Eskiden Göztepe'de oturuyordum ve bir bisiklet grubuyla düzenli turlara gidiyordum. Şimdi Seferihisardayim ve o tip bir grup bulamadım. Grup ve turlar oluşturabilirsek bir şekilde katılırım. Bir şehir bir de yol bisikletim var.
"Bisiklet olsun da ne olursa olsun [emoji16]" diye yazacaktım, sonra vazgeçip silmiştim ki bu durumu açıklar iken yine de yazmış oldum sanırım [emoji1]
1 ay önce açtığımız İzmir Bisiklet WhatsApp grubu. Şu an 35 kişiyiz, birbirimizin anlık sürüşlerine eşlik ediyoruz, aramızda turlar düzenliyor ve grupların turlarına katılıyor, bilgi alış verişi yapıyoruz. Gelmek isteyen varsa bana numarasını yazabilir
Taze Fasulye arkadaşımız tarafından bu konuya yönlendirdi beni Haftanın 5 gunu küçükyalı-tınaztepe kış-yaz-yagmur demeden işe gidip geliyorum müsait oldugumda sizlerle turlara katılmak isterim.. En uzun turum konak-manisa-değirmendere-menemen üzeri 10saat pedal 112 km her türlü kısa ve uzun turlara, anlık turlara gelmeye çalışırım..
Kask aynası ile Emniyet şeridinden gidilirse risk az. Emniyet şeridi zaman zaman 3 bisiklet genişliğine ulaşabilir, zaman zaman 1 bisiklet genişliğine düşer. Sağ giriş çıkışları az, çiçekli köy yol ayrımında dikkatli olunması gerekiyor. Üst tepe noktasına ulaştıgında terli olan termalleri kuru ile değiştirip ve rüzgarlık giymenizi öneririm şu anki serin havalara göre. Uzun bir iniş başlıyor zaman zaman 70km/s hızlara ulaşabilirsin. 2 kez gittim manisaya konaktan ve manisadan degirmendere ve menemenden bostanlıya geçtim. Kondisyonun varsa çok güzel rotadır