Scudo Sports

İzmir

Scudo
Merhaba, Ben bornovadan Ahmet,
Sedona 311 kullanıyorum. Hem ulaşım hemde spor amaçlı:) Neredeyse hepinizin abisi sayılırım ama en az %50 nizi tokatlarım yollarda:)

murat seçkin
bornovadayım
yaşım 20
bisiklet geotech expert üstüne toplama
memleketim sakarya üniverste okuyorum burda.gelmeden önce yazın özellikle günde 120 km ye kadar turlarımız oldu ilçelere tepelere heryere gezerdik..
burda tur yapm(a)mıyorum çünkü yer bilmiyorum.mesela bornovadan konağa karşıyakaya alsancağa bisikletle nasıl gidilir bilemiyorum.otobüsle arabayla gidip geldiğim için sadece anayollardan gittim hep yada metroyla.o yola da bisikletle çıkılmaz sanıyorum.
gruplar var gezenler var turlar var ama nerden başlayacağımı bilemiyorum

selamlar
biz elif ve gökalp. bucada yaşıyoruz, scott sportster 55 kullanıyoruz. bisiklette yeniyiz; yeni yerler, yeni insanlar, yeni heyecanlar keşfetmek için pedal çeviriyoruz. boş zamanlarımızda ayriyetten dağa tırmanıyoruz, kamp kuruyoruz, puzzle yapıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: hasansahoglu
yollarda mazgallara çok dikkat edin aralarındaki boşlukların mesafesi aynı olmayabiliyor. Bucada daha önce 5-6 kez geçtiğim bi yerden tekrar geçerken mazgalın arasına tekerim girdi ve takla attım şansıma yolun kenarındaydım ve trafik sakindi mazgal görünce yavaşlamakta fayda var. çünkü mazgalın içine girsiye kadar hiç farketmedim.

Bende Gaziemir deyim ancak daha yeni başlayacağım bu işe bisiklet konusunda karar veremedim.Sizde ne var?

Arkadaslar merhaba, yaz ortasi gibi Izmir'e tasiniyoruz. Narlidere civarina yerlesecegiz. iki uc yildir yol bisikletiyle ilgileniyorum, bolgede bulunan arkadaslarla uzun/kisa her turlu tur, antreman ve gezinti amacli surus yapmak isterim. Narlidere - IYTE'yi hergun gidip gelecegim. Haftasonlari da daha uzun (100-200km) turlar yapmak niyetindeyim.

arkadaşlar daha önce izmirden kuşadasına giden var mı
yol kaç saat sürüyo biraz yol hakkında bilgi verebilirmisiniz

Geçen hafta gittim.. Seferihisar üzerinden mi yoksa direk mi gitmeyi düşünüyorsunuz önce ona kara vermeniz gerekir. Ben Seferihisar üzerinden gittim. Tabi yol epeyce uzuyor. Giderken Efes'ede uğradım. Sanırım 150 km civarı... Bisiklet üzerinde 8-10 saat kadar sürdü... Yol durumu iyi fazla rampa yok... Bu benim gittiğim rota (link)

• Beğen
Tepkiler: zkyurduseven
Merhaba Kaan, memnun oldum, geçen hafta 2 arkadaşla daha tanıştık, telefonlarını da aldım. Murat var, ettik 6 kişi :) sayımız artıyor, en kısa zamanda toplanalım..

• Beğen
Oo yakınız bayaa, pet shop vardı orda, orası mı yoksa :) geleyim bi ziyaretine, nasıl bişey aradığına da bi bakalım belki bi yardımım dokunur.

• Beğen
arkadaşlar hepimiz yazıp çizmişiz ama şuan izmirde bir aktivite göremiyorum ben açıkcası :s bisikleti aldık, malzemelerimiz tam... e taytımızda var :D ama sabahları, gündüzleri ve ögleden sonraları aktivite yok...

Geri