Herkese selamlar ve iyi forumlar. Öncellikle böyle bir paylaşım yapmanın herhangi bir sakıncası ve yasağı var mı? Hiçbir bilgim yok bu konuda. Öncelikle 4 yıldır YouTube ile ilgileniyorum. Bunların ilk 2.5 yılı amatörce gelişti ve sonrasında yeni bir kanal geçip oyun videoları çekmeye başladım. Zaman geçtikçe bu işlerden sıkılıp bu işleri bıraktım ve kendime bir bisiklet aldım. Daha sonrasında kendime bir GoPro alaraktan YouTube videolarına başladım. Başladığım dönemde bu işler çok fazla yaygınlaşmamıştı. Daha doğrusu benim çevremde fazla bir kişi yoktu. Bende bir farkındalık yaratıp başlamak istedim. Bu işlere başlarken bu kanalımda başarılı olacağım diyerek bu işlere giriştim ve kanalımda kısmen geliştim. 2.5 yıl sonunda elimde 510 abone ile kaldım ve yetindim. İnsanlar daha değişik içerikler istedikleri için kanalımı bırakıp yeni bir kanal geçtim. İsmi daha basit daha sıradan bir isim şuanda. Kanalımda emeğim çok fazlaydı. Dışarıya video ile çıktığımda 4 5 saatlik içerik çekip bunları teker teker ayıklayıp kırma işleri ile uğraşıyordum. Bu işler cidden çok uzun bir iş ve çok zahmetli. Çok fazla emek ve zamna istiyor. Ben videolarım da render yani edit kısımlarında 5 6 saat ayırıp render işlemi yapıyordum. Sesi ayrı render, videoyu ayrı render, arkasına müzik ekleme, bu videonun küçük resmini hazırlama, bu videoyu YouTube'a yükleme derken benim ömrümden ömür gidiyordu. Yani en az 10 saatim bu işlere gidiyordu anlayacağınız. Ben kanalıma ve izleyicilerime özen gösterdim. Kimsenin yapmadığı içerikler üretmeye çalıştım. Fakat izlenme her zaman sabitti. Aynı izlenmeler aynı görüntülemeler idi. Nedense insanlar saçma sapan içerikleri izlemeyi çok çok seviyorlardı. Bende her zaman sinir oluyordum. Benimle aynı işi yapan kanallar hatta bu işi benden daha kötü yapanlar var fakat benden sonra başlamasına rağmen click bait başlıklar ile benim önüme geçtiler. Sizden bu konuda tek bir isteğim var bu yüzden. Benim kanalıma destek çıkar mısınız? Demek istiyorum. Kesinlikle buradan ticari bir amaç gütmüyorum. Zaten gelse gelse ne kadar gelicek YouTube'dan. Aşağıda eğer istek gelirse kanal linkini paylaşırım. Ama sizler paylaşmam karşı çıkarsanız paylaşımı kapatırım. Paylaşırsam abone olmak isteyenler olsunlar. Takip etsinler. Herkese iyi forumlar.