Scudo Sports

İzmir

herkese selamlar...1 haftalık husserimle aranıza yeni katıldım adım kutluhan...karşıyakada oturuyorum..ufak şehir turlarıyla bisikletime alışıyorum...mtb ve uzun turlara da katılmayı istiyorum:))

Scudo
merhaba
ismim güvenç. eşimle birlikte bu spora başlamayı düşünüyoruz ve bisiklet tercihinde zorlanıyoruz. Yapmak istediğimiz uzun mesafeli gerek yol gerek araziden geziler yapmak. Tecrübeli arkadaşların uygun bisiklet ve marka önerilerini rica ediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
merhaba
ismim güvenç. eşimle birlikte bu spora başlamayı düşünüyoruz ve bisiklet tercihinde zorlanıyoruz. Yapmak istediğimiz uzun mesafeli gerek yol gerek araziden geziler yapmak. Tecrübeli arkadaşların uygun bisiklet ve marka önerilerini rica ediyoruz.

Merhaba,
Eşiyle beraber gezenlerin ve bayan sürücülerin arttığını duymak çok güzel.
Bayanlar binerse çocuklarımız çok küçük yaşata gerçek bisiklet kültürü ile tanışmış olurlar.
Eşimle çok uzun km leri Sedona borla lar ile yaptık. Eşiyle beraber benim kadar çok gezen çok kimse yok sanırım.
Başlangıç için çok iyi seçenekler. Tabiki bütçenizi ve sıfırdan başlayacağınız için kask - eldiven - bagaj vb. harcamalarıda dikkate almalısınız.

Forumda arama yapmanızı veya gezinmenizi tavsiye ederim. Pek çok sorunuzun önceden cevaplandırılmış olduğunu göreceksiniz.

Selamlar.

çok güzel düşünmüşsünüz en iisini yaparsınız bisiklete binmekle hertürlü sorularınıza cvp vermek isteriz burdayız

bence düşünmeyin YAPIN. bizde ufak gezilere çıkıyoruz. inanmıyacaksın belki ama aramız bile daha iyi oldu. :)

slm, ben de bornova merkeze çok yakınım. Bildiğim iyi bi tamirci var; kendim. Göbek bilyesı değiştirmek dışında her türlü tamiri çok iyi yaparım, iddia ediyorum. Bilye de değiştiririm ama pis ve yorucu bi iş. Size de öğretirim bidahaki sefere kendiniz yaparsınız. Herkese iyi eğlenceler...

• Beğen
Tepkiler: alibo
Öncelikle herkese Merhaba,

Ben Bostanlı-Karşıyaka da oturuyorum, Genelde fırsat buldukça sahilde bisiklete binmeye çalışıyorum. onun dışında eğer zamanım olursa uzun yol yapmaya çalışıyorum. Örneğin yarın bir arkadaşımla Bostanlı'dan Bornova IKEA'ya gidicez, orada öğlen yemeği yiyip bostanlıya geri döneceğiz. ( tam olarak uzun yol sayılmaz ama neyse.. )

Eşimde fırsat buldukça bisiklet kullanıyor şimdilik yeni başladığı için sadece sahilde turluyoruz. O da uzun yol yapacak duruma geldiğinde beraber uzun yol yapmayı planlıyorum.(Henüz kandıramadım...) Belki bodrum vs..

İleride zamanım oldukça turlara ve aktivitelere katılmak isterim. Katıldığınız veya düzenlediğiniz aktivitelerden bizide haberdar ederseniz sevinirim.

e-mail adresim sener@lifetoweb.com

Herkese selamlar!

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
@Hasan Hakan Koç

Merhaba, Bende Mehmet Şener KOÇ, bir akrabalık varmı? :p

Bizde eşimle 1 yıldır izmirde yaşıyoruz, daha önce istanbuldaydık. Biz İzmir'i sevdik doğrusu ilk başta bihayli zorluk çektik. İstanbul'a göre gerçekten küçük bir ucundan bir ucuna 1 saatte gidebiliyorsun, İstanbulda nerdeee.... Birde İstanbul çocuk büyütmek için hiç ama hiç uygun biryer değil malesef. O nedenle bizde İzmirde kalmayı düşünüyoruz. 1-2 Aydır'da yeni bisikletlerimizi aldık, artık spor zamanı :)

@guvden

Selam Güvenç, biz 1-2 ay önce eşim ve kendim için bisiklet aldık. Kullandığımız bisikletlerin hem fiyatları uygun hemde gerçekten çok kaliteli, biz çok memnunuz. (link)'dan aldık bisikletleri, Oradan Hüseyin ile konuşabilirsin bize çok yardımcı oldu. Ayrıca bisikletlerin resimlerini de gönderiyorum.

Birde Tema vakfina 15 ytl bağış yaparsan Trek'ler de yüzde 25 indirim var.

http://www.control7x24.com/sener/sener_bisiklet.jpg

http://www.control7x24.com/sener/Rahsan_bisiklet.jpg

umarım işine yarar, kolay gelsin.

Unutmuşum, Sigma km. ölçer yerine aynı fiyata (Eşimin bisikletinde var) Pro marka olanı tavsiye ederim. onda daha çok fonksyon var. tabi model model değişiyor ama en düşük fiyatlı olanları karşılaştırıyorum.

tekrar kolay gelsin..

Herkese selam, ben Bülent, 10 senedir İzmir'de yaşıyorum.Şu anda Bornova'da ikamet etmekteyim.Yaklaşık olarak, 10 gün önce "Mosso-Falcon Hidrolik Disk" modelini satın alarak, bu spora başladım.Şu anda hem fazla kilolarımı atmak, hem de form tutmak amacıyla, kendi çapımda idmanlar yapmakla meşgulüm.Bornova'da ikamet eden ve bu günlerde idman yapmak isteyenlerle tanışmayı ve birlikte idman yapmayı isterim.Herkese saygı ve sevgilerimle.
Bülent Günerli-İzmir/Bornova

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Merhabalar ben Deniz forumdaki izmirliler ile bir gün buluşup güzel bir gezi yapabiliriz aslında tanışmak için..Böyle bir organizasyona izmirli arkadaşlarımız,abilerimiz sıcak bakar mı??
iyi sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: rochas
ne güzel eşinize de bisiklet sevgisi aşılamanız aslında kadınlara bisikleti sevdircek en iyi yol vereceği kilolardan bahsetmektir heralde.zamanla eşinizde sever umarım bisiklet sürmeyi.iyi sürüşler dilerim...

İYİ SÜRÜŞLER

Selam genç İzmirli,
bu güzel teklifine kesinlikle evet derim tekliflere açığız..

hoşgeldiniz ailemize.eşinize forumumuzu önerin.bence bi alışırsa bisikleti bırakamaz bida.iyi forumlar...

Çift olarak bisiklet ile gezmenin tadını aldıkdan sonra tek olarak yol yapmak garip bir boşluk yaratıyor :) Bu duyguyu yaşamamın sebebi bisikleti bana nişanlımın aşılaması heralde :)
O yüzden çok şanslı azınlığız :)

Tekrardan hoşgeldiniz..

Arkadaşlar bu Pazar İDADİK kampını ziyaret edeceğim, saat sabah 08 Ege Üniversitesi kampüs önünde buluşabiliriz. Nif - Kulübeye tırmanıp oradan Kaynaklar'a ineceğim.

Sağlam rota ; malzemesine ve bacağına güvenmeyen, yanına yiyecek ve su almayan gelmesin :)

merhaba
asıl memleketim izmirim
izmir im in güzel insanları hoşgeldiniz

• Beğen
Tepkiler: rochas
Hepinize teşekkür ederim, haklısınız bisiklet tek başına olunca bazen sıkıcı olabiliyor, eğer yanınız da bir veya daha çok arkadaşınız varsa daha eğlenceli oluyor.. swunk'un imzası tam olarak benim bisiklet hakkındaki düşüncemi yansıtıyor demek sanırım doğru olur..

Bu arada bugün Bostanlı-Bornova arası bir arkadaşımla ufak bir tur yaptik, resimleri ve ufak notları birazdan göndereceğim.

Herkeze bol eğlenceli sürüşler!

Geri