Scudo Sports

İzmir

Merhaba ben Mert 20 yaşındayım izmir bornova'da oturuyorum bisikletim Rockrider 8.1

Scudo
Selamlar ,

Adım Onur 26 yaşındayım İzmir / Bornova 'da ikametgah ediyorum.
Bugün itibari ile ilk bisikletimi alacağım,Bisiklet seçim kılavuzu adlı konuları okuyarak kendime bir model belirledim.
Hafta sonları mevcut bir bisiklet gurubu ortamı veya 1 kişi bile varsa irtibata geçip beraber pedalallaya biliriz.

Selam,
Ben yeşilyurt tayım, güzergahım genelde URLA yollarında, genelde yalnızım, yolcuyum, antrenman tadında minimum durmalı güzel turlarım olur. :)

merhaba arkadaşlar.. karşıyaka'da oturuyorum yeni işim karabağlar belediyesi civarında bisikletle gitmem mümkün müdür bu yolu?

Bence Karşıyaka'dan Konak'a vapur ile geçip oradan devam etmeniz en güvenli yol. Varyantdan çıkıp, İnönü Cad. ve Halide Edip Adıvar Cad. şeklinde bir rota çizilebilir bence.

vapura bindikten sonra bisikletin bir anlamı kalmayacağını düşünüyorum. Ben sık kullandığım yollardan size trafiği sakin bir rota çizeyim :)
İlk olarak bisiklet yoluna girip halkapınar metronun arkasından altınyol çıkış noktasından alsancak istikametine devam ederek ilk ışıklardan sola dönün.ileride benzinlik önünden sola dönün. Geniş yol tekrar alsancak limana doğru döner ama sen dönemeçten sol yapıp devam edeceksin. O yol seni karabağlar kavşağına götürecek. Gerisini sende biliyorsun.

@afidanci66

Biraz daha açıklayıcı olur musunuz rica etsem pek anlayamadım. Daha önce ataturk stadına gıdıyordum bısıkletle bayraklı ust geçidinden salhaneye gecip ordan adlıyeye donuyordum ordan da dumduz stada. iş görüşmesine bugün gittim ve karabaglrara daha önce hiç gitmediğimide belirtiyim :) rotanızdaki yol nasıl triban 3 için ?

. altınyol çıkış noktasından alsancak istikametine devam ederek ilk ışıklardan sola dönün. burasını anlayamadım?

Salhane izban durağının biliyorsun sanırım. Tam karşısında hilton garden inşaatı var. O yoldan bahsediyorum. cinarli karakolu yayanından, halkapinar metro arkasından demir yollarından geçerek sağ yolu takip ettiğinde liman önündeki ilk kırmızı ışıktan sola... Sanırım biraz daha açık oldu.

bu daha iyi oldu:) ben biraz cahilim bu konuda siz bisikletle karşıyaka- karabağlar yapıyor musunuz? bide google mapsta gösterilebilinir mi bu rota :?:rolleyes:

Hayır ben bornovadan hem karsiya kaya hemde karabaglara ara sıra sürüyorum. haritadan anlattigim istikameti girerseniz zaten çözmüş olursun.

yenişehir kısmı tekin olsaydı emniyet müdürlüğü karşısından otobüs güzergahı kullanılabilirdi tren yoluna paralel

Merhaba ben Akif.Aranıza katıldım.Karşıyakada oturuyorum.Akşamları Karşıyaka sasalı arası bisiklet yolunu kullanıyorum.Tüm arkadaşlara selamlar.

Bana göre yeşildere yolu iyi değildir. Eğer iyi ve güvenli bir yol istiyorsanız ve biraz fazla pedallamak zarar vermeyecekse, varyanta kadar gelip varyant üzerinden yukarı çıkıp, sağa doğru kıvrılıp üçyol kavşağına kadar gelip oradan sola devam ederseniz karabağlar belediyesinin önüne kadar gitmiş olacaksınız.

@okan demirkaya

yol güvenliği nasıl olur bu yolun ne kadar sürer ve zorluğu nasıldır?

Alsancağın içinden geçerek ikiçeşmelik yoluna sürerseniz de olabilir ikiçeşmelik eşrefpaşa devamında yağhaneler ve karabağlar belediyesi..

Varyantta tünel çalışması sebebiyle trafik gidiş geliş olduğu için bisiklet için güvenli olmaya bilir.

@kemal karga

Zorluğu fuar zamanı fuar buca arasında varyant üzerinden gider gelirdim. Bana zor gelmezdi. Ayrıca trafik yönünden varyantta bir sıkıntı yok. Yol alabildiğince geniş ve araçlar zaten yavaş olduklarından gayet dikkatliler. Size kalmış birşey bir kaç rota var zaten deneyerek kendinize en uygununu yaratacaksınız

Yesildere mi hayır. O yıla ne diye ne maksatla giegideceksin. Canını çorba taşında mi buldun. Eğer sola dönerseniz yeşil dere yoluna girersin. Sen limana doğru sağdan devam edip ilk ışıklardan sola döneceksin.

Geri