Scudo Sports

İzmir

Scudo
@Owl-bicycle Fikir çok güzel ama hurdacılarda pek bisiklet yok ne yazıkki. Önceden bit pazarı vardı oradan tek tük bisiklet görüyordum(Market bisikleti dışında) ama oda malesef kapandı. Yani 2. el fiyatları da restore edip satmaya pek uygun değil. Yani fikrinizi bundan 2-3 yıl öncesinde düşünmüş biri olarak gerçekten sizi destekliyorum, eğer yapabilirseniz yeriniz, uğradığım bir mekan olacaktır(muhabbete,fikir alışverişine...) ama iyi düşünmek lazım malum evdeki hesap çarşıya uymuyor.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
arkadaşlar bornovadayım,
şöyle Alsancak ve ya Karşıyaka ikisi de olur güzel ve tehlikesiz bir bisiklet güzergahı bulamadım,
illa bisiklet taşıyıcı alıp arabayla mı götürelim
ne önerirsiniz,

@alidesidero07

Bornovadan smyrna meydanı central hospital a doğru bisiklet yolu başlangıç noktasından sağa doğru karşıyaka sola doğru melez deltasından alsancak istikametine gidebilirsiniz.

Ekleme:

Sasalıya varmadan kaklıç köyüne sapıp gayet güzel bir yoldan foça istikametine gidebilirsiniz.

Buda bahsettiğim güzergahtan bir foto, trafik belli yerlerde hiç yok. Yol güzel, temiz hava

WhatsApp Image 2018-02-12 at 14.05.47.jpeg

simirna meydanına kadar yoldan gidelim, sonra karşıya geçelim diyorsunuz, deniz kenarındaki bisiklet yoluna sağ taraf Karşıyaka sol taraf Alsancak değil mi bu yoldan bahsediyoruz,

@alidesidero07 benim kullandığım güzergah o. Yüzbaşı İbrahim Hakkı Cad. geniş bir yol doğrudan smyrna ya çıkıyor. bisiklet yoluna girdikten sonra kesintisiz karşıyaka dasınız zaten veya alsancakta.

teşekkür ederim, izmiri çok iyi bilmiyorum o yüzden sordum, simirna meydanına kadar anladım biliyorum evet, ama sonra ana yoldan köprü üzerinden karşıyamı geçmemiz gerekiyor bisiklet yoluna girmemiz için, yoksa yan yoldan ( sağdan ) hastaneye doğru aşağı yola inersek hatırladığım kadarıyla orada orta da metro var karşıya gemeyiz :)

Merhaba ben emekli bir abiniz değilim, zaten İzmir'de de değilim. Zaten bisikletçi de değilim şaka şaka bisikletçiyim :kptmya:

@alidesidero07 smyrna meydanından köprüye doğru çıkın çıkarken mavi boyalı zemini görceksiniz zaten daha rampanın başında

Merhaba arkadaslar. Ismim serdar.
Bugun ilk defa gittigim sasali dogal yasam parkinda bisiklet gozlugu buldum.
Eger kaybeden var ise renk ve markasini bana bildirirse sevinirim. Eger bendeki gozluk ise teslim edecegim.
Mail adresim serdarkancan@gmail.com
Not: uzun sure oncede kaybetmis olsaniz da lutfen mail atin. Cunku topraga gomulu haldeydi. Tesekkurler...

Merhaba arkadaslar. Ismim serdar.
Bugun ilk defa gittigim sasali dogal yasam parkinda bisiklet gozlugu buldum.
Eger kaybeden var ise renk ve markasini bana bildirirse sevinirim. Eger bendeki gozluk ise teslim edecegim.
Mail adresim serdarkancan@gmail.com
Not: uzun sure oncede kaybetmis olsaniz da lutfen mail atin. Cunku topraga gomulu haldeydi. Tesekkurler...

arkadaşlar selamlar hepinize,

sasalı ya giden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim,

daha önce hiç oraya gitmedim ve bisikletle gitmek istiyorum,

Google dan baktığımda yaklaşık 5 km civarı bir bisiklet yolunu görüyorum izmire doğru fakat gerisi bisiklet yolu olarak göremiyorum belki harita eskidir bilemiyorum ama risk te almak istemiyorum o yüzden sizlere danışmak istedim,

Özetle sasalı ya giderken Karşıyaka olur bostanlı olur mavibahçe olur neresi derseniz KESİNTİSİZ bir bisiklet yolu var mı sasalıya kadar çünkü ana yoldan trafikle beraber gitme istemiyorum,

Bu arada iki akşamdır kordon dan incir altına sürüyorum ve geri dönüyorum 10+10 = 20 km oluyor fakat yayaların ve çok afedersiniz ama malların bisiklet yolundan salına salına gitmesinden bütün zevkim kaçıyor,

bisiklet kornası vardır ya bilen bilir 140 DB olan adamların dibine gelip neredeyse durana kadar çalıyorum oralı olmayan bile var çok ilginç yani,

bu sebepten daha uzun ve tenha olan bisiklet yollarını arıyorum ama yardımcı olursanız sevinirim,

şimdiden teşekkürler herkese,

• Beğen
@alidesidero07 Sahilden,Karşıyaka-Bostanlı-Balıkçı Barınağı sahil yolunu takip edip,bisiklet yolundan Mavişehir,Köprü geçiliyor,deniz kıyısı bisiklet yolu devam,atık arıtma tesisleri,Askeri havaalanı,Sasalı Doğal Yaşam Parkı,deniz kıyısı takip edip Sasalı Kuş Cennetine varılır,muhteşem doğanın içinde bisiklet
sürülür.Çok köpek vardır,fakat zararsızdır.Ben yanımda mama taşırım.Besler severim biraz.Ama gece karanlıkta agresif olabilirler,doğal olarak.

teşekkür ederim,
peki bütün bu yollar bisiklet yolu mu yani köprü geçerken dahil,
ayrıca şu an Karşıyaka bostanlı sahil kapalı çalışma var gibi sanki bisiklet yoluna giriş var mı biliyor musunuz

@alidesidero07 Karşıyaka-Bostanlı yakın zamanda geçmedim,bilmiyorum.Belki bir iki yerde inip yürüyeceksiniz.Ama Balıkçı Barınağından,Sasalı Eski Tariş antrepoya kadar bisiklet yolu.Oradan,Kuş Cenneti girişine kadar birkaç km deniz kenarı normal yol,fakat fazla bir trafik yoğunluğu yok.Tek tük araç geçer.Kuş cennetine,araba giremiyor zaten,bir kaç bisikletçi oluyor.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Tavariş
İzmir'in insanı bir başkadır.:harika:
Bilgilendirme için de ayrıca teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: asibol ve Tavariş
@Tavariş

Ek olarak Karşıyaka Sahil-Bostanlı-Balıkçı Barınağı arası çok sağlıklı değil hem çalışma var hem de kalabalık o yüzden tura balıkçı barınağından başlarsanız yanılmıyorsam 16 km boyunca kesintisiz bir bisiklet yolu mevcut Sasalı Doğal Yaşam parkına kadar. Sonrasındaki kuş cennetini bilmiyorum ama bisiklet yolu olmasa bile trafiğin çok çok az olduğu bir bölge orada da bir sorun yaşamazsınız.

• Beğen
Geri