Scudo Sports

İzmir

Merhabalar arkadaşlar.
Ben Serap Mavişehirde oturuyorum. Aslında bisiklete kelimenin tam anlamıyla yaklaşık 1 senedir merak sardım. Mavişehir-Çeşme/Alaçatı seferlerini bir çok kez gerçekleştirdim artık biraz daha uzun turlara çıkmak istiyorum İzmir-Muğla gibi. Yol arkadaşı arıyorum :)
Sevgiler :hhhhhh:

Scudo
Merhaba arkadaşlar İzmir Bornovadayım. Genelde uzun yol yapmayı seviyorum. sabah erken kalkmayı göze alan arkadaşlarla tanışmayı isterim. genelde urla, foça, menemen, taraflarına gidiyorum.

Ksk pisikletçileri
grubu kurduk whatsapp tan haberleşiyoruz. Spor amaçlı laylaylom yapmadan turluyoruz. Genellikle Mavişehir çıkışlı 50 Km lik turlar ve Ortalama 23- 28 arası km larde yiz. yukarıdaki linkten eklenebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa_Sayar
Merhabalar,

İzmir Büyükşehir Belediyesine Göztepe-Konak bisiklet yolundaki bazı sıkıntıları ve çiğli,harmandalı,ulukent tarafındaki kaldırım-bisiklet yolunu sordum. İzmir Büyükşehirden gelen cevap bu şekilde. Güzel haberler var Bilginiz olsun

(link)
Volkan Bey,
Harmandalı Kavşağından Ulukent Kavşağına kadar bisiklet yolu ve kaldırım çalışmaları için izinler geldi. Önümüzdeki günlerde bu yol ile ilgili çalışmalarımız başlayacaktır.
Harmandalı - Egekent-2 yolu için düzenleme izinleri beklenmektedir. Orada da çalışmalarımız başlayacaktır.
Bisiklet yolu ile ilgili sıkıntılı bölümü tarafımıza bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Fotoğraflar ile birlikte şikayetiniz Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü'ne kou iletilmiştir.
İyi günler dileriz.

• Beğen
Tepkiler: salvodaze
@serapp
hoşgeldiniz. bende bayraklı tarafındayım yarın bayraklıdan sasalıya doğru gideceğm gelmek isteyen olursa tanışırız ramazandan sonra ben de uzun turlar düşünüyorum rotası uyan arkadaşlarla yola çıkabilirim

Bornova'dan herkese selam, bisiklet tutkunu 3 arkadaşız. Hep beraber güzel bir sürüş yapmak isteriz. Specialized Hardrock kullanıyorum. Hatta yol ya da şehir bisikleti ile takas yapmak istiyorum.

selamlar yeşilovadan,kamuda çalışıyorum, kurumdaki 5 6 arkadaşla aktif olarak bisikletlere binmeye çalışıyoruz. 2 arkadaşla etap etap tüm kıyı izmiri ve kıyı egeyi dolaşmayı planlıyoruz,izmir kıyıları ile ilgili planlarımızı yaptık, festivalleri takip ediyoruz, önümüzdeki eğirdir, kapadokya ve manavgat festivallerine katılmak istiyoruz.

Merhabalar,
Bende İzmir hatay - basınsitesinden (emre) . Katlanır bisiklete sahibim.

Akşamları Göztepeden - konak - alsancak
Alsancak - konak - göztepe - inciraltı turu yapıyorum. Sürü ile gezilere açığım. Eğlenceli olabilir yalnız sürüyorum. İlgili arkadaşlar ulaşıp tanışa bilirim. Bence Bir akşam belirli bir yerde toplanmalıyız. =)

İzmir Gaziemir'den biz de varız :) 19 yaşlar öğrenciyiz ufak çaplı bi mtb arkadaşlığı kendi aramızda... :=)

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Merhabalar. Şuanki durum nedir dün gece Gaziemir'den Sarnıç'a ordan Menderes'e yol yaptık Sarnıç'ta tam piknik alanının önüne geldiğimizde güvenlik görevlisi resmen yüzümüze kapattı kapıyı...Belki gece olduğu içindir bilemem ama..Eğer hala bi etkinlik vs. varsa biz de katılmayı isteriz bi kaç arkadaş...

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
@mrt_kcmz
Murat bey, selam! foça ya yahut menemene sizinle gelmek isterim bende bornova tarafındayım. özellikle foçaya ulaşımı nasıl yapıyorsunuz acaba? yol-yiyecek olarak neleri tercih ediyorsunuz? sanırm yol bisikletcisisiniz.

selam arkadaşlar.bugün torbalıdan geçen yol bisikleti kullanan yalnız bir arkadaş vardı. çok yağmur yağıyodu.pencereden gördüm. yetişemiyceğimi tahmin ettiğimden seslenme fırsatım olmadı. torbalı adliyesinde görev yapıyorum. lütfen yolu bu tarafa düşen arkadaşlarım ihtiyaç halinde bana ulaşsın veya gezisine çıkmadan özelden mesaj atsın telefonla irtibat halinde olalım.hepinize iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: scitakoglu
@Sarper Tuncer merhaba, sabah erken altınyol üzerinden karşıyaka, mavişehir, sasalı bisiklet yolu, kaklıç, seyrek, oradan foça yolu ve kozbeyli, sonrasında dönüş, 130 km tutuyor yaklaşık. pek bi beslenme yok. :) yanıma bir muz alıyorum. powerade arkada. fındık fıstık incir kayısı o günlük ne varsa kurusundan formanın ceplerinde. molalarda adaçayı, ıhlamur, budur :)

@mrt_kcmz hocam ben egekent 2 de oturuyorum foçaya doğru gittiginizde isterseniz bende bizim burdan foçaya kadar eşlik edebilirim

@Aygn Akn tüm katılımcıların başımın üstünde yeri var çok sevinirim. özelden yazan arkadaşlarla iletişime geçebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Aygn Akn
@mrt_kcmz
merhaba bende denk gelirse ramazandan sonra bi hafta sonu bayraklıdan katılabilirim size geçtiğiniz saatleri yazın

Geri