Scudo Sports

İzmir

@lewent201986

Bu yol seçimlerden bu yana ne yazık'ki bu şekilde eskiden mıcır'da yoktu direk uçurum şeklindeydi

Scudo
Belediyemiz daha çözemedi bu yolu nasıl tamamen birleştireceğini bu kadar çevre mühedisi bulunduruyor bünyesinde ama tık yok gerçekten çok başarılı...Aziz Kocaoğlu nun kişiliğine hiç bir sözüm yok ama çevresindeki çalışanlarda kesinlikle iş yok. Özellikle dikkat etmenizi isterim ben bu bisiklet yollarını yapan işçileri bi kere bile çalıştığını görmedim adam akıllı ne zaman geçsem çay molasındalar sohbet ediyorlar böyle mesaiye kurban olayım ben ya ölmez o adamlar

@Işılay Gündaş

Buluşma gerçekleşti ise fotoğrafları bekliyorum bir görüşmek nasıl olmadı bari kim kimdir bu şekilde tanıyalım:)

Arkadaşlar Selamlar, İzmir Üçkuyularda oturuyorum. Yaklaşık 3 senedir bisiklete biniyorum. Türkiye genelinde düzenlenen organizasyonlara katılıyorum.

27 yaşındayım Salcano 301 Deore Bisikletim, Saygılar :)

Selamlar arkadaşım hoşgeldin bende karşı taraftayım ama sıklıkla geçerim üçkuyular tarafına özelliklede bu termal otelin ordaki dağ yolunu seviyorum.

Arkadaşlar yaz ayı boyunca her sabah 7 gibi Bostanlı pazar yerinden Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na kondüsyon için (Boks yapıyorum.) bisikletle gidip geleceğim. Bunu 1 haftadır tekrarlıyorum yol yaklaşık 1 saat 20 dakika ile 1 saat 30 dakika arası sürüyor, ortalama hız da 23 km bunu çok daha yukarılara taşımam lazım bunun için de rakip gerekiyor... Eğer bunu uygulamak isteyen varsa tanışmak ve birlikte pedal çevirmek isterim.

Günaydın,

Foruma İzmir'den katılıyorum. Yeni bir bisiklet almak için forumları araştırırken bu forumu keşfettim :)

Birçok yararlı bilgi mevcut forumda, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.:alkis:

Bizim Mustafa'yı da kafalayayım bisiklet alsın kendine, sarnıçta takılırsınız bolca :D

Checker Pig marka bisiklet hakkinda me dusunuyorsunuz ve kullanan varmi goruslerinizi alayim

Selamlar ben Halil Volkan Cankurt üçyolda oturuyorum 38 yaşındayım yıllardır alacağım alacağım derken dün bir bisiklet edindim sonunda iş yerime ulaşım için artık bisiklet kullanıyorum konak inciraltı rotasında olacağım genelde ama sasalı tarafındaki bisiklet yolunuda merak etmekteyim :) biraz performans yapmak lazım tabiki önce yılların hareketsizliğini kırmak gerekecek hepinize selamlar iyi forumlar

Selam arkadaşlar. Bornova Evka-4 de yaşıyorum. Adım Aytaç Öztürk. 35 yaş bitti bitiyo. Dün itibariyle Rockrider 8.1 sahibi oldum. Çok mutluyum. Bornova tarafındaki aktivitelere katılmak isterim. Aldığım ilk gün köpek ısırdı bisiklet üstünde ama olsun. Bir şekilde yüzleşip yollara düşeceğiz.

Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Rockrider 8.1 aldım bende kendime. Hala buralardaysanız ve birşeyler yapıyorsanız paslaşalım. Harika olur. Ben ilk evka tırmanışımı osmangazi den seyit şanlıya doğru yapabildim. Direk bir tırmanışı gözüm yemedi. Kaldı ki bu şekilde bile yolun 4 de 1 inde bisikleti ben taşıdım. Ancak düzene oturacaktır.

3 yıl kadar geç dönüş yapıyorum mesaja ancak bisiklete yeni kavuştum. Hala aktivite gerçekleştiriyorsanız ses etmeniz yeter.

Merhabalar.Forum içinde yaklaşık 3 haftalık bir arastırma sonucu Carraro Sportive 227 modelini almaya karar vermiştim ki Araştırmalarımı internet üzerinden yaptıgım için bayilere gidip görme fırsatım olmadı.Suan İzmir de hic bir bayi de bu model bulunmuyor ne garip :) Bütçe 1000-1300 Şehir içi (işe gidip gelmek) - Şehir dışı (100km de beni yormayacak :) ) bana bir çok macera yaşatacak bir bisiklet arıyorum.Sizlerin fikirlerinizi almak isterim.
yaş 21 boy 190 kilo 84 iç bacak 85cm :)

@Turan Babacan

ben fabrikasını arayıp sordum İzmir de bu ürünümüz stoklarda tükenmiş dediler.Manisa daki bayilerine yönlendirdiler ama bisikleti görmeden de internetten almak istemiyorum

Geri