Scudo Sports

İzmir

@KungetHayırlısı diyelim, hayırlısı olsun [emoji57]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: Kunget
Scudo
Merhabalar. Ödemişten herkese selamlar. Henüz bisikletim yok ama aldığımda kısa turlara katılabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Merhaba ben Gökhan
Karşıyaka'da yaşıyorum.
Yol bisikleti kullanıyorum.
Beraber bisiklet sürmek isteyen varsa memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bu akşam critical mass'a katılacak var mı forumdan?

Herkese selamlar.

İzmir'de haftasonu için kamp yapmak yapmak istiyorum. Kamp yapılacak yeri şuan için kararlaştırmadım. Tek başıma kamp yapmak istemediğim için bana yol arkadaşlığı edecek birisini veya birilerini arıyorum. Gelmek isteyenler olursa hep birlikte kamp yapacağımız yere karar verebiliriz.

Bu arada İzmir Buca'da oturuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Forumda böyle bir konu varmış fakat konuyu açan arkadaş artık ilgilenemeyeceğini söylemiş. Yararlı bir fikir olduğu için bunu tekrar canlandırmayı düşündüm. İzmir'deki bisikletliler bana mesaj olarak numara isim atabilirlerse yeniden bir grup kurabilir, anlık sürüşlere, turlara beraber katılabiliriz :)

Takipteyim yakında İzmir'e taşınacağım. :)

• Beğen
Tepkiler: izzmirlipedallar
Merhabalar. Ben İzmir de bir lise öğrencisiyim. Çarşamba günü yarışımız var. Takım arkadaşlarımdan birinin yarış bisikleti yok. Kaç gündür arıyoruz bulamık. Öğrenciyiz de. İlk yarışımız olucak hepimiz çok heycanlıyız. Bulamazsak şehir bisikleti ile katılıcak. Fiyatı çok uçuk olmuyacak şekilde kiralaya biliceğimiz bildiğiniz bir yer var mı? Ya da kendinizinkini kiralamayı düşünür müydünüz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar
Ergün ben
28 şubat 1980 doğumluyum
İzmir ataşehirde oturyorum
Yaklaşık 3-4 aydır aktif bisiklet kullanıyorum
Merida crosway40D ile başlamıştım tam bisikleti değiştirmeyi planladığım 2 gün önce pazartesi saat 20:23 de balçovada iş yerimizin önünden çalındı malesef
Güzellik uzmanıyım
Bende hergün ataşehirden balçovaya (feribot ya da vapur) geçiyorum.
Yol bisikletine geçiçem bakalım araştırma safhasındayım
Shimano altus serisi vardı biraz sıkıntlıydı bana göre belki kullanım hatasıydı bilemiyorum konulur tartışırız onu
Performans bütçe dayanıklılık olarak aliminyum şaseli 105-ultegra setli bir bisiklet arasında kaldım açıkcası
Uzun mesafede yapmaya başlamıştım ki hiç yorulmadım Neyse tanıştığımızda detaylı konuşuruz belki bu konuyuda :)
Ancak harika bir şey bisiklet yaşam tarzım oldu arabaya binmek mutsuz ediyor artık :)
Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
yeniden canlandırma adına whatsapp üstünden haberleşmek isteyen bu konuya baksın
İzmir WhatsApp Grubu

Arkadaşlar Merhaba

Aranıza yeni katıldım.
Karşıyaka oturuyorum

Açalım bende çözmeye çalışıyorum forumu yanlış yazmış olabilirim

• Beğen
turdan ziyade bilgi paylaşımı vs olucaksa benide dahil eder misiniz( tercih ettğiniz bisikletciler vs)

whatsapp grubu için açan dışında bir kişi yeterli. ben de şimdi özelden yollayacağım size beni de ekleyin. gerçi yakın zamanda turlara katılmam pek mümkün değil ama yaz sonuna doğru ben de katılırım aranıza

• Beğen
Geri