Scudo Sports

İzmir

@avare yakın sayılırız karşılarım belki hatta tur bile yaparız,bildiğiniz güzel rotalar varsa . Ben çok tur yaptım Urla da

Scudo
@Yetkin ben izmir tarafındayım, geçenlerde gece izmir den urla ya gelip döndük. Urla ya bisikleti getirip çıkmıyorum hiç.

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
Ben de çeşmealtına gelince turlamaya çıkıcam. Aslında bir urla çeşme turu güzel olabilir...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Furkanadk
merhaba, ilk mesajım bu olsun. yakında 50 km daha sonra 100+ üstü mesafelere hazırlanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Konuyu hortlatalim biraz hala watsapp grubu kurulmadiysa gorevlendirme yapilabilir mi

@ersin gürel
evet bence de bu konuyu hortlatıp güncel tutarsak bir görevlendirme yapılır sanırım

Arkadaşlar bu hafta çeşmealtındayım, gündüz işteyim fakat akşamları çeşmealtı-iskele-urla üçgeninde pedallamak isteyen arkadaşları bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
@ersin gürel
@ersin gürel oabiliriz tabiki, mesela ben bu hafta çeşmealtındayım, çeşmealtı-iskele-urla ve çevresindeki arkadaşlar ile hem tanışmak hem de pedallamak isterim, sonrasında izmir genelinde de bir buluşma güzel olabilir.

@cagtolga
Belki o taraflarda kimse cikmayabilir ama izmirde bi organizasyon cok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: cagtolga
Herkese merhaba izmirde yaşıyorum bisiklet hobim var yeni yeni geliştiriyorum. Bisiklet tavsiyelerine de açığım.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@Burhan_LT
@Burhan_LT
bütçe ve kullanım alanı nedir ?

@@AKTÜRK ALİ@
bütçem max 1000. Şehirler arası yolculuklar yapmayı istiyorum sahil boyunca.

Geri