Scudo Sports

İzmir

@volkanxx hocam kent 2 ye taşındığınızda iletişime geçelim beraber turlara çıkarız isterseniz :)

Scudo
Kocaelideyim bende üniversiteyi izmiri kazanırsam bisikletimle gelicem büyük ihtimal :)

Merhabalar adım Rifat, Göztepe'de oturuyorum. Carraro sportive 227'ye sahibim. 3.5 aylık süre içerisinde şuana kadar nerdeyse tek ve ağırlıklı olarak gece turladım ancak bundan sonra perşembe akşamı bisiklet grubu ile pedallamak istiyorum. Herkese iyi akşamlar

Selam arkadaşlar. Ben eski bisiklet kullanıcısıyım. Daha önceleri gezme iş vs çok bisiklet kullandım ama spor namına hiç uğraşmamıştım. Hep içimde kalmıştı. Küçükken Beldeyama'nın kataloklarını alır bakar hayal kurardım :) Nasip bugüneymiş. İzmir Torbalı'da oturuyorum. Bisikletim ve ekipmanım hazır. Sadece benimle yola çıkcak arkadaşa ihtiyacım var. Dağ, yol herşeye uyarım ama arkadaşımın da kondisyon yapana kadar benim eksiğime göz yummasını bekliyorum. Hepinize sevgiler, güvenli sürüşler dilerim..

• Beğen
Tepkiler: bulut
@Aryel
hoşgeldin. bende senin gibiyim çocukluk ve lise döneminde kullanıyordum ama tekrar bisiklet tutkum başladı bisim sayesinde kiralık bisikletlerle baktım olmuyor bir bisiklet aldım 1 ay önce işe gidip geliyorum şimdilik bende kısa turlar düşünüyorum gezintiler falan önce yavaş yavaş kondisyonu artırıp şehirlerarası tur düşünüyorum.
bisikletin yol bisikleti mi şehir bisikleti mi?
benim ki şehir de o yüzden sordum yol daha hızlı tabi benim bisiklete göre

Benimde cocuklugumda ikinci elden alinmis bisikletimden baska bisikletim olmamisti.Gittim yeni bir tane sehir bisikleti aldim arkadasin birine ozenerek beldende ameliyatliyim umarim bir sikinti yasamam su an icin bir sikinti yok kondisyon eksikligide var haliyle ufaktan ufaktan gezintilere basliyayim diyorum.Aliagaya yolu dusen herkese seve seve eslik etmek isterim hafta sonlari olmasi kosuluyla…

@Mustafa_Sayar
bende aliağa'ya gelip ordan ayvalık ya da foça yapmayı düşünüyorum gelirken izbanla gelirim gelmek istersniz foça kuş cenneti sasalı karşıyaka tur yaparız bayramdan sonraki müsait olduğum bir pazar düşünüyorum inşallah

@bulut
Simdi ben yeniyim haliyle kindisyonda eksik baslangic olarak yakin bir yer olursa olabilir mesala foca...

@bulut teşekkür ederim.bisiklet bir sevda gerçekten :) benimki dağ bisikleti.ilerde sürekli bir spor haline getirebilirsem alternatif olarak birde yol bisikleti alabilirim ama şu anlık düşünmüyorum. oturduğumuz yerler biraz ters ama belki ortalarda buluştuğumuz zamanlar olur :)

@Mustafa_Sayar
olur foça'ya kadar gideriz benim de eksiğim çok ama kısa mesafeler kesmiyor artık önce bayraklı sasalı git gel yapacağım hafta sonları sonra da yavaş yavaş artıracağım km olarak

@Aryel
olur sen nereye gelebilirsen sarnıç menderes falan ben de izbanla gelirim oralarda turlarız

@bulut menderesin gezilcek güzel yerleri var gibi görünüyo.değerlendirelim bunu.senin için uygun günler hangileri ? benim genelde haftasonlarım boş oluyo işim gereği

@bulut
Tamam bakariz bisikleti yeni aldigim icin eksik aksesuarlarim var onlari tamamlayayim bayramdan sonrada bakariz yapariz bir seyler...

eskiizmirden tüm bisikletçilere selam olsun :)

Süper fikirler gelmiş.Bende bisiklet konusunda yeniyim, uzun süredir kullanmamıştım. Kondisyon yapmaya çalışıyorum. Şehirler arası yolculuk hedefim var ama evlilik işleriyle uğraşıyorum. Sonbaharda size katılmak isterim o zamana kadar kondisyonda yapmış olurum.

arkadaşlar merhaba ; üçkuyular f.altaydan cumhur ben birkaç kez perşembe akşamı bisikletçileriyle sürdüm yeni başlayanlar için tavsiye ederim

Ben Ferhat HASTÜRK.
İzmir Karşıyaka'da oturuyorum.
Bisikletim modifiye edilmeyi bekleyen TRANSVAL Speed 27.5 J.
15 yaşındayım.
2 aydır düzenli bisiklet sürüyorum.

Geri