Scudo Sports

İzmir

Scudo
Bornovadayım bende çok ters istikametlerdeyiz. Dechatlonda güzel şehir modelleri var imkanınız varsa mağazaya gidip bizzat denemenizi tavsiye ederim Fiyatlarına sıfır ürünlere göre uygun.

decathlona baktım fakat b twin markasına pek sıcak bakmıyorum marka algısından dolayı.

Bir arkadaşımın 2 tane bisikleti var bir tanesini satacak
belki ilginizi çeker
bianchi shape 28" yol bisikleti v fren

teşekkür ederim shape ye baktım fakat çamurluk ve arka bagajı yok.

Selamlar hoşgeldiniz
Merida crossway serisine
Bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: cliocu
@YÜCEL AYEZİR
Teşekkürler ama bütçemi aşıyor,800 tl limitli bianchi discovery,Salcano İstanbul m,cararro grande,Salcano sarajevo ve dechatlonda satılan btwin sabit maşalı model ismini unuttum 899 tl arasında kaldım.sadece sabit maşamı amortisörlümü karar veremiyorum.zoom maşanın sıkıntılı olduğunu okudum.ondan karar vermedim.

Aleküm selam ,hoşbulduk.

Egekent 2 mevkinden Karşıyaka - Alsancak - Balçova yapabilecek arkadaşlar antreman tarzı gezi ortalama hız 30 km ..

antreman tarzı egekent2 den başlayıp Karşıyaka - Alsancak- Balçova yapıp geri bşladığımız noktaya ... (link)

Yöremizdeki Yol bisikletli arkadaşlarla tanışma ve önümüzdeki keyifli sezon için farklı yol bisikleti rotaları için organizasyonlar yapma adına bu c.tesi sabah kuş cennetine yol alalım..Kimler katılır?

Tüm ikiteker sevdalılarına merhaba,
32 yaşındayım evliyim. Elektrik Teknikeriyim.Aynı zamanda motosiklet kullanıcısıyım.
Ağustos ayından bu yana salcano ng 650 kullanıyorum. Gıda carşısında çalışıyorum. Elimden geldikce Evka-1 Gıda çarşısı arası bisikletimle ise gidip geliyorum. Henüz uzun yolum yok ama bu sene yapmayı planlıyorum. Herkese kazasız belasız sürüsler dilerim.Tekerimize taş degmesin[emoji122]

a.s burak kardeş bende bucdayım ben daha çok klasik bisikletlerle uğraşıyorum ng650 başlangıç için güzel bisiklet fakat en kısa zamanda yol yarış ailesine katılmanı tavsiye ederim :)

Sadık kardesim ismim biltekin galiba yazmamışım. NG650 benim icin kesinlikle hataydı cok fazla uğrastım[emoji6] . Bide biraz insan irisi olduğumdan ayırlığıma dayanamadı. Herneyse sorunların bir bir geride bıraktık. Resmen güncelledim NG'yi. Klasik bisikletleri cok seviyorum. Ancak yol bisikleti bana göre değil. Belki ilerdeki düsüncem değisir. Ancak tur bisikleti almakta kararlıyım. Kondisyonum iyi sayılır. Evimde kondisyon bisikleti var ve arasıra nefes acmak icin interval yaparım.

Toplantı yapıyorsanız katılıp tanışmak isterim

bu pazar İzmir güneşli gözüküyor, bisiklet turu kaçınılmaz :)

c.tesi-pazar sabah için çoğunluğa uyarım, ama pek kimsecikler yok gibi :)

Geri