :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: ratm
dun ve bugun Izmir'de sehir icinde , trafikteydim , suruculer icin hazirlanan , yollardaki buyuk isikli tabelalarda " bisikleti fark et" yazilarini gorunce , inanilmaz mutlu oldugum sehirdir kendisi., Izmir' i oldum olasi cok sevdim , bu ince dusunus bile beni , bir kez daha kendisine hayran birakti. Izmir baska bir hayat.

Merabalar aranıza yeni katildim 5 yıldır mtb kullanıyorum takas yolu ile triban 500 aldim xs beden ama gidon yükselme aparati olduğu için bana güzel geldi lastiklerinde büyük catlak var bu arada 650x25 sizce bu bisiklete masraf yapip binmelimiyim yoksa satmalımıyım bu arafa ilk yariş bisikletim

Dosyalar

• IMG_20181118_150252.jpg
    IMG_20181118_150252.jpg
    2 MB · Okunma: 38
bu nasıl bir gidon yükseltme aparatı böyle gidon tamamen bağımsız gibi duruyor :) Bu şekilde kontrol konusunda da sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. ben senin yerinde olsam yükseltmeyi çıkartır o şekilde orjinal hali ile satardım. bu şekilde ne alıcı bulur nede sen sürebilirsin sanırım

• Beğen
Tepkiler: Esmerinizibo
Merhabalar Gaziemir'de yaşıyorum, yaşım 23. Yaklaşık bir yıldır aktif olarak bisiklet sürüyorum, ilk yedi ayımı eski Salcano NG650 bisikletimle geçirdim hamlığımı attım. Son beş aydır Sedona 870 kullanmaktayım. Dağ bisikletçisiyim, doğal olarak şehiriçinde bisiklet kullanmak istemiyorum fakat pek fazla bisikletçi yok çevremde. Varsa da yaşları hep 40-50. Ben daha çok 20-30 yaş arası beraber turlayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Doğada turlayan varsa toprak, çamur, tırmanış, iniş fark etmez aranıza katılabilirim. Birlikte şehiriçi turlar planlayabiliriz. Varsa İzmir'de yaşayan dağ bisikleti kullanıcıları buradan iletişim kuralım lütfen.

Merhaba, Ayrancılarda ikamet ediyorum. Dağ bisikleti almaya karar verdim ama herhangi bir bilgim yok, araştırma içerisindeyim. En kısa zamanda güzel bir dağ bisikleti alıp zorlu yollarda kullanmak istiyorum. İzmir de yaşayan tecrübeli arkadaşlar bisiklet ve alınacak araç gereçler konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Geri