Scudo Sports

İzmir

Kardes ben ercan narliderede oturuyorum her aksam 9 gibi cikiorm uyarsa mesaj atabilirsin

Scudo

Gaziemir ve sarnıç bölgesi başta olmak üzere karabağlar ve izmir ilinin pek çok semti tarafından özellikle bahar ayları sıklıkla ziyaretçi akınına uğrayan sarnıç piknik alanı biz bisiklet kullanıcıları tarafından da sevilen bir dinlenme alanıdır .
Fakat bugünlerde ihaleye sunularak bizlerin ziyaretine kapatılabilir bu duruma gösterilen haklı tepkilere bizlerde kayıtsız kalmayarak üzerimize düşen görevi yerine getirelim video da belirtilen toplanma bölgesine o gün o saatte müsait olan tüm bisiklet dostları organize olarak giderler ise bizlerin de çorbada tuzu bulunur diye düşünerek konuyu açmış bulunmaktayım

03.02.2015 Tarihinde yapılacak olan Sarnıç Mümin Gençoğlu Sosyal Tesisleri İhalesi için, Sarnıç Cumhuriyet Meydanı'ndan 12:30'da ve Gaziemir Belediyesi önünden 13:00'de araç kaldırılacaktır

Bayrağımız İnmesin.jpg

Gerçekten üzücü bir durum.inşallah bisikletseverler ve yeşili seven izmirimizin güzel insanı bu durum karşısında sessiz kalmayacaktır. Bende izmirliyim.memleketimin yeşilliksiz bir havaya muhtaç kalmasını istemiyorum. Uzaklardan sizi canı gönülden destekliyorum..:((((

Merhaba bende şirinyerdeyim turlara katılmaya çalışıyorum Bianci shape 28 " yol bisikleti kullanıyorum. Özellikle uzun yol yapmayı planlıyorum şuan kondisyon arttırmaya çalışıyorum.

@Deniz Duman Çok haklısınız. Hele hele ağır yüklü kamyonlar tehlike saçıyor. Kanyonların ön kısmı yüksek olduğundan önündeki taksiyi dahi görmüyorlar. Bisikletseverleri artık hiç mi hiç görmez artık. Gerçekten tehlikeli.

yaklaşık 5-6 yıl önce Ankara çevre yolunda bisikletli bir arkadaşımıza çarpıp kaçmışlardı. bu tür yerler motorlu taşıtlar içindir. lütfen girmeyin. girenleri uyarın. rahmetlinin katilleri hala bulunamadı.

Merhaba izmir ve çevresi mtb turlarına bende katılabilirim arkadaşlar.

konu hortlamışken yazayım izmir çiçekliköyde süper bir parkur var yarışlar orda oluyor mayıs sonunda izmirde yarış olacak mtb acaba parkur yine çiçekliköydemi olacak

ARKADAŞLAR TORBALIDA İŞLER HIZLI BAYINDIRDAN KORAY TORBALIDAN İSMAİL ÇEVİK PAZAR GÜNÜ TORBALI-MANİSA TURUNDAYDILER SELAM LAR.

hava güzel oldukça sabah 7.15-7.20 vapuru ile bostanlı'dan karşıya geçip 2 bisiklet işe gidiyoruz. denk gelirse bekleriz 3'leyelim :)

aranıza izmirden katıldım bisiklet sevdam var.ilk bisikletim bisan eldorado idi ama çalındı.ikinci bisikletim beldeyama şehir bisikleti idi tansaş tan kampanyadan almıştım,onuda peder bey aldı elimden.3. bisikletim dağ bisikleti bianchi amortisörlü hem maşa hem orta amortisörü var çok ta yoruyor ama onuda oğlum aldı.şimdi yeni arayıştayım.35 yaşında 2 çocuk babasıyım.

Hoşgeldiniz Ayhan Bey. Çok dağ bayır gezmeyecekseniz bir şehir bisikletiyle daha gönül bağı kurun bence :)

• Beğen
Tepkiler: cliocu
hoşbulduk.evet şehir bisikletine yöneldim teşekkürler.

Hoşgeldiniz ayhan bey şirinyerde oturuyorum . çok menderese gidip gelmişliğim vardır bisikletle ...

• Beğen
Tepkiler: cliocu
Geri