Scudo Sports

İzmir

@wildboytam35

Küçükyalıda oturuyorum. Güzergah şöyle;

Küçükyalı-Konak-Varyant-Eşrefpaşa-Yağhaneler-Şirinyer izban-Bucatıp(koşuyolu kavşak)-Fil heykelleri-Deü Arkası-Devlet hastanesi kavşağı-Üçkuyular meydanı-Begos ve Tınaztepe

Dönüşte aynı güzergah kullanıyorum. Neden sordunuz acaba :)

Scudo
Merhaba ben Samet 17 yaşındayım bianchi marka bir dağ bisikletim var bir gün görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: wildboytam35
Merhaba arkadaşlar genel de iki günde bir Karşıyaka'dan Mavişehir'e doğru bisiklet yolundan pedallıyorum bu aralar hep ters rüzgara denk geliyorum çok yorucu oluyor, hep aynı rotadan sıkıldım. Vapurla Konak civarına geçip oralarda pedallamak lazım. :srnsml:

Merhaba arkadaşlar;
Bisiklet dünyasını yeni yeni öğreniyorum.
Haftada 2 kez kendimce kısa turlar yapmak istiyorum.
Bütçem en fazla 1200 olabilir.
Şehiriçi tur düşünüyorum pek uzun olmaz.
Şu an Trıban 100 en iyi gibi gözüküyor.
Siz ne önerirsiniz?
Teşekkürler
İzmir/Evka6
İzmiri bilenler için evka6 dan bostanlı sahil oradan karşıyaka ve tekrar evka6 tarafları gibi bir rota aklımda var.

@Genç Yol bisikleti mi arıyorsun? Ben şehir bisikleti düşünürsen carraro 224 veya 225 önerebilirim

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bence de İzmir'de, hele hele yokuşu bol olan yerlerde şehir ikitekeri daha uygun bir seçim olur.

Cemal Ç.

@Burak B.
Hocam buca koprusunden sonra akincilar yonune donup hipodrom arkasindan haralarin yanindan yenigun mahallesi ustunden kozagac yonu daha tenha oluyor denediniz mi ?

• Beğen
kısacası 171 yolundan bahsediyorsun, düşündüm evet fakat yol çok bozuk, virajlı ve dar :) Orda dikkatsiz sürücüler, çiğdem çitleyen bi sürü amca-teyze ve değişik insanlar var. Güvenlik açısından pek tavsiye etmiyorum. Bugun konak-varyant-eşrefpaşa yerine muratreis mah tırmanışı-üçyoldan buca yönüne gittiğimde 30dk gibi kısa sürede tınaztepe varmş oldum :) Eğer bol terleme, kadans yapcaksam konak-varyant-eşrefpaşa kombinasyonu ile bucaya gidiyorum.

Trafik son zamanlarda kilit olmaya başladı nedense insanlar hala arabaya inat ediyorsa

merhabalar ben izmirde yaşıyorum dj ye yeni başlıycam fakat burda hiç nerdeyse dj bisiklet yok ikinci el almayı düşünüyorum fakat en ucuzu 2200 tl benim maks 1300 tl var ne yapabilirim
(daha .nce bmx ve normla dağ bisikleti kullanıyodum)

Herkeze iyi aksamlar , 1500 - 2000 tl arasi on amartisor olmasin ve hidrolikde olmasin bisiklet onerisi istiyorum, izmirdeyim İzmir deki bisikletcilerden olursa iyi olur..

Teşekkürler

@Burak B. Ben hep o guzergahi kullanirim bana cok rahat geliyo.
Guzergah sana kalmis artik.
Maske konusunda ise kullanan hic gormedim,gaz maskesi bisiklette terletir ve filtrelerini surekli degismek gerekecek bu da extra maliyet olusturacak bu maskeleri satan yerlerden daha detayli bilgi alabilirsin.

@Probody08 ustam cankayadaki bisikletcilerden yada sahibinden ilanlarina bakabilirsin

@wildboytam35
Cevap için teşekkürler , markalar arasi takildim sedona mosso carraro kron

ya bugün bostanlı sahil’de tenis kortlarının oradaki ücretsiz bisiklet veren yer kapanmış, sırf ankara’dan bisiklet sürerim diye pantolonun altından taytla bindim otobüse, çok hayal kırıklığına uğradım bisikletsiz görünce orayı:agla::agla::agla:

@kapluj nasıl yani cidden kapanmış mı? sapıttı mı belediye, daha geçen gün bisiklet şenliği trıvırı yapıyorlardı, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

@trabzonlu ozan orayı düzenliyorlar hocam büyük ihtimal geçici bir süreliğine kapatmışlardır. ama işte ben her gün izmir’de olamadığımdan benim için kötü oldu.

@Probody08Markalara fazla takılmayın derim ben üstündeki parçalar daha önemli bisikletin markasından

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@batuhansavas35 teşekkürler

Bunlar hakkında bilginiz varmi.
Giant: escape, escape rx
Cube: sl road
Cannondale: Quick 5 ve 7
Scott: speedster50
Focus; arriba 4.0 , arriba altus
Specialezed: sirrus,sirrus sport, alibi sport

Carraro: sportive 330
Sedona: 420
Kron; spx 1000
Mosso; 771 dmd

@Probody08Attığınız bisikletlerin hepsi kullandığınızda sizi memnun edecek bisikletler tabi fiyatları biraz yüksek carraroyu kullandım daha önce tam anlamıyla akıyor diyebilirim :))) ben bianchi touring 727 kullanıyorum onu da önerebilirim hem fiyatı da uygun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@wildboytam35

Tekrardan merhaba :) yariyuz maskesi aldim drager xplore 3300 modeli ve p3 tipi partikul filtresi ile. Nefes alisini kisitlamiyor ve maske altinda dag havasi var resmen :) terletme konusuna gelirsek rahatsiz etmiyor, yazin ortasidna rahatsiz edebilir. Acaba bisikletle isemi gidip geliyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: wildboytam35
Kuş cenneti sasalı yapmaktan sıkıldım bu civarda başka bir güzergah varmı ?

Geri