Scudo Sports

İzmir

@Trekkie

Katılıyorum. Şu başlıkta İzmirdeki grupları tek bir başlıkta toplamaya çalışıyorum:

İzmir Bisiklet Grupları - Toplu Liste

Şu anda sadece facebook iletişimleri var. Geçenlerde bir blog yazısı görmüştüm, İzmirdeki bazı grupları tanıtıyor ve facebook dışında iletişim yollarını da içeriyordu. O yazıyı bulunca yukarıdaki başlığı da güncelleyeceğim. Sanırım burada asıl önemli olan, grupların facebook dışında iletişim yollarını da önemsemesi. Mesela bu forumun birçok kullanıcısı var. X grubundan bir kişi her etkinliklerini gelip buradaki organizasyon/gei başlıklarında da duyursa +1 olur. Dernekler/gruplar facebookta etkinlik açtık ya daha ne yapalım derlerse hedef kitleleri (varsa) sınırlı kalacaktır.

Scudo
Merhaba ben Ege. 25 yaşındayım, Mosso Cavalier bisikletimle bu sporda ve forumdaki ilk günlerim. Karşılaşmak üzere :)

• Beğen
Tepkiler: avare
Herkese selamlar

Çeşme'ye yeni taşındım. Aslında tekerlekli hız pateni sporuyla ilgileniyorum ancak antrenman programlarımda yoğun bir şekilde bisiklet antrenmanlarım oluyor. İstanbul'da rahatlıkla kullandığım rotalar vardı ancak burada gerçekten bölge konusunda pek bir bilgim yok.

İlk gözüme kestirdiğim rota Otoban oldu ancak burada güvenlik konusunda endişelerim var maalesef. Çeşme - Alaçatı yolunda ara sıra antrenmana çıkan birkaç kişi gördüm ancak araç içinde olduğumdan dolayı iletişim kuramadım her seferinde.

Bu bölgede antrenmana çıkan arkadaşlar varsa tanışmak isterim.

Sevgilerimle.

Selamlar. İsmim Türker. Yaş 35. Menemen'de oturmaktayım. Freelance tercümanlık yaptığım için boş vaktim oluyor genelde ve herhangi bir gezi organizasyonu olur ise katlanırımla katılmak isterim. Akşamları bazen Kordon boyu gidip geliyorum (daha doğrusu İzban grevinden önce bunu yapabiliyordum, grev bitene kadar o taraflara bisikletle gitmek hayal gibi). Yolda gelen geçen bisikletliye selam vermek keyifli ama insan şöyle topluca gezmek azcık muhabbet etmek de istiyor.

Herkese selam olsun.

Merhabalar ismim ERHAN Karşıyaka yeni girnede oturuyorum. Merida Matts 70 bisikletim var. Beden Eğitimi öğretmeniyim şimdilik bisikletimi ev okul arasında ulaşım aracı olarak kullanıyorum. İyi forumlar dilerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve avare
Selamlar. Bu grup faal mi acaba? Birlikte pedallanıyor mu? Yoksa sadece muabbet etmek için mi kullanıyorsunuz?

Selamlar

İstanbul'dan Çeşme'ye yeni taşındım. Zaman, zaman da İzmir'de kalıyorum. Asıl branşım tekerlekli hız pateni. Bu branşta yurtdışında maraton yarışlarına katılmaktayım. Bisiklet antrenmanlarımı genelde 50 k ve haftada bir defa +50 k olmak üzere gerçekleştiriyorum. Çeşme bölgesinde güvenli bir rota bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Selamlar Çeşme/Alaçatı'da antrenman yapan kimseler var mıdır? Bölgeye yeni taşındım rotalar ve güzergah hakkında bilgi arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: KUTAY67
Selamlar konu açılalı 6 yıl olmuş ancak yine de yazıyorum :)

Bölgeye yeni taşındım acaba burada düzenli olarak antrenmana çıkan kimse var mıdır? Güvenli rotalar nerelerdir ben bir süredir aracımla keşif yapıyorum ama pek sağlıklı bir rota çizemedim henüz. Birkaç antremana çıktım Çeşme-Alaçatı arasındaki otoyolu kullanıyorum şimdilik.

Herkese selamlar.
Her gün 2-3 km lik işyerime gidiş gelişte kullandığım bisikletimi yükseltmek ve bisikletle ilgili fikir sahibi olmak için bişeyler ararken burayı buldum. Detaylı bilgiyi üye olmadan vermediğinden üye oldum. İyi ki de olmuşum.
Çok faydalı site..
Adım Nejat GÜNGÖR (tifosi)
Bornova / Çamdibi'nde oturuyorum.
şehiriçi bisikleti kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar ismim yusuf karşıyaka alaybey de oturuyorum.27 yaşındayım Salcano city life 30 ile uzun zaman sonra tekrar bisiklete bindim.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Arkadaşlar Selam
Ben Eren 27 yaşındayım. Bornova'dan Arbike Penatrate şehir bisikletim ile aranızdayım.
Yapılabilecek organizasyonlarda mümkün mertebe bende aranızda olmaktan mutluluk duyarım.

• Beğen
Selamlar, Zerrin ben. Göztepe'de oturuyorum. Ege Üniversitesi'nde okuyorum ve okula bisikletle gitme gibi bir düşüncem var. Ege'de okuyup da ulaşımını bisikletle sağlayanlar varsa bir ses etsinler :D
Bisikletimi bilinçsizce seçtiğim için markası hakkında pek fikrim yok, uygun bir zamanda buradan edineceğim bilgilerle güzel bir bisiklet alacağım. Elimdeki bisikletin şehir içi kullanımı fena değil, uzun yol gitmişliğim var çok kez.
Çocukluğumdan beri kullanırım bisikleti, ama teknik bilgim, marka bilgim yok denecek kadar az. Malzemelerimi toparlıyorum yavaş yavaş, en önemli eksiğim kask. Onun dışında bilmediklerime, eksiklerime buradan bakacağım, zamanla toparlarım.
İyi forumlar. :)

Ben ali İzmir/Hatay ve Almanyada ikamet ediyorum.Yasim 30 subatin ilk haftasi bir haftaligina gelcegim. Benim eski babamin güncel bisikleti Bianchi MTB ile olasi sürüslere gelmek isterim. Hic olmasa bile sahilde sürecegim, tanismak pedallamak isteyenler ile seve seve vakit ayirabildigim kadar sürmek isterim. Olasi Almanya Türkiye sürüsüm icinde Partner arayisindayim[emoji28]

Gesendet von meinem SM-A300FU mit Tapatalk

Herkese selam ismim Abdullah aranıza çamdibi yeşilova'dan katılıyorum yaş 41 yaklaşık 5 yıldır bisiklet kullanıcısıyım favori güzargahım bayraklı sasalı Bornova kemalpaşa burada olmak çok güzel

• Beğen
Sn. @Artemisia, sahil yolu ve aracin en az oldugu guzergahlardan gayet rahat ulasabilirsiniz. Genelde duz ve keyifli bir surus olur. Ama soyledigimi yineliyorum. MUMKUN MERTEBE ARACIN AZ OLDUGU GUZERGAHLARDAN.

• Beğen
Tepkiler: Maviş35
Selamlar ben Uğur. Bornova Özkanlar'da oturuyorum. Genellikle şehir içinde yeşil bisan mtb, performans turlarında da siyah-mavi mosso 735 tca kullanıyorum. Daha birkaç hafta öncesine kadar Muradiye CBÜ kampüsüne Menemen istikametinden bisikletle ulaşım sağlıyordum. Yollarda görüşmek üzere...

Merhabalar ismim murat İzmirde yesilyurtta oturuyorum malum trafik ve bizim dik yokuslardan dolayi mtb salcano ng 650 hd bisikletimi kusadasi guzelcamli da kullaniyorum yolunuz düşer ise orada olursam sizler ile turlamaktan onur duyarim[emoji3]

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Merhabalar,İzmir in Foça ilçesinde oturuyorum.Aslında motosiklet kullanıcısıyım.Ancak biraz daha sağlıklı yaşayabilmek için 2016 senesi içinde yeniden bisiklete binmeye başladım.
Bir Carraro Big 29 ve birde toplama Scoot tur bisikletim var.
Foça ya gelecek olan forumdaşlarla hoşbeş etmek isterim.

• Beğen
Geri