Scudo Sports

İzmir

Arkadaş konuyu dünde açmıştı....Bir linkte ben atmıştım.......
Fabrika nerden bilir İzmir mağazalarındaki stok durumunu...

Arkadaş muhabbet olsun diye açmış topiki.....

Scudo
@mehmet bülent baloğlu
Carraro Bisiklet e mail attım bana attıkları mesaj şöyle ;
Merhaba, Gökhan bey,
İzmirde bu modelimiz tükenmiştir fakat Manisa'da Dağlılar tic. bıke shop bayimize bir sorun belki orada vardır bilginize.
Dağlılar tel : 0236 238 20 61
İyi günler.
Fabrıka ürününü sattıgı bayileri bilmeyecekte neyi bilecek demekki bayilerden gerı dönüş oluyor ki onlar da biliyor .

@mehmet bülent baloğlu
Attıgınız lınktekı yerı de aradım ellerınde 1 tane 46 kadro kalmıs oda sızın boyunuza olmaz dedıler.

''ben fabrikasını arayıp sordum İzmir de bu ürünümüz stoklarda tükenmiş dediler.Manisa daki bayilerine yönlendirdiler ama bisikleti görmeden de internetten almak istemiyorum......''

XXX

Carraro Bisiklet e mail attım bana attıkları mesaj şöyle ;
Merhaba, Gökhan bey,
İzmirde bu modelimiz tükenmiştir fakat Manisa'da Dağlılar tic. bıke shop bayimize bir sorun belki orada vardır bilginize.
Dağlılar tel : 0236 238 20 61
İyi günler.
Fabrıka ürününü sattıgı bayileri bilmeyecekte neyi bilecek demekki bayilerden gerı dönüş oluyor ki onlar da biliyor .
Hızlı Cevap Cevapla Alıntı Alıntı Bu mesajdan Alıntı Beğen

Son 2 msjnızdan alıntılar......

İlkinde aradım demişsiniz...2. de mail atıyorsunuz.....

Gelen cevaptaki enteresan durum gözünüzden kaçmış.....İzmir'de kalmamış,ama Manisa'daki Dağlılar bayiinde 'BELKİ'' olabilirmiş.......

:(

Fuji'yi tavsiye ederim.

İzmir'de Parkur Bisiklet ve Doruk Bisiklet arasında yeni bir mağaza açtılar.
Sahilde Küçükyalı caddesinde.
Tezgahtar iyi niyetli birisi ama bisikletler konusunda fazla bilgili değil maalesef. (En azından 2 hafta önce)
O nedenle ne istediğinizi tam belirleyerek giderseniz onun işini de kolaylaştırmış olursunuz.

İyi pedallar...

Mehmet bey bisiklet seçimi konusunda çok yardımcı oluyorsunuz cidden :) :) Size ne kadar teşekkür etsem azdır..

@mete semiz
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Fakat bende bisiklet konusunda pek bilgili sayılmam :) Tezgahtarla kafa kafaya verırsek bır dag bısıkletıyle cıkarım o magazadan

@GokhanKaraaslan

Gökhan Bey; eminim dediğiniz gibi olur. Bilinçli şekilde bisiklet almaya giden pek fazla olmadığından tezgahtarlarda alışmışlar gösterişli bisiklet önermeye. Hepsi değil tabii.
En azından forumda dolaşarak alacağınız bisiklette neler olmalıdır, lastikleri, vites sistemi, gidon, sele, kadro boyu (önemli), fren sistemi, ön çatal, konularında bilgi toplayabilir ona göre karar verebilirsiniz.
Kendinize uygun olmayan bir bisikletle ya bisiklete binmekten soğursunuz ya da ortopedik hastalıklarla uğraşırsınız. Acele etmeden karar vermenizi tavsiye ederim.

Sağlıcakla kalın.

@aykut ozdemir

Ben de bahçelievler'e yakınım, hafta sonları veya müsait oldugunuz akşamlar da inciralti, alsancak turu yapabiliriz.

Çeşme Ve Alaçatı Bisiklet Topluluğu buyrun efenim...

(link)

32 yaşımdayım, istatistikçi ve web yazılımcısıyım. 3 gün önce aldığım salcano cf60 ile aranıza katıldım. yaşadığım yer karşıyaka. şimdi alsancağa güvenli gidiş ile ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum.

@yigit ozmen

Alsancak'a en güvenli şekilde vapurla gidebilirsin :) Gerçekten öyle ama.
Sürekli olarak Alsancak'a karadan gitmek bana mantıklı gelmiyor. Altınyol bisiklet için iğrenç bi yol. Anca Bayraklı tarafına geçip oradan devam etmen lazım, hem yol uzuyor, hem de bayraklı yoluna girene kadar yine ana caddeden gitmen gerekiyor. Bir seçenek daha var, Atatürk Ormanı ara yolu (Nafiz Gürman ı Alparslan Mahallesine bağlıyor), onu ben bornova tarafına gideceğim zaman kullanıyorum. her halükarda yolu çok uzatmış oluyorsun.

@Burak Küçük karbağların neresinden ben karbağlar-hasanhüseyinler-köstence-üçyol-ikiçeşmelikten-çankaya istikametlerini kullanıyorum eve giderkende tersten başlayarak karbağlar yapıyorum.

Ben sabah 8:20 geçe evden çıkıyorum 9 veya 9 a çeyrek kala işimde oluyorum trafik durumuna göre,bu istikamette pek kimseyle karşılaşmadım ama kullanan varmı bu istikameti.

@muhammetarslan47

Eserkent taraflarında oturuyorum. Maalesef sizin kullandığınız güzergahlardan pek geçmiyorum.Daha çok konağa gitmek için Yeşildere - Eşrefpaşa - Varyant güzergahını kullanıyorum.

@Burak Küçük peki saat kaç gibi yeşildereden geçiyorsunuz ve geçtiğiniz saatlerde araç trafiği fazla oluyormu?

@muhammetarslan47

Saati belli olmuyor ama genellikle tura çıkacağım zaman 8,30 - 9 gibi çıkıyorum. O zaman sakin oluyor ama akşamları tur dönüşünde araç trafiği fazla oluyor.

Cevap için teşekkür ederim, anlaşılan izmirde gerçek anlamda bisiklet özgürlüğü mevcut değil... üzücü, yapacağımız en sıradan atraksiyon sasalı yolunu gidip gelmek oluyor bu durumda. ne üzücü... vapurla alsancağa geçtikten sonra kıymeti yok çünkü zaten vapur iskelesinin dibinde iş yerim.

yigit ozmen
ratm

Yiğit Bey;

Bence düşünceleriniz yanlış Bisikleti ulaşım amaçlı kullanmak istiyorsanız elbetteki yollar'da bisiklet yolu güvenliği beklememeniz gerekiyor . İzmir'in 2 yakasının bisiklet yolu ile bağlanması projesi devam ediyor ama bittiğinde bile nasıl bir şey olacağı belirsiz. Kendinizi bir şekilde trafiğe adapte etmelisiniz . @Ratm arkadaşımızın söylediği güzergahlara ek olarak altınyol'da bayraklı dönüşünde sahil yoluna girin ve oradaki bisiklet yolundan meles'e kadar takip edin ve meles çıkışından alsancak yoluna bağlanın

Geri