Scudo Sports

İzmir

Scudo
Gaziemir'den selamlar bi' kaç arkadaşız,varsa aramızda hevesli arkadaşlar mtb bisikletlerimiz ile keşif, ufak çaplı turlar yapıyoruz aramıza katılabilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: AhmetArslan
Allah'ını seven üzerime Göztepe ya da civarından yol bisikleti arkadaşı atsın. Aylardır Göztepe'den ses seda yok bisiklet arkadaşı manasında.

• Beğen
Tepkiler: pscycle
merhaba adım Mustafa. Buca'da oturuyorum, şehir/tur bisikleti aldım (sportster 30). kısa turlar yapan varsa katılabilirim :)

Merhaba Adım Ahmet. Karşıyakada oturuyorum.Dağ bisikleti aldım(Mosso Black Edition).Kısa turlar yapan arkadaslar arıyorum.Tesekkürler :)

Merhaba adım Engin, Buca Evka-1 de oturuyorum. Uzun süredir bisiklet kullanmıyordum yeniden kullanmaya başladım. MTB kullanıcısıyım sabahları Buca - Bornova arası işe gidip geliyorum. Turlara katılacak kadar iyi bir bisiklete sahip değilim(yinede katılmak isterim bisiklet gitmeyeceğim desede ben götürmeyi bilirim :D) ama yakın zamanda olacağım inşallah. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Aryel
Selamlar. İzmir Torbalı'dan forumdaş arıyorum. ramazanın bitmesiyle artık bişeyler yapabiliriz diye umut ediyorum. Torbalı'nın karakuyu köyünde ikamet ediyorum. ses verin forumdaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: bulut
Bu saydığım yerlerde bisiklet toplulukları varmı yoksa bu civardaki arkadaşlarla beraber turlara çıkabiliriz.

@Aryel Merhaba,
bu konuya daha önce de yazmıştım. Yazıbaşı'ya bazı hafta sonları geliyorum, bisikletimi de yanımda getiriyorum. Planlanmış herhangi bir faaliyet benim orada olduğum hafta sonuna rastlarsa katılmak isterim. Herhangi bir faaliyet planlarsanız buradan duyurmanızı rica ederim. Kazasız sürüşler dilerim.

@Tuğrul Tomba görmüştüm ama halen gelip gelmediğinize emin olamamıştım. tabiki hafta sonları öyle bir organizasyon olursa size ulaşırım :)

Tekrar merhaba,
önerebileceğiniz parkurlar varsa, buradan değerlendirelim, bir etkinlik açarız. Örneğin, Karakuyu ve civarındaki köyleri içerecek köy yollarından gidebileceğimiz bir parkur var mı? Karakuyu'nun sanırım kuzey kısmında, dere kenarı ağaçlı bir piknik alanı vardı. Selamlar.

Karakuyuda fetrek çayı var.Torbalı sanayiden kemalpaşaya doğru gidiyor. 22 km lik bu alanı eğlence merkezleri yapılcak. Şu an 44 iş makinesi aktif çalışıyor. Baya kapsamlı bir çalışma olcak ama şimdilik yapım aşamasında :) yine de hoş yerler var çevremizde. Bu hafta sonu için söz veremem ama ileriki haftalarda bayındır yolu üzerindeki arıkbaşına gidebiliriz.gözleme yapan teyzeler var uğrar döneriz :))

Merhaba,
evet olabilir, benim de bu hafta sonu uygun değil zaten, sonraki haftalarda olabilir. selamlar

Öncelikle herkeze merhaba ben Murat.İzmir/Bayraklıda oturuyorum.Hafta sonları ng650 bisikletimle çıkıp turluyorum izmir Karşıyaka tarafındaki çevrelerde bisiklet sürücüleri varsa (illaki vardır :D) beraber gezmek isterim.

Dosyalar

• 013.jpg
    013.jpg
    84,5 KB · Okunma: 27
  • 049.jpg
    049.jpg
    64,5 KB · Okunma: 29
  • Beğen
@MC_Alkanat ben de bayraklı da oturuyorum hafta sonu inciraltına gitmeyi düşünüyorum uygunsan gel ama havalar sıcak erken çıkmayı düşünüyorum tabi uyanabilirsem

Arkadaşlar Balçova manastıra çıkıyorum sık sık katılmak isteyen olursa mesaja atsın.

yıllar geçiyor değişen hiçbir şey yok, mazgallar halen tehlikeli, kesintisiz sahil bisiklet yolu halen bitmedi vs vs

Selam arkadaslar. Bornova'da oturuyorum. Giant Escape 2 bisikletim var.

Sehir icinde bisiklet kullanmayi tercih etmedigim icin genellikle uzun yol suruslerini tercih ediyorum.
Favori rotalarim : Bornova-Cesme, Bornova-Foca

Kisisel tavsiyemdir, uzun yol suruslerinde mutlaka bir badiniz olsun. Dunyanin bin bir turlu hali var :)

• Beğen
Yakın zamanda bende yol Bisikleti ile aliağadan birilerine eşlik edebilirim.

Geri