Scudo Sports

İzmir

Scudo
Varim. Yaklasik 20 yil Izmir / Bozyaka'da oturdum. Ama su an yurtdisinda oturuyorum. Hala yazlari gelirim :)

@mertznc tamam :harika:

@Ahmet ERENN çok sevindim :D
Bu kadar bisikletliyi ben nasil görmedim :D

Merhaba ben nerideniz Bozyakada oturuyorum :)
Bisikletforumda da yeniyim Bisiklette de :D
Burada hiç bayan yokmu? :kötü:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERENN
Grup aktif ise bende katılabilirim.

Merhaba.

Alsancak'tan Adliye dolaylarına fazla trafiğe girmeden kullandığınız bir yol var mı? Liman dolaylarında bisiklet yolu ne durumda acaba?

@Mert N. Kök

(link) bu yol alternatif olabilir, trafik açısından sakin ama biraz ıssız ve köpek tehlikesi var akşam geçmenizi tavsiye etmem. Diğer yandan o bölgedeki bisiklet yolu çok stabil değil var ile yok arası bir şey. Hiç kullanmadım ama Bayraklı sahilden sonra bisiklet yolu viyadüklere çıkıyor sonra nasıl limana iniyor, Alsancağ'a geliyor hiçbir fikrim yok ki o viyadüklerdeki bisiklet yolu da biraz tehlikeli.

@OsmanYazıcı

köpekler sahipsiz olduğu takdirde sorun olmadı bugüne dek aslında. bi kaç keşif turu en iyisi olacak galiba. yarın bu dediğiniz yolu bir kullanayım bakalım bi. teşekkür ederim.

@Mert N. Kök

Normalde bende sorun etmiyorum ama sürü halinde ve daha önce bisiklet görmemişlerse sıkıntı çıkarabiliyorlar. Yönlendirirken doğru bilgi vermek ve köpek korkunuz olup olmadığını bilmediğimden belirtmek istedim; keşfedip görmek en doğru yol iyi sürüşler :harika:

@OsmanYazıcı

bugün kullandım o güzergahı. dediğiniz gibi trafik konusunda pek sorun çıkmayacak gibi. ancak o etrafta depo dükkan ve boş alanlarda dolanan köpekler en korkusuz bisikletliye bile akşam vakti güzel bir macera yaşatacak kadar kalabalıklar. heryerdeler :) teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: OsmanYazıcı
Merhaba bugün son vizemden sonra küçük bir gezintiye çıkma düşüncem var. Müsait olup eşlik etmek isteyen olur mu?

Herkese iyi akşamlar. Daha önce Menemen\Turgutlar köyündeki Aliağa şelalesine giden oldu mu? Ben Çukurköy'e kadar gitmiştim. Oraya kadar olan yolu biliyorum. Epeyce yokuştu ama araba ile gittiğimden ne kadar zor olduğu hakkında pek birşey hatırlamıyorum. Yarın gitmeye niyetim var.

izmirde mesai saatlerimden dolayı gruplara fazla katılamıyorum. yarın hava baya güzel olucak ve benim izin günüm. uzun tura çıkmayı düşünüyorum bana yol arkadaşı olacak varmııı??

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@orhun21Ben zamanında niye hiç böyle bir guruba katılmadım, niye hiç başka arkadaş aramadım diye düşünür dururum. Şimdi yalnızım işte [emoji17]

Cemal Ç.

Geri