Scudo Sports

İzmir

Scudo
Arkadaşlar merhaba; uzun bir süre daha Dikilideyim geceleri el ayak çekilince antrenman turlarına çıkıyorum beraber pedallamak isteyenlerle Bademli düşünebiliriz. Saygılarımla Bahadır

jant ebatı ile dış lastik ebatı aynı oluyo ki zaten.
jant 26 ile dış lastik de 26 olmak zorunda. haliyle iç lastikte 26 olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Jantınızın çevresi ve dış lastiğinizin kalınlığına göre almalısınız.

@emre.duruskan198

İkisini de göz önünde bulundurmalısınız.

@emre.duruskan198

Ona karşılık bir ebat yok. O zaten ölçünün kendisi...

Ama örneğin şunu kullanabilirsiniz;
(link)

27.5'lar 650 olarak da geçiyor.

Onun da 3 boyutu var;
650A; 590mm çapında,
650B; 584mm çapında,
650C; 571mm çapında.

Sizinkisi 650B olması lazım.

İzmir Göztepe civarında olanlar ve benim gibi yeni başlayanlar bir gün toplanıp pedallasak mı? :)

• Beğen
Tepkiler: 19can25
Merhabalar. Akşam 8-9 gibi Göztepe-Alsancak(bazen Karşıyaka)-Engelliler Parkı taraflarını turluyorum.

Bende bergamadayim iyice kuzeydebergama dikili candarli civarlarinda yollardayim.

Lüleburgaz/Kırklareli 'den Bisikletle 07.08.2015 Tarihinde tek başıma kamplı tura çıktım.Babaeski."Edirne",Havsa,Uzunköprü,Keşan.Gelibolu'da Sinan ile tanıştım.Petrol ofisinde Mescit'de uyuduk Gökçe adaya giderken feribotta benim gibi tur bisikletçisi olan Serdal ile karşılaştım rotalarımız aynıydı ada da Balıkçı barınağında kaldik ogun ramaz ile tanıştık oda gezgin di Çanakkale Merkez de 1 gece hastahane bahçesinde bankta sabahladık Turuva da yine Tur bisikletcisi Musab ile karşılaştık oradan Bozcaadaya Gittik Bozcaada da Ayazma plajında kamp kurduk evden çıkarken yanima aldığım cikolata,şeker ve oyuncakları yolda karşılaştığım çocuklara dağıttım.Kamallı Köyünde Kamp kurdum.Assos a gittim Ören ve Ayvalığa gectim ordan cunda adasına tekrar devam ettim yola Sarımsaklı ve Şamandıralarını gezdim anlatacaklarım çok daha uzun bu gece için 2kişiyiz bisikletliyiz bizi evinde misafir edecek Couch aramaktayız

Bu sahil yolundaki bisiklet yolunun hali ne olacak böyle insanlar yüzünden bisiklet süremez olduk..

• Beğen
Tepkiler: 19can25
Arkadaşlar merhabalar
Bianchi touring 613 md aldım fakat yanlış mı yaptım. hiç bir forumda da yorum bulamadım. kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. nelere dikkat etmeliyiz bilgi verirseniz sevinirim. iyi günler dilerim

Geri