Scudo Sports

İzmir

Scudo
Merhaba, birbirimizden haberdar olmak için söyle bir oluşum yaptık, okumak lütfen tıklayın.

• Beğen
Tepkiler: casilyas89
Merhaba arkadaşlar, ben de Mosso Legarda 1521 ile Bornova'dan aranıza katılıyorum. Umarım zamanla tanışıp, birlikte sürüşler gerçekleştirebiliriz.

Hergün o yolda mekik dokuyan biri olarak merhaba :)

@skywagon

Evet tıklayın kozbeyli Karagöl yeni Foça Kuşcenneti gibi rotalar planlayalım.

• Beğen
İyi geceler arkadaşlar, henüz bisiklet sahibi değilim fakat hangi bisikleti seçmeme yardımınızla karar verebilirsem aranıza katılmak isterim, İstasyonaltı'nda yaşıyorum. Haftasonları Bostanlı - İstasyonaltı - Sasalı turlarınıza katılmak isterim.
Bisiklet seçiminde bakmam gereken bu destinasyonlara göre şehir mi yoksa yol bisikleti mi olmalı?

arkadaşlar, ben 2 ay önce İzmir'deydim, fakat, hiç kırlangıç polis (bisikletli polis) görmedim :( sebebi nedir? bilen varsa yazsın lütfen.

@erphan Bostanlı da bol bol bisikletli trafik polisi var ama izmir de yaşayan biri olarak kırlangıç diye tabir edilen polislerden ben de görmedim.

İstanbul'da Martılar çıkmış piyasaya, İzmir'de de zaten kırlangıçlar çıkmıştı geçen sene bu zamanlar. artık Ankara'ya da güvercinler çıksa da rahatlasak :)

@1lisan1insan

Bende şehir pisikleti var , sayın Scitakoğlunda yol bisikleti mevcut. Bu sizin kullanımla vereceğiniz bir karar, bir de tabii ₺₺₺ ile alakalı durum. Ben şimdilik memnunum ancak sanki yola geleceğim gibi geliyor bana.

• Beğen
Merhabalar benim isim ilyas
25 yaşındayım.salcano astro mtb kullanıyorum nasipse 1ay içinde birde yol alacağım.

@jrbatu

@casilyas89

Merhabalar sayın Jrbatu ve İlyas bey; hoşgelginiz ve sefalar getirdiniz.

@skywagon
Bu durumda önce şehir bisikleti işe başlamak daha mantıklı gibi geliyor benim için, merida modellerine bakıyorum şu sıralar alacağım inşallah

Sayı artıyor Arkadaşlar pazar günü bir Tanışmak için buluşmaya ne dersiniz, yol bisikletleri olarak

Malum sıcaklarda artıyor,

Pazar Sabah 09:00da sasalı piknik alanında buluşabiliriz, kuş cenneti sasaldolaşırız sohbetli muhabbetli ve mola yaparız.
Kimler gelebilir ?

@scitakoglu

@casilyas89
@erdmusa
@Decsan
@top.baturhan
@Burak A.

Arkadaşlar yarın sabah saatlerinde Urla tarafına doğru gitmeyelim mi müsait olan arkadaşlarla? Seyrek ya da Foça tarafı da olabilir.

Bu pazar gelemeyecegim ama diger pazarlar hangisi musait olursa gelirim. Sehir bisikleti olsa gelebilir miyiz acaba?

Sabah 9 piknik alanı için erken olur benim açımdan..
Ama 10:00 olabilir...

Burdan mesajları kaçırıyoruz skywagon a özelden tel verip whatsapp grubundan haberleşiyoruz.

cumartesi de pazarda yoldaydım yalnız. bu arada şehir yol farketmez.

@scitakoglu

Soner abi, yarışma bitti yollarda yalnız olmayacaksın artık, tez vakitte süreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: scitakoglu
Arkadaşlar merhaba. Ben Bornovadan Bilgin. Bornova, Göztepe ve Karşıyaka gibi şanslı değil sanırım. Bornovada kullandığınız rotanızı bana yazarmısınız? Bisikletim Mosso legarda şehir bisikleti.

Geri