Scudo Sports

İzmir

Öncelikle Merhaba Arkadaslar

Ben lüleburgaz ilçesinde oturuyorum dikiliye tatile gitmek istiyorum ama direk otobüs yok anca istanbuldan aktarma yapabilirim öylede 350 km daha uzuyo onun yerine ayvalığa direk otobüs olduğundan ona bilet alıcam bisikletimide götürmek istiyorum otobüslerde bir sorun çıkarmı (pamukkale, metro , nilüfer) ve ayvalıktanda dikiliye geçmek istiyorum ama yolun nasıl olduğu hakkkında bi bilgim yok giderken bayır yukarımı cıkıcaz inicez mi yoksa dümdüz yolmu bi bilgisi olan varsa Ö.m yada yorum atabilirmisiniz :)

Scudo
Bu konu da yeniyim gecen hafta aldım bisikletimi ve tek başına sürmek de keyifli olmuyo...
Izmirin Üçyol semtine yakinim bu konumlarda küçük çaplı tur duzenleyenler varsa bilgi alabilir miyim ? Veya burda kimseler varsa birlikte duzenlesek kimler gelir ?

Bende bozyaka ssk hastahanesine yakinim gecen hafta sedona 710 marka bisiklet aldim :) bu cevre de pedallayan arkadaslarla kendimizce inciralti falan yapalim istiyorum

gece hafta ayvalık-altınova daydım. otobus konusunda bilgim yok ama ayvalıgın neresine gideckesin? eğer merkezinde olacaksan sadece girişinde ufak bir rampa var. gerisi düz ve genel itibariyle otoyol.
aşağıdaki rotalar yükseklik vs konusunda yarıdmcı olabilir. ayvalık merkezle-dikili arası bilgileri var.
(link)
(link)

@yigit ozmen

kac kere altinyol'dan gectim bir sikinti yasamadim, izmir'de diger sehirlere gore daha rahat bisiklet kullanmak, kamyonlar bile bosluk birakarak geciyor yanimdan, kusadasi'na gelince izmir'in degerini anladim, insanlar hic deger vermiyor.

Ayvalık - Dikili arası sorun yaşamazsın. Çift şerit yeni yol. Yan tarafta geniş emniyet şeridi mevcut. Yalnız Ayvalıktan 30-35 km sonra bir bölümde 1-2 km lik yeni yol çalışması vardı. Halen bitirilmediyse o bölümde sadece sıkıntı çekebilirsin. Onun haricinde bir sorun yaşıyacağını zannetmiyorum.

(link) sitesini kullanarak kolayca bayırlar nasılmış bakabilirsin...

@Can ÜNAL

Merhaba,

Antalya'dan İzmir'e geleli 3 ay oluyor. Grafik tasarımcıyım. Karşıyaka'da oturan fixie kullanıcısıyım. Haftaiçi her sabah Karşıyaka'dan Alsancak'a vapurla geçiyorum. Özellikle fixie kullanıcıları, bisikleti görürseniz selam edin. : )

Bu da benim velespit.

https://i.hizliresim.com/M9aRV9.jpg

Aranıza Seferihisardan katılıyorum ve bir bisiklet tutkunu olarak burda olmaktan mutluyum. herkese iyi pedallamalar dilerim.:alkis::)

aramıza hoşgeldin prenses :) dikkatli ve neşeli sürüşler.

:) hoşgeldin buse.

uzun yıllar boyunca keyifli, neşeli pedallamalar dileriz...

@Ahmet Güner

Bir kaç gün önce gordum seni bisiklet inderlinde yuruyordun talatpaşada :)

Geri