Scudo Sports

İzmir

Merhaba değerli forum üyeleri. 3-4 aydır fixed veya single speed hevesim için uygun restore edebileceğim bir bisiklet arıyordum. Sonunda projeye uygun bisikleti geçen haftasonu Halkapınar bit pazarında buldum.(Umarım)

Forum konularını karıştırıp sizlerle hoş sohbet dileğiyle. İyi günler.IMG_2427.JPGIMG_2441.JPG

Scudo
Merhaba hayırlı olsun halkapınarda bit pazarı hangi gün ve tam nerde acaba? teşekkürler

Aleykum selam hoşgeldin aramıza,hayırlısı olsun,inşaallah istediğin gibi yaparsın.

@ihlasbisan1990

Pazar sabahı 04.00 gibi hareketlenmeye başlıyor. Öğleden sonra 16.00'a kadar sürüyor. Halkapınar İzban'nın oralardan başlıyor. İZMİR GAZ'ın arka taraflarında ara sokaklar ve büyük boş bir arsada tezgahlar kuruluyor.

Fotoğraftaki bisikleti pazarlıkla 90TL gibi bir rakama aldım. Favorit marka. İyimidir kötümüdür bilemeyeceğim. Ama çamurluğuna kadar Favorit logoları mevcut. Orjinal birşeye benziyor.

@muhammetarslan47

Çok teşekkürler.

Teşekkürler bu arada hoş geldin demeyi unuttum kusura bakma :)

@ihlasbisan1990

Rica ederim. Teşekkürler :)

Hayırlı olsun şimdiden nasıl bir şey çıkacak ortaya merak ettim

@BeyazKin

Düğün ve ofis kurma telaşıda mevcut. Umarım çok uzamaz. Teşekkürler.

@tolgadinc inşallah herşey istediğin gibi gelişir resimleri paylaşırsın artık :) mutluluklar bu arada

@BeyazKin

Teşekkürler tekrar :)

hayırlı olsun

Hoş geldin o zaman

Hoş geldiniz. Bisikletiniz hayırlı olsun [emoji122]

@tolgadinc

@Anıl Erdoğan

Teşekkürler :)

@tolgadinc bu tarz eski bisikletler bol mu acaba, siz alırken başka bisikletler de var mıydı restore edilebilecek?

@Enginkale

1 ay önce gittiğimde yine vardı ama tabirim doğruyaa kadrosu bayan tipiydi. Bir daha ki gidişimde bu vardı başka yoktu. 2'de 2 karşılaşıyorum iyi bir oran :)

Merhaba,
7 Nisan'da Çeşme'den İzmir'e geçecek olan Kanada'lı bir bisikletçi kardeşimizi misafir etmek isteyen var mıdır? Çeşme'de misafir edeceğim bu genç ,23 yaşında,üniversiteden yeni mezun olmuş ve şu anda Avrupa turunun Yunanistan-Türkiye etabını yapmakta. Belki an itibarıyla size WS üzerinden mesaj göndermiş bile olabilir ama ben onun işini kolaylaştırmak için buradan da duyuru yapmak istedim.
WS'da Cyrille Goldstein ismiyle bulabilirsiniz.
İlgilenenler için şimdiden teşekkürler.

Kaynak: Yeni Asır Gazetesi
link: (link)
TANSU EDİP GÖKBUDAK (HABER MERKEZİ)
İzmir'de polis, 25 kilowatın üzerindeki elektrikli bisikletlere yönelik bugün denetim yapacak. Ehliyetsiz sürücülere 1609 lira ceza yazılacak.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bugünden (cuma) itibaren yeni bir uygulamaya başlayacak. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun Tanımlar başlıklı 3. maddesinde 12 Temmuz 2013 tarih ve 6495 sayılı kanunun 13. maddesinde yapılan değişikliğin ardından elektrikli bisikletlerde plaka ve ehliyet kontrolüne başlayacak.
Elektrik kapasitesi 25 kilowattın üzerinde olan elektrikli bisiklet sürücülerine A sınıfı ehliyeti olup olmadığını soracak. Yapılan sorgulamalar kapsamında sürücünün A sınıfı ehliyeti yoksa Karayolları Kanunu'nun 36. maddesi uyarınca 1609 TL para cezası kesilerek elektrikli bisikletlere el konulacak. Öte yandan elektrikli bisikletin sürücüye vekaleten verildiği öğrenilirse bisiklet sahibine de 1609 TL cezai yaptırım uygulanacak. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, trafikte elektrik bisiklet kullanan kişilerin yaşının 10 yaşa kadar düştüğü için önlemlerin artıralacağı öğrenildi.

benim yorumum: 2 nisan günü Özkanlar semtinde kaldırımda yürürken korna sesi ile yanıma kadar gelip, "çekilsene lan" diyen elektrikli bisiklet sahibi iki ayaklı hayvan umarım yukarıdaki uygulamaya takılır. tepki gösterince de "burası İzmir" diyerek hızla kaldırımda elektrikli bisikleti ile uzaklaşan bu ve bunun gibi öküzlerin hepsinin bisikletine el konulması dileğiyle.

Dün ben de gördüm. İki delikanlı biri 12 biri 10 yaşlarında ikisi birden binmiş ucuyorlardı. Çok tehlikeli çok.

Geri