Scudo Sports

İzmir

İzmir Bisiklet Derneği 1 nci olağan genel kurulu (5 Ocak 2008 günü) yapılmıştır.

Kayıtlı 113 üyenin 44 ‘ünün bulunduğu toplantıda 3’de 1 çoğunluk sağlandığı için yönetim ve denetim kurulu oylaması yapıldı. Ayrıca 2007 yılı bütçesi onaylanarak ibra edildi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

1. Mustafa Karakuş

2. Burçin Bakaçhan

3. Erdal Sıral

4. Muhlis Dilmaç

5. İsmail Atılgan

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

1. Hasan Hakan Koç

2. Atilla Akagündüz

3. İsmail Akkol

4. Mustafa Dinç

5. Günay Olgundeniz

Denetim Kurulu Asil Üyeler
1. Erol Hülagü
2. Cem Yatman
3. Mehtap Kargın

Denetim Kurulu Yedek Üyeler
1. Alper Doğaner
2. Halil Olcay Ormankıran
3. Osman Danalı

Dilek ve temenniler bölümünde;

- Metroda ve otobüslerde bisikletlerin taşınması,

- Yakın çevreye ve tarihi mekanlara yapılacak bisiklet turları,

- Avrupa topluluğu projelerinden yararlanılması için araştırma yapılması,

- Dernek için, yer talebinin Büyükşehir Belediyesi ve İzfaş yönetimine iletilmesi,

- Şehrimizde ihtiyaç duyulan yerlerde bisiklet park yerleri yapılması için projeler üretilmesi, (Soğukkuyu kavşağı, Çiğli, vapur iskeleleri ve metro istasyonları gibi)

- Her ayın son Cumartesi günü toplantı yapılması konularında karar alındı. (Bir sonraki toplantı tarihi 26 Ocak 2008, Cumartesi, saat 14:00)

Tüm bisiklet sever, bisiklet dostlarına duyurulur,

Saygılarımızla.

İzmir Bisiklet Derneği, 2008

• Beğen
Tepkiler: Levent Temiz
Scudo
Katılamadım, hayırlı olsun.Yeni bisikletseverlere vesile olmasını temenni ediyorum.Herkese iyi çalışmalar, başarılar.

Hayırlı olsun inşallah tüm hedeflere ulaşırsınız el birliği ile

cumartesi günleri çalıştığım için gelemedim,yeni yönetime başarılı çalışmalar dilerim.her zaman yanlarındayız.
bisikletimin önünde izmir bisiklet derneği yazısı var.görenler hayretle bakıyorlar.bisiklete binerken insanların yanından geçerken: "bisikletin derneği varmış" veya "bisikletin derneği de olurmu" şeklinde sözler işitiyorum.bisikletin, ilkokul çocuklarına alınan karne hediyesi olduğu bir ülkede, bisiklet konusunda insanların daha da biliçlenmesi, her evde en az bir bisikletin olması ümidi ile saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: gezgin35
@simplonmurat
öncelikle sizleri izmirde yeniden görmeyi çok isteriz.orada çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
bir tv programında çok çok soğuk bir havada,bir bardak kaynamış suyu dışarıya çıkartıp havaya serpince yere buz kristalleri olarak düşmüştü.deneme imkanınız olursa yapıp sonucu bizimle paylaşabilirmisiniz.tabiki dikkat edin,bu işi yaparken size bir şey olmasını istemem.

evet izmir gercekten yaşanılması gereken tek yer !bütün izmirli bisiklet binicilerini mutlaka bekliyorum ve bu sitede emeği gecenlere cok teşekkür ederim ki insanlara bu fırsatı verdiler ..

Soner ksk den kısmetse 3 kişi şeklinde size katılıcaz

Bu pazar gezi-tur v.b organizasyon varmı arkadaşlar???????
Teşekkürler....

dernek 2 gurup olarak biri saat 10 da biri saat 1230 da karşıyakadan kuş cennetine hareket ediyormuş.ben muhtemelen gelemeyeceğim ama bi ihtimal 1230 a gelebilirim. otarafa gelirsem araraım ama zannediyom ki yarın bisiklete binemeyecem. görüşmek dileğiyle bu arada sayaga tur arkadaşı arıyodu.
saygılar

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
Terslik çıktı dükkandayım bugün zaten geç gördüm mesajını.
Haftaya turlarız inşallah..
Hoşçakal.

• Beğen
Tepkiler: Levent Temiz
Özge Tüzün, Bostanlı. Eski model bir yol bisikletim var ama çok hızlı gidiyor:) Yeni turlar düzenlensin diyorum.

@Ozge Tuzun

Mrb....
Forumdan turlarla ilgili duyuruları bulabilirsiniz. C.tesi sabahları tur düzenleyenler, Perşembe akşamları tur düzenleyenler, Pazar günleri turları-gezileri v.b etkinlikler oluyor.
Görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: Serdar Ağaya
Bu haftasonu bişeyler düşünenler var mı ? Özellikle karşıyaka tarafında olan arkadaşların programı varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

@scitakoglu

Mrb..

Pazar günü, İzmir Bisiklet Derneği, İzmir Fotoğrafları Turu düzenliyor. Pazar günü 08.45'te Karşıyaka İskele önünde toplanılıyor.
Başka tur-gezi düzenleyen olurmu bilmiyorum.

Hoşçakalın...

@Ozge Tuzun

Özge Hanım at sahibine göre kişnermiş :)

Murat bizi kandırmışsın oğlum hani sen Moskova'da yeni arkadaşlar ve sıcak dostluklar pekiştiriyordun :) Gelsene evine ne işin var Sibirya'da :) O kadar çalış oralarda gene gel 2 tekere yatır paraları :)

Bora ne zaman döneceksen haber ver, göbeği eriteyim :) Hiç beraber binemedik, gelince basarız birazcık.

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
@Ozge Tuzun
merhabalar,eski model yol bisikleti hiç önemli değil,bendede aynısı var.önemli olan bisiklete binmeniz.biraz modifiye ile hiç sorun olmuyor.yaklaşık dört yıl önce ciddi bir modifiye ile herşey tamam oldu,bakıma bile gerek duymuyorum.yeni turlar düşünürseniz izmir bisiklet derneği ile her pazar düzenli olarak yapılan turlara katılabilirsiniz. ayrıntılı bilgi (link) bol pedallı günler.

Geri