Scudo Sports

İzmir

bence gayet uygun seçim yapmışsınız tam bir f/p ürünü ama disk fren bilginizi ve disk tamir için bir kit bulundurun yanınızda bisiklette en çok disklet sorun yaratıyor çünkü

Scudo
selamlar.ben mustafa. bornovadan. foruma yeni katıldım. şimdilik bisikletim yok :D inşaallah yakın zamanda...

Kulaklık takıp bisiklet yolunda koşu-yürüyüş yapanlar olmasa yol güzel yol

@emrdrskn
Merhaba hocam.Bergamadaki arkadaslarin duzenledigi Pazar gunku yani yarin olacak olan Candarli-Dikili turuna katiliyormusunuz.Nasip olursa ben Aliagadan katilacam.Gelmek isteyen arkadaslarda gelebilir..

• Beğen
Tepkiler: emrdrskn
Tüm pedalcılara selam olsun eskiizmirden şehir turları degilde doğa turları daha cok hoşuma gidiyor insan doğada egsoz kokusu insanların gürültülerinden bi nebze olsun uzaklaşabiliyor huzuru buluyor bana göre elbete herkesin bakiş acısı farklı :D:)

Arkadaslar 30 Agustos Pazar yani yarın bu guzel gunde gunun anlam ve onemini belirten ufak capta bir turumuz olacak.Ben Çandarlı kavsaginda bergamali arkadaslarla bulusacagim.Ben Aliağadan hareket edicem Aliagadan baslamak uzere eslik etmek isteyen var ise İzmirden saat 6 dan itibaren izbanla gelme imkaniniz var benden soylemesi…
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/29/43ef9cdc73c5faa18811915fc5916deb.jpg

@mustafa_sayar01
Aliağa petkimde güvenlik grv.olarak mesaideyim yarin,bergamadaki turlara ekiplerede iş durumumdan dolayi, (zaman sikintisi) katilamiyorum,haftada bir kez en azindan tura cikiyorum tek başima tabiki geçtiğimiz hafta bergamadan dikiliye bademli köyünden deniz köye çandarli zeytindağ yol çatisindan yenikent köyüne ve tekrar bergamaya yol aldim.ve civar köylerede kozak daği kozak yaylasi gibi çetin yollarada gidiyorum.

@mustafa_sayar01 petkim siteler lojmanlar da motorize devriye görevi yapiyorum müsait bir zaman bulursan görev yerime beklerim.

Izmir Mavişehir de oturuyorum 17 yaşındayım mtb mosso black edition hyd 26 jant bisikletiim var 2 günde bir 1 günde bir en az 35 40 km'lik antreman lar yapıyorum
Herkese kolay gelsin
Zafer bayramımız kutlu olsun
Ne mutlu Türküm! diyebilene

• Beğen
Tepkiler: emrdrskn
Selam arkadaşlar bende foruma yeni katıldım. İzmir sahilevlerinde oturuyorum carraronun 914 modelını kullanıyorum. herkese iyi günler :)

İzmir Gaziemir 19 yaşında 2-3 öğrenci arkadaş Gaziemir- Alsancak tarafları veya Gaziemir-Menderes- Sarnıç tarafları turluyoruz gün içinde yaklaşık 50-75 km civarı.

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
İzmir Göztepe
Sedona 300S.

Buralardaki arkadaşlarla turlayabiliriz.

İzmir Göztepe
Sedona 300S.

Buralardaki arkadaşlarla turlayabiliriz.

@emrdrskn Foto hayıtlı koyu mu? :)

Geri