Scudo Sports

İzmir

Arkadaşlar Sığacık gezisi organize edelim mi?gerçekten küçük ve güzel bir yerdir.Sığacık ı bilmeyenler varsa (link)

Scudo
@cthulhucc

yaklaşık 1.5 ay önce gittim bisiklet ile sığacık'a gerçekten benimde çok sevdiğim bir yer babam tarafından seferihisar asıllı olmam nedeniyle dah önce de bir çok kez gitmiştim tur düzenlenmesi durumunda yine gelebilirim.

ben size şöyle bir rota önerebilirim:Atatürk mahallesinin en doğu ucundan geçen yoldan tırmanmaya başlayın yolun sonlarına doğru karşınıza bir park çıkıyor ve yol sola dönüyor,siz sağ taraftaki yola sapın ve onu takip edin yol boyunca 2 köy geçiyorsunuz ve 2. köyün sonunda asfalt bitiyor. Artık ordan sonra gidip gitmemek size kalmış ben sonuna kadar gitmedim fakat yol baya uzun ve eğlenceli.

• Beğen
Tepkiler: sniper ve alibo
Selam arkadaşlar ben alsancakta oturuyorum ve spor salonundan çıktıktan hemen sonra bisikletle turlamak istiyorum.güzelyalı balçova duruma göre daha ilerilere gitmeyi düşünüyorum. katılabilecek arkadaşlar var mı?

Merhaba ben Yağmur.
Her ne kadar foruma geldiğimi an itibariyle bildirsem de size aslında 3 - 4 aydır buralardayım :) gecikmiş bir merhabayı canlandırmak benimkisi.
Keyifli dakikalar paylaşmak dileğiyle...

Hoşgeldin Yağmur,

Genç arkadaşlarımızın artması dileğiyle bisiklet ile mutluluklar.

Hoşgeldin Yağmur, Scott ile giriş yapmana sevindim.En sıcak insanların bulunduğu şehir olan İzmir'de bisiklete dair olan her türlü soruna ve sorununa cevap vermekten mutluluk duyarız.

Rainn hoş geldin aramıza.İzmir'li bisikletçi olduğumuz için çok şanslıyız.İzmir'de devamlı turlar yapan bir ekibiz.Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız...

@aybarssurucu

hoş buldummm

Hoşgeldin Yağmur, Scott ile giriş yapmana sevindim.En sıcak insanların bulunduğu şehir olan İzmir'de bisiklete dair olan her türlü soruna ve sorununa cevap vermekten mutluluk duyarız.
teşekkürler :)

Rainn hoş geldin aramıza.İzmir'li bisikletçi olduğumuz için çok şanslıyız.İzmir'de devamlı turlar yapan bir ekibiz.Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız...
hoş buldum gencizmirli. makul turlara (çok zorlu olmayan turlar, çünkü yeni başladım) katılmayı ben de isterim :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Hoşgeldin Yağmur.Ayrıca sen de hoşgeldin Ufuk.

İzmir Menderesten de geçen Gümüldür yolunda sağa ayrılan bir yol var.Bu yol aynı zamanda efemçukuru yoluna da bağlantısı var işte bu Yeniorhanlı yolu şimdilerde kaymak asflata kavuşmuş.Asfalat, Gümüldür yolundan sağa girer girmez başlıyor, 15-20 km devam ediyor.Yıllardır orada antrenman yapıyordum zaten, ama şimdi çok daha çekici biryer haline gelmiş. :)

bahsettıgınız yol menderesi gecınce bir yol ayrımı var
sola gidince ahmetbeyli yolu, düz gidincede gümüldür baraj yolu var
oradan mı bahsettınız acaba?

Geri