Scudo Sports

İzmir

Arkadaşlar Merhabalar, foruma Mosso wildfire 3.29 ile bornova'dan katılıyorum. Aktif olarak Çarşamba Akşamı Bisikletçileriyle turluyoruz. Turlarda görüşmek üzere, herkese kazasız sürüşler diliyorum...

Scudo
Merhabalar herkese kısa bir süre sonra bisikletimle beraber aranıza katılmayı çok istiyorum. :) Buca'da oturuyorum. Mtb kullanıcısı olacağım umarım. :D

Merhaba ,ben İzmir Tire den Tunahan.Aranıza yeni katıldım ,Tire de genelde dağ yollarında sürüyorum bisikletimi.Yakın çevreden arkadaş varsa katılabilirim sürüşlerinize.

@bilginer2002

Facebook'ta Çarşamba Akşamı Bisikletçileri diye aratırsanız grubumuza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Orada detaylı bilgiler mevcut..

Herkese selam arkadaşlar.Ekonomik durumdan ve hidrolik disk merakımdan Bianchi'yi tercih etmemle ve 17 yıllık Bisan Atlas'ımın fren sistemini ve lastiklerini değiştirmemle tekrar yollara düşmeyi planlıyorum.İlk duraklarım Yelki ve Bademler köyü olacak.

Selam tüm arkadaşlara ben buca dan Bahadır 40 yaşındayım
Bir aydır her gün 16 km yol yapıyorum
8 i sabah 8 i akşam olmak üzere
Bir tura katılmayı yada bir organizasyonda bulunmayı çok istiyorum.
Herkese sevgiler

@beci Merhaba bende bucakooptayım madem hepbirlikte bucadayız madem forumcuyuz ee bir etkinlik yapalım o zaman bisikletlerle uzun bir tur olmasa bile en azından kısaca şöyle biryerlerde buluşalım tanışalım ne dersiniz :harika:

@Bahadır Pınar

Güzel bahçedeki bisiklet kafeye gidelim ne dersiniz.
Yalnız pedal çevirmekten sıkıldım

Olabilir ama bence bir bucada görüşelim herkes nekadar kullanıyor nekadar gidebilir bir plan yapıp öyle yola çıkalım eğer yol yapılcaksa

Bisikleti bu hafta teslim alıyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren bende katilacagim.

@Burak A.
Mutlaka bekleriz, bisikletinizi güle güle kullanın. Kazasız belasız, iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Burak A.
@skywagon

Whatsup grubu mu var?

İçeriği nedir, performans odaklıı mı daha çok sohbetli gezintimi?

İşler bu günlerde çok yoğun eee cumartesi de çalışınca hiç bir şeye zaman ayıramıyorum:(
Tanışmayı çok istiyorum. Yoğunluk bitsin görüşelim. İstediğiniz yere gideriz. Ben herkese uyarım;)

@r.ezk Evet, bir grubumuz var. Amacı haberleşmeyi en verimli şekilde hızlandırıp, buluşma yapıp pedal çevirmek. Bilmediğimiz konularda fikir alış verişinde bulunmak, geleceğe yönelik uzun metrajlı turlar yapmak v.b. Şu an için sadece bir kere buluşup 50 km.(iki molalı, Türk Kahveli , doğu rüzgarlı, 23 km/h ortalamalı) yaptık, bu da turların devamı ve grubun geleceğinin habercisi idi.

Geri