Scudo Sports

İzmir

@orhun21
Keşke erkenden görseydim mesajınızı efendi gibi bir saatte uyurdum ve yarın decathlona gidicektim daha rahat binmek için eşofman ve zincir için temizleme-yağ alacaktım. Erkenden halleder yola çıkardık. Size iyi eğlenceler kazasız belasız :)

Scudo
@hilalbisikBildiğim kadarıyla Balçova taraflarında varmış ama hiç gitmedim.

Cemal Ç.

Merhaba arkadaşlar yol bisikleti kullanıcısıyım önümüzdeki yıl mart nisan mayıs gibi İzmir den bisiklet ile Denizli / Antalya ya yolculuk yapmak istiyorum yanıma bana eşlik edicek 1 arkadaş arıyorum böyle düşüncesi olan bir arkadaş benimle iletişime geçerse sevinirm iyi forumlar

Yurttan çıkabileceğin saatlerde gezmek istersinde yağmur ihtimali gösterir ya hani

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Arkadaşlar ptt buca dağıtım şubesi nerede? İnternette net bilgi bulamadım ve yurt interneti berbat. Takipsiz kargom var bunlarda isim olmuyormuş sanırım ve isimsiz kargoyuda yurt almıyor. Şubeden almam gerekli

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
@Kunget adres bu. 74 numara Yenigün otobüsleri var oraya giden. Telefonla daha iyi bilgi alabilirsin. Ama gitmeden önce sana yakın olan PTT Kargo ile iletişime geç oraya da bırakbiliyorlar.

upload_2017-12-17_1-27-19.png

• Beğen
Tepkiler: Kunget
Merhaba herkese iyi forumlar. Bu konuyu açmamda ki en büyük amaç yeni dostlar edinmekti. Ben ve ekibim çoğunluklar izmir bayraklı çevresinde takılmaktayız (Karşıyaka/Alsancak/Mavişehir/Halkapınar/Bornova ... vs.) Bizler kendi çapımızda küçük organizasyonlar düzenleyip bir yerlere turluyoruz. Balçova Terapi Ormanından iniş normalde şehir içinde urban-dh yapmaya çalışıyoruz. Gelmek isteyen dostlarım olursa alt kısma telefon numaralarını bırakabilirler. Ama eğer istemezler ise Discord adresimize gelebilirler. Amacımız burada kaynaşmak sonuçta yeni dostuklar edinmek. Herkese iyi forumlar.

Herkese selamlar ve iyi forumlar. Öncellikle böyle bir paylaşım yapmanın herhangi bir sakıncası ve yasağı var mı? Hiçbir bilgim yok bu konuda. Öncelikle 4 yıldır YouTube ile ilgileniyorum. Bunların ilk 2.5 yılı amatörce gelişti ve sonrasında yeni bir kanal geçip oyun videoları çekmeye başladım. Zaman geçtikçe bu işlerden sıkılıp bu işleri bıraktım ve kendime bir bisiklet aldım. Daha sonrasında kendime bir GoPro alaraktan YouTube videolarına başladım. Başladığım dönemde bu işler çok fazla yaygınlaşmamıştı. Daha doğrusu benim çevremde fazla bir kişi yoktu. Bende bir farkındalık yaratıp başlamak istedim. Bu işlere başlarken bu kanalımda başarılı olacağım diyerek bu işlere giriştim ve kanalımda kısmen geliştim. 2.5 yıl sonunda elimde 510 abone ile kaldım ve yetindim. İnsanlar daha değişik içerikler istedikleri için kanalımı bırakıp yeni bir kanal geçtim. İsmi daha basit daha sıradan bir isim şuanda. Kanalımda emeğim çok fazlaydı. Dışarıya video ile çıktığımda 4 5 saatlik içerik çekip bunları teker teker ayıklayıp kırma işleri ile uğraşıyordum. Bu işler cidden çok uzun bir iş ve çok zahmetli. Çok fazla emek ve zamna istiyor. Ben videolarım da render yani edit kısımlarında 5 6 saat ayırıp render işlemi yapıyordum. Sesi ayrı render, videoyu ayrı render, arkasına müzik ekleme, bu videonun küçük resmini hazırlama, bu videoyu YouTube'a yükleme derken benim ömrümden ömür gidiyordu. Yani en az 10 saatim bu işlere gidiyordu anlayacağınız. Ben kanalıma ve izleyicilerime özen gösterdim. Kimsenin yapmadığı içerikler üretmeye çalıştım. Fakat izlenme her zaman sabitti. Aynı izlenmeler aynı görüntülemeler idi. Nedense insanlar saçma sapan içerikleri izlemeyi çok çok seviyorlardı. Bende her zaman sinir oluyordum. Benimle aynı işi yapan kanallar hatta bu işi benden daha kötü yapanlar var fakat benden sonra başlamasına rağmen click bait başlıklar ile benim önüme geçtiler. Sizden bu konuda tek bir isteğim var bu yüzden. Benim kanalıma destek çıkar mısınız? Demek istiyorum. Kesinlikle buradan ticari bir amaç gütmüyorum. Zaten gelse gelse ne kadar gelicek YouTube'dan. Aşağıda eğer istek gelirse kanal linkini paylaşırım. Ama sizler paylaşmam karşı çıkarsanız paylaşımı kapatırım. Paylaşırsam abone olmak isteyenler olsunlar. Takip etsinler. Herkese iyi forumlar.

arkadaşlar merhaba wp grubu açıldımı ?

@gunduz_suren şehir içinde dh nasıl birşey ? Anlamadım ? Ben de cigliden çıkıp bornovaya geçiyorum genelde.

urban downhill deniyor bu olaya. Yani nasıl söyleyeyim kaldırımdan zıpolama merdivenden atlama kaldırımı rampa olarak kullanma hayal gücünede bağlı olan birşey bu kısacası bu yani

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Konuya ilginiz için hepinize teşekkürler, konuyu ilk açtığım zamanlarda aktiftik sonrasında pek ilgilenemedik, bir süre daha ilgilenemeyeceğim lakin konuyu kapatmıyorum konu açık kalsın beraber tur yapmak ve yeni arkadaşlık edinmek isteyen arkadaşlar içinde iyi olur, buradan aynı semtde olanlar aynı rotada tur yapanlar anlaşıp buluşup birlikte tur yapabilirler. en kısa zamanda tekrar pedallamak ümidiyle..
Esen kalın.. :)

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
İzmirli bisiklet severler herkese selamlar.. İzmir'de ikinci el bisikletler satan bir yer açmak istiyorum. Kaliteli ucuz sağlam garantili her yaşa ve kesime hitap eden bir yer .restore bakım ve servis desteği veren bir yer. Asıl amacım hurdacılardan bisikletleri kurtarmak onları yenileyip uygun fiyatlarla yeni sahiplerine kavuşturmak . Sizce nasıl olur değerli fikirlerinizi almak isterim? Ve bölge olarak nereyi önerirsiniz ? AlsancAk ? Bornova? Karşıyaka?
Yapmış olduğum çalışmaları görmek isterseniz owl_bicycle Instagram hesabından bakabilirsiniz. Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

@hilalbisik
Merhaba,
geçen aylarda Cyclist Türkiye'de çıkmıştı. Balçova Terapi Ormanı. Dergide gördüğüm fotoğraflar harikaydı, tam dağ bisikleti kullanılacak yer. Dergideki bilgiye göre Alsancak'tan 15 km. mesafedeymiş. İmkanınız varsa mutlaka gidin. Kazasız, keyifli turlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Furkanadk
Merhaba bende emekli kardeşiniz Serdar Yılmaz.Narlıdereden.küçük yaşlarda babamın hediyesi olan Montana bisikletimi iş hayatım boyunca ordan oraya taşıdım.şimdi onu yenilenmek üzere bir bisikletçi arkadaşa teslim ettim.bakalım neler çıkacak.Hazırlıklarımı yapıyorum uzun yürüyüşler kondisyon nefes arttırma gibi..dağ bisikleti almayı düşünüyorum önce yalnız belki sonra grup gezilerine katılmayı hedefliyorum.sevgiler saygılar

Merhaba ben okan Bergama'dan aktif bisikletçiler den.. katlanabilir bir bisiklet im var ve ise hergün onunla gidiyorum. Arada bir uzun turlara katılıyorum. bundan 1000 yıl önce yaşamış biri olsaydım ata binerdim şimdi onun yerini bence bisiklet aldı. Bisiklet ime her gün bir yılkı gibi bakıyorum. Çünkü doğada olmayı seviyorum.

Geri