Scudo Sports

İzmir

Scudo
Fuarda emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Ben gezme fırsatın buldum sıtanta birazdaha bisiklet ve giyim eşyası olsa idi daha iyi olcak kanısındayım.

• Beğen
Tepkiler: gezgin35
Selam Sertaç,

Her ne kadar yüz yüze olmasa telefonla görüşmüş olsakta, senin iyi ve temiz kalpli biri olduğun kanısına vardım. Sana üniversite yıllarında ve bütün hayatın boyunca başarılar dilerim. Fuara uğrarsan görüşürüz sanırım.

Atilla Abin

yaa nasıl görmedim be bu standı yaa :'( .. ta bergamadan %70 ini bunun için gel diğer standı izmirbisiklet san geri dön :'( ..
diğer standın bi köşesinde kocaman yukarıdan aşağı yazıyla SCOTT bayrağı vardı .. neyse ya netten kayıtta vardır belki :D ben bi gireyim siteye araştırayım ..

Tüm Bisikletçi Arkadaşlara Marhaba.Ben İzmir Karşiyaka'dan Bahadir Çalişkan.Bisiklete Hergün Düzenli Olarak Binerim.Umarim Diğer Bisikletçi Arkadaşlar İle Tanişabilirim.Sağlicakla Kalin.
Hepinizin Yolu Açik Olsun.Hoşça Kalin.

ben de İzmirliyim, eskiden Küçükyalı GÖZTEPE'de otururduk. malesef pedallarım sizlerle değil fakat gönlüm sizlerle. hepinize bol ve sağlam pedallar ;)

Merhaba,
Sitenizde yeni üyeyim.Ekim de Türkiye ye geliyorum.Ege ve mersin bölgesinde pedallamayı antreman yapmayı düsünüyorum.Pedalına güvenen uzun yol yapabilecek beni yavaşlatmadan antreman yapacak profesyonel arkadaşlar yazsın lütfen.

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
@HELEN

Merhaba Helen

Aramıza hoş geldin.Ve baya hızlı giriş yaptın.Biraz kendinden bahsedermisin bize.Seni tanıyalım.

Saygılarımla

Marmaristen hafta sonları için bisiklet turu yapmak isteyenler ya da yakın çevredende olabilir ben katılmak isterim ya da birlikte düzenleyebiliriz.
e- mail :cinosantancero@hotmail.com
tel :05053641223

yazları izmirdeyim.adım cihan.whistle miwok 723 kullanıyorum.eylül-temmuz arası marmaristeyim.bu taraflara tur olursa katılırım

sanırım belli bi program olmadan katılan olmayacak.zamanı henüz düşünmedim ama Marmaristen başlayıp Hisarönü-Orhaniye-Turgut-Selimiye-Bozburun çizgisinde br günlük tur yapmayı düşünüyorum.yaklaşık 50km lik bir yol almak gerekecek.22 ya da 29 Eylül tarihinde yapmayı düşünüyorum.katılmak isteyen olursa beklerim

keşke orda olsaydım da katılabilseydim :(
Ama Marmaristen İstanbul' a transfer oldum!
şimdi caddebostan grubunda turluyorum çoğunluklada bağımsız sahilde pedal çeviriyorum!
Marmariste olsaydım katılırdım ama ordan birilerininde bu tür aktivite yaptıklarını görmek çok sevindirdi ilk tatilimde katılıcam turlarınıza :)

• Beğen
Tepkiler: cinosantancero
Merhaba, şimdilik Akyaka'dayım. Yakında Marmaris'e döneceğim. O zaman istediğin zaman turlara çıkabiliriz. Ayrıca bir iki arkadaşım daha var, ancak görevleri gereği şu anda Marmaris dışındalar, onlar da dönünce kalabalık şekilde turlar düzenleyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: cinosantancero
Ben yarın Akyaka'dayım kuzeninim nişanı için gelicem.Bisikleti de arabaya atıp Sakar geçitini onunla inmek ve zaman kalırsa Marmaris' pedallamayı düşünüyorum.Ama malesef tek günlük olacak :(

Geri