Scudo Sports

İzmir

Selam arkadaslar ben Seçkin 27 yaşındayım. Bornova'dan yeni aldığım salcano xrs 850 700c bisikeltimle aranıza katılıyorum yaris bisikleti deneyimim bugüne kadar olmamıştı bu bisikletle bir başlangıç yapmak istedim yapılacak organizasyonlara katilmak cok isterim .

Scudo
Selamlar grubumuz size yardımcı olabilir diye umuyorum. Görüşmek üzere...

(link)

Merhaba ben Alp.
19 yaşındayım.
4-5 aydır neredeyse hergün düzenli olarak Bostanlı-Sasalı arası bisiklet sürüyorum.
Bisikletim 6 yıllık dağ bisikleti Beldeyama markadır.
Para biriktirip en kısa zamanda yol bisikeltine geçmek istiyorum.
Herkese iyi sürüşler.

Merhaba ben seref 33 yasindayim bisiklete ortaokuldan beri binmiyorum ve henuz bisiklet almadim ancak izmir ici asfalt ve hafiften karagol vs turlari icin carraro sportive 225 mosso 770 smd 771 dmv merida crossway 40v sedona 321/331 edinerek aranıza katilacagim izmirden onereceginiz bisikletci satan tanidik es dost ve secim onerisi?

Mesaj atamiyorum size Işılay hanim numarani yollamistim Whatsaap dan konusalim mi?

Dostum bende yeni sayilirim.dedigin gibi tek başına çok zevkli olmuyo.bulursan ben de katilirim.hatta beraber ararsak daha iyi.ben de karsiyakadayım.

facebooktaki akşam bisikletçilerine bakın kendi günlerinde her akşam takılıyorlar

Arkadaşlar. Benim bildiğim İzmir bisikletli cenneti. Akşam sahil yoluna çıksanız, kordon falan. Bir sürü kişiyle tanışabilirsiniz. Ben Zonguldak' ta yaşıyorum Ankara' dan geldim. Her gün 45-50km tur yapıyorum tek başıma. Keyif almak isterseniz bisikletten bahanesi çok..

akşam sahil yolunda süreceğinize bmx e başlayın daha iyi :)

çoğu bisikletli birbirine selam bile vermiyor bazen.

Bu aksam saat 19.00 da ucyol da toplansak bi inciralti yapsak sahilden gelen olur mu :) ??

bizde bugun inşaallah şişli cevahır otelın oradan-mecıdıyekoy-levent-maslak-sarıyer-istinye-baltalımanı-levent-mecidiyeköy oradan okmeydanı ssk turu yapmayı dusunuyoruz:) yakın olanları beklerım.

Hocam bu gece çıkacağım ama sizin rota çok ters bana, bornova oturuyorum yoksa gelirdim.

Selamlar antreman amaçlı 2 günde bir bostanlı sasalı turu yapıyorum yolları iyi bilirim inşallah sizinlede gitmek nasip olur.

Evet arkadaşlar bu konuyu insanları bilgilendirmek amacıyla açtım sizce izmir in en güvenilir bisiklet Satıcıları kimler? Bence: Seda bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Siz güvenilir derken neyi kastettiniz ?

Geri