Scudo Sports

İzmir

zaman uyarsa bende katılmaya çalışırım çiğli yakakentten. bir grup olarak çıkabiliriz yaz da geliyor artık

Scudo
Bütün İzmir'lilere selamlar. Adım Cem, Mavişehir de oturuyorum. Bisikleti ve sporu çok seviyorum. Kısa zamanda güzel bir yol bisikleti alıp turlara katılmak isterim. Herkese iyi seyirler dilerim.

Selam arkadaslar. Ben de Ankaradan Izmirr tasinacagim. Muhtemelen Narlidereye. Cube Peloton Race suruyorum. Bir de surmeyi beceremedigim Cubr Acid var. Biz Ankaralilar guneye bakan ev isteriz Izmirde kuzeye bakanlar pahali. Makbul anlayisimiz degisir belki, tekrar MTBye doneriz...

@ratm
Hocam neresi var yakınlarda güzel rota, Balçova nasıl mesela ?

@Mert N. Kök

Güzel Mtb rotaları varmı balçovada

Balçova mtb için biçilmiş kaftan, çok fazla rota çıkartılabilir. Ben genelde Yamanlar'dayım, bu hafta sonu balçova da olacak grup olursa onlarla takılmayı düşünüyorum yoksa kendim rota çıkarıcam.

sayın bkarakas bey nasılsınız ya bişey söylicem Yunanistan Başbakanına Çiprasa ne kadar da benziyosunuz şaştımda kaldım.Bir de ne zaman pedallıyoruz

Evet ilk söylediginde bende inanmamıstım ama biraz benzerlik var sanırım. Kim bilir soyumuz bir yerlerde birleşiyordur. İsler birazcık goğun bugünlerde e malum özel sektör yarında mesai var benim icin. En kısa zamanda irtibata geceriz. Mutlaka pedallyalım birlikte.

Merhabalar İzmir karabağlardayım.vakit oldukça geziyorum.bende mtb lilerdenim:)
Genelde sahil tarafı dolaşıyorum arada dağ turlarınada katılıyorum.
acaba bi mtb rotasımı yapsak balçova kavaklıdere taraflarında güzel rotalar var.

Mutlaka haberleseceyiz birkac kisi toplanıp hem tanışıp hem biraz da olsa pedallayalım

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Merhaba ben Bahadır
bendeniz nergizde ikamet ediyorum bisikletim olmasada her 2-3 günde bir Bisim'den kiraladıklarımla bostanlıda sahil turu yapıyorum. bisiklet almayı düşünüyorum lakin karar vermekte sıkıntı çekiyorum o yüzden şimdilik belediyeninkileri ile sürünüp gidiyoruz=)

@ParanoidEyes

@Ahmet Güner

@Alp Yalçın

@r.ezk

@erdmusa

@Akif Turunçcular

@Decsan

Şöyle bi baktım da Karşıyaka organize olalım bir şekilde mesaj gurubu oluşturup haberleşelim bu gün bi kişi bulsam rahat 50 km ilk bir rota yapabilirdim. Ben pazartesi ve Çarşamba akşamları bi saat belirlenirse uyarım. Yada yapalım işte bi düzen zaten 2-3 kişi olsak yeter.

Ben ortalama 20 km/saat hızla 50 km yi geçmeyen turlarla ve yol bisikleti ile katılabilirim. Yaşım 46 ANCA bu şimdilik :) Uygun performans taki Arkadaşlara duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: r.ezk ve skywagon
@scitakoglu Bence bu fikir cok guzel bir fikir. Bizden akilli telefonlarda bir grup kurabilirsek duzenli pedal cevirebiliriz. Bu tip hobiler de boyle gelisir, insan hobidaslarindan cok sey ogrenebiliyor.

Boyu boyuma buyuk gelen sehir pisikleti ile katilmaktan mutlu olurum. Mavisehir'den sevgiler selamlar

@skywagon
0532 565 14 54 whatsup grubu kuralım online yola çıkan haber versin. Örneğin ben bu gün Kuşadasından vakitli dönebilirsem sasalıya doğru küçük bir tur; yarın da eşlik eden olursa kuşcennetine kadar bir tur planlıyorum.

@scitakoglu @skywagon whatsapp grubunuza katılmak isterim. her ne kadar ev (ksk) -iş (narlıdere) yolculuğum yeterli olsa da hafta sonu gaza gelip takılabilirim peşinize.

Konuyla ilgili olarak biraz zamana ihtiyacımız olabilir arkadaşlar. İsterseniz bana,ad soyad,yaş ,meslek ,bisiklet ,telefon, konum( Mavişehir, Kşk, İstansyonaltı gibi.) gibi bilgilerinizi, ya da isim ve telefon verirseniz, ufak bir liste oluşturmaya başlayayım. Fikri olan var ise dinlemeye hazırım. El elden üstündür.

Geri