Scudo Sports

İzmir

Scudo
@skywagon

Burdan bir organizasyon sonucu çıkamadı maalesef.
Tamamdır, mesaj attım. Haberleşelim.

Ben de Buca'dayım.Forumda da yeniyim, bisikleti alayım ben de katılırım aranıza inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Pınar
@reddflag
Bisikleti almadan öncede görüşebiliriz.
Damsız alınır bizim ortama [emoji1] [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: banko
@Bahadır Pınar

vallahi hızınıza yetişebilecek olsam gelirim yayan :)

herkese selam ben hakkı daha yeni aldım bisikleti ilkokul lise yıllarında kullanmışlığım vardı ama izmirde ilk defa çıkıyorum trafiğe işe gidip gelmeye başladım bayraklı alpaslan- tepecik hastanesi arası 7 km toplam 14 km gidip geliyorum hafta sonları da gidebilirsem karşıyakaya gidiyorum daha önce bisimlerle sasalıya kadar gidiyordum ama çok ağır olduğu için yoruyordu bisikletim grande 702 şehir bisikleti ileride yol bisikleti düşünüyorum hafta sonları sasalıya gidenlerle etkinlik varsa katılabilirim

Herkese merhaba, ben Talha Mezik, balçova'da oturuyorum, şu an için bir adet sedona 741 im var, ancak bir adet fitness şehir bisikleti alıp tekrar yol turlarına katılmak istiyorum. Akşam saatlerinde ve haftasonları tüm tur davetlerine icabet ederim. Tüm bisikletseverlere kazasız sürüşler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: bulut
Merhaba izmirliler.
Bende bisiklet sürmek için , özelliklede bir toplulukla düzenli bisiklet turları yapabilmek için buraya kayıt oldum.
Umarım ben onları onlar beni bulabilirler.
iyi geceler herkese..

Arkadaşlar bana bisiklet konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum.

izmir de olan bisiklet turlarından nasıl haberdar olurum?

Bu turlara katılmak için kendime ait bir bisikletim olmalı mı yoksa kiralayabilir miyim?

Belki bisikletler için değer ama 0 bisiklet fiyatları benim için oldukça uçuk 2. el alabilir miyim yada uygun şehir içi bisiklet satan site veya dükkan bildiğiniz bir yerler var mı?

Şimdiden teşrkkür ederim tüm ilgililere..

Ben izmirden bircan 19 yaşındayım
İzmir/Yeşilyurt ta yaşıyorum
Bir bisiklete sahip değilim
Ama bisim ve onun öncesinde normal bisiklet kiralama yerlerinden birçok kez bisiklet kiraladım ve sürdüm hem spor hemde sevdiğim için bu aktiviteyi yapmak istiyorum..
:)

@LanaLis

Facebookta perşembe akşami bisikletçilerinin grubu var , oraya katilirsaniz yardimci olurlar

@LanaLis
ne kadar bütçeniz var bisiklet için devamlı bisiklet kullanmak istiyorsanız mutlaka sizin bütçenize uygun bir şehir bisikleti bulunur bende kiralık kullanıyorum böyle olmuyor istediğin zaman süremiyorum deyip en sonunda aldım

@LanaLis
Bende yeşilyurtta çalışıyorum işe bisikletle gelip gidiyorum bütçenizi belirtirseniz size uygun bir bisiklet seçebiliriz boyunuz da önemli tabiki uygun bisiklet için

@Bahadır Pınar
Bisikleti bir öğrenci olarak ne yazık ki sadece kendi imkanlarımla alabilirim buda 100-150 iyi brşeyse max 200 olabilir bunun üstünde fiyat vermem olası bile değil.
Boyum 1.67

@LanaLis belki elinde yedek bisikleti olan birini bulabilirsin... Yada kenarda köşede kalmış bi bisikleti al.(hurdacıdanda olur) eksik yada bozuk malzemeleri forum içerisinden tedarik edebilirsin .....

@Onur DOĞRU

Bu konuda o kadar bilgili değilim bilemiyorum zaten az çok aynı masrafa denk gelecektir diye düşünüyorum bugün birkaç yere baktım bulunduğum semtte birde internetten baktım olmazsa burada sizinle paylaşırım anlayan arkadaşlar yardımcı olur.

@LanaLis forum içerisindeki herkes yardımcı olur... Bizde bi bakalak olalım belki bişiler çıkar ...

Merhaba İzmir hataydan gökhan aranıza yeni katıldım tüm bisiklet tutkunlarına selam :)

Geri