Scudo Sports

İzmir

bisikletforum ailesine hoş geldiniz inşallah en kısa zamanda bir bisiklete sahip olur pedallamaya başlarsınız :)

Scudo
ilginiz için teşekkürler.
bisikletten önce gerekli korumaları ve kıyafetleri almayı düşünüyorum ve öncelikle onun araştırmasını yapıyorum. özellikle koruma konusunda bir miktar paranoyaklığım var :rolleyes:

@Ender Alıcıoğlu

tavsiyeniz için teşekkürler ender bey, birkaç siteye göz attım ancak kendisini görmeden alacağım bir bisiklet ne kadar sağlıklı bir seçim olur bilemiyorum. bu konuda da daha fazla araştırma yapmam gerekecek.

ben muğlada oturuyorum ve birçok parçayı seda bisikletten alıyorum jantlarımı da o dizdi birçok konuda da ona danışmadan karar vermem

• Beğen
Tepkiler: alibo
Evet Semih, otobüs ile gidip dönülecek, Otobüsün kalkış yerini Konak yaptık saat 08.00 de konak'tan kalkıyor, 09.00 da Bostanlı Yasemin Cafeden üyeri alıp Bergama'ya devam edeceğiz, pogramla ilgili bilgileri bu adresten alabilirsin. (link)

Atilla Akagündüz
İzmir BSD. Üyesi

lisa_d'animer;

Oncelikle hosgeldin. Seda bisiklete gidersen orada bir cok marka model bulabilirsin. Ve ayrica deneyebilirsin de. Ayrica su anda ellerinde cok guzel iki adet ikinci el bisiklet var. Gidersen onlara da bakmani tavsiye ederim. (Ki imkan olsa nisanlima bunlardan bir tanesini almak isterdim) Guvenlik konusuna gelince ellerinde cesit cesit malzeme var.

@aydin
teşekkürler. ben de bu malzemeleri inceleyebileceğim ve alabileceğim yerleri araştırıyordum.

dostlukların pekiştiği,bilgilerin paylaşıldığı sitemize hoş geldiniz...:)

bisiklet konusunda Ferhun bey (FG PROBİKE iş yeri ismidir) mükemmeldir. çünkü bisiklet onun herşeyi.sıradan bir bisikletçi değil,tam bir profosyoneldir. kendi kullandığı bisikletleri görseniz tabiri caizse dudak uçuklattırır.ayrıca çok iyi bir bisiklet kullanıcısıdır.bu kadar bilgi herhalde yeter.....
sayın arkadaşlarım, illa ki orada bisikletinizi yaptırın demiyorum,bisiklete bindiğiniz bir gün yukarıda adresini yazdığım yere gidip bakabilirsiniz,garanti veriyorum,oradan vazgeçemeyeceksiniz,eğer beyenmeyen bir arkadaşımız olursa buraya yazsın,ben forumdan üyeliğimi sildireceğim.
hepinize bol pedallı günler,saygılarımla....

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
birde özkanlar ilköğretim okulu var(adı üstünde özkanlarda :D ) onun arkasında bir bisikletci var bisikletci mustafa orayada bakabilirsin.

• Beğen
Arkadaşlar,

Arkadaşımız, iyi bir Bisikletçi aradığını söylüyor. Bisikletçi aradığını söylemiyor. Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım.

Atilla Akagündüz
İzmir bsd. Üyesi

Bodrum dan yıllık izne geldim. 1 Mayıs a kadar Güzelbahçe 2.Liman dayim. Yolunuz düşerse seslenin birlikte yol alalım.
Bu arada Hakan Bey mesaj kutunuz dolu. Mesaj atamadım size. Gelmişken tanışmak isterim sizinle de.
Selamlar

nedemek büyük bir mutlukla hafta sonu görüşürüz . pazara bir program yaparız inşalah ..özelden mesaj attım

Paylaşımınız için çok teşekkürler. Hepsi aklımda olacak.
Bana da gözlem ve tecrübe ile doğru adresi belirlemek kalıyor. Forumun ve paylaşımın güzelliği :)

konak merkez akbank karşısında iç sokakta otobüs durağı arkasında. whistle'lara da bir göz at fiyatları uygun. ayrıca Ali Abi de yardımcı olur (çok iyi niyetli, ticari kaygılardan uzak biridir kendisi, buradan selam olsun)

Slm arkadaşlar ben izmir bornovadan ozan,sizlerin arasına katılmak beni çok mutlu etti.Uzun bi süredir bisikletimden uzak kaldım ve ilk kez dün bisiklet sevenler derneğinin katkılarıyla düzenlelen bisiklet turuna katıldım.Çok keyifliydi ve bundan sonra devam etmeyi düşünüyorum bu spora ve herkese burdan bisikleti bir ulaşım aracı olarak kullanmalarını öneririm.Hafta sonları tanışma gezileri yapalım arkadaşlar herkese selam...

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
slm ben de bornovalıyım ve bornova çevresinde bildiğim bi yer var.Burası bi mahalle bisikletçisi sayılır aslında seni ne kadar tatmin eder bilemiyorum ama mesafe açısından denemende fayda var derim.Olmazsa eğer çankayada SUNDU BİSİKLET var orası profesyonel bi yer seçim senin.bornovadaki yer özkanlardaki taşkent camisinin arkasında ilkokulun karşısında kalıyo ufak bir dükkan, Sundu ise çankayada bit pazarının içinde herkes bilir şimdiden güle güle kullan...Sundu bisiklet: 4253661,4412463 Hüsnü diye bi arkadaş var sana yardımcı olacaktır.

• Beğen
Geri