Scudo Sports

İzmir

Scudo
@FarukOngun

Hoşgeldiniz hayırlısı olsun

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link) Tansaş bisiklet grubu

Bende Bornova'dayım özelden iletişim için herhangi birşey atarsanız yakın zamanda alacağım bisikletimle size katılabilirim.

Merhaba, İzmir Üçyol, Bahçelievler tarafından pedallayanlar var mı? Ben henüz acemi bir bisikletciyim ve biraz kondisyon yapmam gerekiyor, arkadaşlarım genelde uzun turlara katılıyor. Kısa mesafe de pedallayanlar varsa eşlik edebilirim.

@Işılay Gündaş

Hoşgeldiniz;

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link) Tansaş bisiklet grubu

Genel olarak bütün hafta yapılan etkinliklerde illa'ki üçyol istikametinden geçenler oluyor . Turların genel hız durumu bütün katılımcılar esas alınarak orta tempoda olur yeni başlamış olsanızda rahatlıkla ayak uydurabilirsiniz.

Selam!

Bir süre Urla yakınlardaki köylerin orada ikamet edeceğim. Buranın havası suyu cok güzel olduğu için dedim bir bisiklet alayım kendime. Gittim bir bianchi afx 9005 aldım. MTB olduğu için kendime toprak patika yollar arıyorum. Bilginiz varsa paylaşın lütfen. İsmim Hakan yas 28 aslen İstanbulluyum. Urla taraflarına gelen olursa PM atsın! Belimde problem olduğu için kendimi salıvermiştim 1-2 senedir. Kondisyonum henüz yerinde değil açıkçası ama ayak uydurmaya çalışırım.

@Işılay Gündaş

Ne yazık'ki forumda izmirliler olarak toplanmakta sıkıntı yaşıyoruz. Facebook İzmir grupları bu konularda daha faal durumda

Bende Karabağlar'da oturuyorum.İzmir-Marmaris turu öncesi kondisyon kazanmak için herhangi bir organizasyon olursa, müsaitsem gelebilirim.

Ben de yeni bir bisiklet kullanıcısı olarak kondisyon yapmak istiyorum, burdan haberleşerek kısa turlar yapabiliriz..

Biri beni mi çağırdı :) Ben varım.

@Işılay Gündaş

Katılabilirim size.

Ben de 271 sokakta oturuyorum. Özellikle erken saatlerle veya akşamüzerleri pedallayabiliriz.

Karşıyaka Naldöken köprüsü kenarına yapılan bisiklet yolu,yol bitince çakıl taşı var,ayrıca çakıl taşı bitince yol bitiyor,ben pazar günü yanlışlıkla kullandım,yol bisikletimle çakıla girmeden zor durdum, bisikletseverlerin dikkatine.
(link)

Bu yol çok tehlikeli tam yokuş sonunda ve belli olmuyor bende az kalsın giriyordum yetkililerin dikkatine... Şu bisiklet yollarını bitirmeden aktarma işine girişen belediyeyede söyleyecek söz bulamıyorum

@timurdigital

Gene iyi çakılı dökmüşler 1 ay önce orada 20-35 cm yüksekliğinde boşluk vardı(köprü bitiminden kaynaklı) :) Ayrıca çakılların olduğu yerdede parke kilit taşları yığıydı. Ben de yol bisikleti ile köprüden aşağı salmış geliyordum son anda fark ettim Allahdan uçmadan durabildim :p

Geri