Scudo Sports

İzmir

bende zaten öyle düşündüm, çünkü Karşıyaka-Bostanlı arsının kordon dan farkı yok, ben zaten o kalabalıktan kaçmak istiyorum,

Scudo
Arabadan kaçmak istiyorsanız neredeyse imkansız gibi bir şey. Milletimiz neredeyse helaya bile araba ile gidecek [emoji16] Ha yoğunluğu az olan yerler mutlaka bulursunuz. Tavsiyem çok kasmayın bisiklet yolu diye. Siz dikkatli, gözü açık olun.

Cemal Ç.

Merhaba, Cenk Oğuz ben. Bergama'da yaşıyorum. Dağ ve tur bisikleti ile uğraşıyorum. Yolunuz düşerse yazın mutlaka. Herkese iyi pedallamalar.

whats up grubu aktifse ben de katılıp takip etmek isterim,

@OsmanYazıcı
Merhaba,
Karşıyaka Bostanlı tarafını tam olarak bilmiyorum. Ancak, şöyle sormak istiyorum. Geçen yaz Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosunda bir konser izlemek için arabamızla gelmiş ve arabamızı (sanırım) Bostanlı Arabalı Vapur İskelesi önündeki geniş otoparka koymuştuk. Burası araba park etmek için çok rahat. Arabayla bisikletleri buraya kadar getirsek, Kuş Cennetine kadar bisiklet yolundan gidebiliyor muyuz? Bir de gidiş geliş yaklaşık kaç km. bisiklet sürülür? Teşekkür ederim.

hocam benim bildiğim 16-17 km civarı tek gidiş olarak yol var,
belki tamamen bisiklet yolu olmayabilir ama % 90 ı bisiklet yolu ve bisiklet yolu olmayan kısım ise tenha ve çok rahat sıkıntı yok yani...

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Şahsen hiçbir zaman bisiklet için ayrılmış yol aramadım. Ne Türkiye'de ne Fransa'da. Sadece bisiklet yolu olmayan yerler de gözümü ve dikkatimi biraz daha açıyorum [emoji16] Ha olsa kötü mü olur? Tabiki kötü olmaz ama şimdilik böyle [emoji4]

Cemal Ç.

@Tuğrul Tomba

Merhaba Tuğrul Bey,

Bahsettiğiniz gibi Bostanlı vapur iskelesine arabanızı bırakıp daha sonrasında Kuş Cennet'ine kadar rahatlıkla bisiklet sürebilirsiniz. Şu küçük detayları eklemem gerekir: Bostanlı vapur iskelesi- Balıkçı barınağı arası, yaklaşık 2 kmlik kısım, sahil düzenlemesi nedeniyle biraz sıkıntılı bisiklet yolu var yok gibi bir şey normal yolun çok küçük bir kısmını dubalarla kapatmışlar fakat o kısımdan da 1 bisiklet anca gidebiliyor. Balıkçı barınağından sonra ise Sasalı Doğal Yaşam Park'ına kadar yaklaşık 16 km boyunca trafikten bağımsız güzel bir bisiklet yolu mevcut. Doğal Yaşam Park'ından sonra Kuş Cennet'ine gitmedim dolayısıyla bisiklet yolu var mı bilmiyorum fakat bisiklet yolu olmasa bile trafiğin çok az olduğu aşikar yani rahat bir şekilde bisiklet sürülebilir. Keyifli sürüşler şimdiden :)

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
@Tuğrul Tomba merhaba şu anda bostanlı rekreasyon alanında çalışma olduğu için bisikleti yolu kapalı belediyenin bisiklet yolu olarak yönlendirdiği yolda berbat. Onun için eğer arabanız ile gelecekseniz. sports international'ın önündeki park alanına (mavişehir yoluna girince köşede taksi durağının olduğu park yeri, pek kimse kullanmaz ;)) veya balıkçı barınağının oraya park ederseniz. direk bisiklet yoluna girersiniz. Sonrasında kuş cennetine kadar bisiklet yolundan güvenli olarak gider gelirsiniz. sasalının içinde flamingo cafe (aponun yeri) de bir çay içip biraz ısınıp biraz dinlenip gelen bisikletçiler ile muhabbet edebilirsiniz. Haftada 2 defa kuş cenneti yapmazsam kuşlar beni özlüyor.
Yolda köpekler kovalamaya başlarsa bisiklet ile kaçmaya çalışmayın durun ve bisikletten inin anında geri dönüp gidecekler. Onlarında canı sıkılıyor tabi oralarda yalnız kalınca :) oyun oynuyorlar ama olan benim tempoya oluyor.

@OsmanYazıcı @ozips Çok teşekkür ederim Kazasız keyifli sürüşler dilerim. Sağlıcakla kalınız.

Merhabalar, izmir narlıdere civarında güzel yol bisikleti rotalarınızı bekliyorum. Narlıdere civarında herhangi biryer den yola çıkılabilir olcak şekildede önerilere açığım.

Selam arkadaşlar, İzmir de katlanır bisikletliler bir toplanalım diyorum :harika:

Ne bileyim bir akşam turu veya hafta sonu organizasyonu düzenleyelim derim, fikri olan katılsın ;)

• Beğen
Tepkiler: Furkanadk
Bu akşam 6 gibi bucadan çıkıp 6.30-6.45 gibi konakta olmayı planlıyorum. Ordan da alsancak veya göztepe tarafına kafama göre bi tur. Gelmek isteyen varsa beklerim.
Not: hızlı gitmiycem, sınavım kötü geçtiğinden kafa dağıtma amaçlı bir tur benim için

Ben de insan olmayan bir yerleri tavsiye ederim. Örneğin Buca'nın arkaları olabilir. Hem size uzak da değil [emoji57] Türkiye'de olsam asla kayıtsız kalamayacağım bir teklif [emoji6]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: Kunget
@CmlCLK izmirli olmadığım için arkalarını öyle çok bilmiyorum. Bir de deniz kesimi insanı ile burası fark ettiği için her yere girmeye cesaret edemiyorum :) O yüzden bildiğim, biraz işlek yerlerde takılıyorum

• Beğen
@KungetKonak yerine size tavsiyem Güzelyalı taraflarına salın kendinizi. Bu yaz biraz gezdim (yürüdüm [emoji19]) kent ormanı bayağı güzelleşmiş. Hem Alsancak taraflarına göre daha sakin, insan az. Biraz gerçekten kafa dağıtırsınız. Bir paket çiğdem, bir termos da çay tamamdır [emoji16]

Cemal Ç.

@CmlCLK güzel öneri fakat şu an hava durumuna baktım ve hayaller suya karıştı :D

• Beğen
@KungetAh işte şu hava koşulları. Hep muhalefet, hep muhalefet [emoji23]

Cemal Ç.

@CmlCLK neyse artık cuma günü akşam sınavında da patlıycam herhalde. Yetişirsem critical mass'a giderim :D

• Beğen
Geri