Merhabalar, Poyraz ben. Küçüklüğümden beri ara ara keyif için sürüyordum. Bundan sonra düzenli bir hobi haline getirme niyetindeyim. Bornova civarı pedallayan arkadaşlara katılmak isterim.
merhabalar, bu ilk uzun tur deneyimim olacak, bisiklet turları ve kampçılık ile ilgili çok yazı okudum bu forumdan ve başka yerlerden, şimdi sıra uygulamaya geldi yapacağım rota ile ilgili forumdaki başlıkları okudum öğrendiğim şeyler oldu fakat bir çoğu önceki yıllara ait, güncel olarak bilgisi, tecrübesi olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var, nerede konaklamalı (bildiğiniz, tecrübe ettiğiniz camping alanları yada koylar) ? nereler görülmeli ? vs., sakarya dan otobüs ile izmir otogarına varıp turum oradan başlayacak.5 gece 6 gün olarak planlıyorum.
İzmir-urla-torasan-ıldır-çeşme-alaçatı-deliklikoy-demircili koy-sığacık-gümüldür-ahmetbeyli-kuşadası-söke
turumun bikeroll den yaptığım rotası ise şöyle ;
(link)
Urla'dan katılıyorum.Üye olalı 1 yıl dolmadan ilk mesajımı yazayım bari.Sabahları denize bisikletle gidip gelirim,daha uzun mesafe için rüzgar ve sıcağı bahane ediyorum.Ama buralara gelen grupları görmekten mutluluk duyuyorum.Benim durum aynen avatar gibi.
Herkese merhaba ben Karşıyaka'da oturuyorum ve sahil şeridi boyunca hobi olarak bisiklet sürmek istiyorum.Bir dağ bisikleti almak istiyorum .Bütçem en fazla 1500TL bana ne marka bisiklet önerirsiniz?
Ben Çeşmealtındayım Güzelbahçe veya tam ters yön olan tepekahve (İYTE) tarafını düşünüyorum bana katılacak kişilerlede kara verebiliriz. Aslında km olarak 50+ düşünüyorum ama 30 km nin altına da düşmek istemiyorum.
Güzelbahçe yönüne gidersem çeşmealtından iskele yolundan gidip 20. km den dönüp (hermes bisiklet cafe de mola vermeyi düşünüyorum) urla merkezden tekrar çeşmealtı düşünüyorum.
Tepekahve yönü olursa çeşmealtı iskeleden ağaçlı yoldan urla ışıklara ordan içmeler yönüne ve İYTE yanından tırmanarak tepekahve de mola vererek dönmeyi düşünüyorum.
@Arya Stark Bir çok marka model var o fiyat aralığında. Hepsine göz atarak hangisini beğeneceğiniz de önemli olan. Karşıyaka da bir çok bisiklet satıcısı var, farklı marka bayiliği olan. Seda bisiklet, kess bisiklet, aktif pedal, izmir bisiklet, kadans bisiklet, sundu bisiklet gibi... Buradan tavsiye almak yerine, gidip kendi gözünle görüp karar vermen daha mantıklı.
Sundu Bisiklet (Çankaya) bugün açık mı acaba? Telefonu açmıyorlar, faceden yazdım görmüyorlar.
Google açık diye belirtiyor ama emin olmak istiyorum. Uğrayan, yanından geçen var mı acaba?
feribotla üçkuyular iskelesine geç.. bahçelerarası yolundan güzelbahçe tarafına pedalla..
narlıdere ile güzelbahçe arasında yol kenarında şemsiyeli kumsallı mini plajlar var..
üçkuyular feribot iskesine kabaca 15-20km uzaklıkta.. bundan daha yakın bulamazsın
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir takipçiydim ve sizlerden bilgi almak istediğim konu var. Öncelikle 2013 senesinde aldıgım giant escape1 karbon maşalı tur bisikletim var. Son 2 haftadır Konak-Tınaztepe arası işe gidip geliyorum. Buca trafiği çok yogun oldugundan dolayı egzoz dumanı-toz vs cigerlerimi mahvetmekte. Her akşam eve döndüğümde öksürükle karşılaşıyorum. Standart toz maskeler koruyacagı düşünmüyorum. Egzoz gazı için 3m yarı yüz değişen filtreli maske düşünüyorum. Bilgisi olan varsa hangi model ve hangi filtre tipli maska kullanmalıyım?