Scudo Sports

İzmir

Scudo
gönderdiğiniz mesajdan sonra biri cewap wermediyse düzenleyebiliyorsunuz diye biliyorum aksi takdirde mümkün olamıyor...

ben aydındayaşıyor olmama rağmen ve izmire birkez gitmeme rağmen izmir bsd den bir kaç kişiyle tanıştım ve gayet güzel turlar düzenliyorlar hata yola çıkmıyacak olsam izmir kültür tura katılcaktım:) ben ce daha iii tara çevreyi derneğin yeri sahil de bornovada bir çay evi kafeydi adını bilmiyorum fakat sahildeki en büyük kafe :D

Bu tırmanışların dışında bir de Menemenden sonra sağa doğru Çukurköy rampası var.Burası da gerçekten uzun bir tırmanış ve İspanya turunun etaplarına benziyor.Bir ara yol kenarında at iskeletleri falan vardı.Çöl gibi bir yer;zirveye ulaşıncaya kadar tek tük ağaç var yolda gördüğünüz.

Daha da uzağa gidebilenler için Kemalpaşa-Armutludan sonra tek kelimeyle ''muhteşem'' dağ yolları var.Sık ormanın içinden geçiyor yollar ve bazıları ralli etapları olarakta kullanılıyor zaman zaman.Ben yol bisikletiyle gitmiştim,yol kalitesi çok kötü değil.

Cukurkoy rotasinin benim zihnimde ilk yarattigi etki bitmeyen yokuslar ve fonda TRT 1 radyosu. Ne gunlerdi ya.

Kemalpasa tarafini kesfetmedigim icin pismanim.

Umut Köse, İzmirde Hıfsısıhhada oturuyorum. 26 yaşındayım Bekarım, Yazılım Mühendisi ve Lojistik Yazılımları Danışmanıyım. Hem yol (Yeni), Hem Mtb binicisiyim. Lise yıllarından itibaren çeşitli extreme sporlarla ilgiliyim fakat son zamanlarda sadece bisikletle uğraşıyorum. sonunda doğru yolu buldum galiba :D

• Beğen
Tepkiler: Cemowski
İzmir deki tüm bisikletçi arkadaşlarıma merhaba, tabi forumdaki tüm arkadaşlarımada.

Ben, 24 Mart cumartesi sabahı, kısmetse İzmir'e geliyorum. Ama cumartesi ve pazar Kırkağaçta bir aile düğününe katılacağım. Pazartesiden itibaren 8 Nisan sabahına kadar kısmetse eşimle beraber İzmir ,Şirinyerdeyiz.

Tabi bunları niye yazdın demeyin, sabahtan beri tandemimi parçalara ayırmakla meşguldüm. Ve büyük bir zafer kazanaraktan, küçük arabama tandemi sığdırmış bulunuyorum. Allahtan 2 kişi geliyoruz, çünkü arabada başka oturacak koltuk kalmadı, hepsini söktüm.:D

ben ve eşim,Şirinyerden hareket edip, Konaktan, Güzelyalı, İnciraltı taraflarına turlar atmayı düşünüyoruz.
Sormak istediğim birşey, inciraltı tarafından kalkan araba vapuruyla karşıya herhalde bisiklet ile geçiliyordur. Eğer geçiliyorsa karşıyakaya da geçeriz.

Bizi tandem üstünde, eşim ve beni görürseniz lütfen durdurup tanışın. Çok memnun oluruz.
İzmir de bir yerlerde buluşmak tanışmak üzere hoşçakalın.

Selam ve sevgiler.

Ender Bey simdiden hosgeldiniz diyeyim Izmir'imize. Haftasonu sehir disina cikmasam rehberlik ederdim size. Umarim bos arkadaslar vardir.

Neyse sorunuza geleyim. Uckuyular iskelesi (İnciraltından Konak'a giderken)'nden Karsiyaka'ya arabali vapur var. Ancak haftasonu Izmir'de hava kapali. Vapur seferleri bir yapiliyor bir yapilmiyor gibi su anda firtinadan dolayi. Ama telefon edip durumu sorabilirsiniz o gun icin. (Bostanli Vapur iskelesi Telefon, 0232 330 89 22.)

Saygilar, sevgiler, ve tandemi arabaya sigdirabildiginiz icin tebrikler :D

Himm simdi bir daha okuyunca mesajinizi zaten pazartesiden itibaren demissiniz, yani firtina sizin icin problem degil, haftaya Izmir'e yaz gelmis olur :) Umarim karsilasiriz.

Merhaba Aydın bey. Ben ve eşim Zaten İzmir'liyiz. Gezilecek yerler sorun değil, mühim olan, forumdaki arkadaşlarla, İzmir de görüşüp tanışabilmemiz. Fırtına herhalde, biz dolaşmaya başlayana kadar sona erer. Ben çünkü cumartesi sabahtan kısmetse İzmir şirinyerde, evde eşyaları boşaltıp, yeniden arabamı oturulan araba haline döndüreceğim. Ve kırkağaca yola çıkıp, pazarteside Kırkağaçtan geri dönüp, bisikletimi toplayıp, havanın durumuna görede pedal basacağız.
İnşallah bir yerlerde denk geliriz.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

Abi ne güzel memleketinize gelecek olmanız.
Keşke pazar günü İzmir'de olabilseydiniz, Güzelbahçe'de yapılacak olan antrenman yarışını izlemeye gelirdiniz, hem de bütün İzmir'li binicilerle tanışma, görüşme fırsatı bulurdunuz.
Benim planım ptesi hava iyi olursa, başka da bir mani çıkmazsa binerek İst'a gitmek yönündeydi (İst'a ve oradaki dostlarıma askerden önce bir veda etmek için ne zamandır gidecektim), ola ki bir mani çıkar da İzmir'de kalırsam görüşürüz.

Fatih'cim merhaba

İnan Güzelbahçe deki antreman yarışını görünce çok sevinmiştim. bende ordayım diye. Mutlaka gelirdim ama, Kırkağaçtaki aileden, olan düğünle tam çakışması benide çok üzdü. Kısmet değilmiş.

Gitmezsen mutlaka bir yerlerde görüşürüz. Çünkü 2 hafta kadar oralardayız.
Gidersende sanada iyi yolculuklar dilerim.

Sevgi ve selamlarımla.

Ender abi gitsem bile benim zaten 2 Nisan'da İzmir'de yedek subaylık sınavında bulunmam gerekiyor :) Gitsem de dönüşüm 2 Nisan'dan önce olacak ve 12 Nisan'da birliğe teslim olana kadar İzmir'de olacağım.Teşekkür ederim.Saygı bizden.

@abbaskara

kutlarım sizi.dogru yolu bulmak herzaman bukadar çabuk olmaz...

@abbaskara

bende g.yalı da oturuyorum.
yakınız baya
görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar ben kutsal izmirin tire ilçesinde oturuyorum resim öğretmeniyim yol bisikletim var ve deli gibi seviyorum.herkesi beklerim tireye saygılar sunuyorum Kutsal Akgün

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
merhabalar ben ahmet 19 yaşındayım bsikletim mtb karagölün hemen altında oturuyorum yani elit sitesi örnekköyde bende genelde perşembe günleri müsait oluyorum çünkü o zaman izinliyim çiğli kipa da çalışıyorum
tüm ege ye selamlar

Slm arkadaşlar ben deniz 18 yaşındayım izmir buca da oturuyorum çeşitli sporlar yapıyorum ama en zewklisi bisiklet benim için.Hafta sonları da kendi çapımızda izmir turu yaparız arkadaşlar ile dağ bisikleti kullanıyorum herkese iyi sürüşler;)

İzmir i bimeniz büyük avantaj gezilecek yerler aslında çokta fazla değil.Tawsiyem güzelbahçe.inciraltı.ksk.konak.şirinyer buraları dolaşmanız.Bende şirinyerden çıkıyorum yola genelde ewim burada çok zewkli oluyor 15 dk da konaktasınız iyi sürüşler;)

Geri