Scudo Sports

İzmir

Bu hafta pazar günü Manisa yarışına seyretmeye veya yarışmaya gelinirse, hem yarışanlar için destek amaçlı hemde izlemeye gelen seyirciler açısından güzel bir gün olur. Herkesi oraya bekliyoruz.

Scudo
25 şubat cumartesi günü mtb ile varyanttan çıkarken karşımdan son sürat bir yol bisikletçisi geldi o ne hız öyle arkadaşla selamlaştık, tahminimce o arkadaşta bu forumdadır. Kendisini tebrik etmek lazım baya profesyonel olduğu belli :)

kendisi arkadaşımdır bucada oturur o olduğundan nasıl eminim çünkü o gün birlikte idman yaptık ve varyanttan geldiğini söylemişti buraya üye değil bildiğim kadarıyla

bu pazar manisa mtb yarışına izleyici olarak gitmeyi düşünüyorum kesin kararımı cumartesi vermiş olurum toplu bir şekilde gidilecekse böyle bir düşünce varsa nerede ve saat kaçta toplanılacağı burada belirtilsin arkadaşlar teşekkürler

akşam 4 ile 5 arasıydı konağa doğru gidiyordu, tünelden çıkmış aşağı doğru iniyordu.

Yarın kimler geliyor doğal yaşam parkı turuna?

bende yolladım ama hiç bişey olmaz merak etmeyin

Ben de sonuna kadar destekliyorum, en azından özellikle neden yeni dökülen asfaltın eskisini dahi arattığını anlamak mümkün değil. Bence bu konunun peşi bırakılmamalı

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
Güzelyalı'dan M. Ziya, pinarello yol kullanıyorum, kendi zevkime göre bisiklet toplamak kadar haz aldığım başka birşey olamaz herhalde yaşamda, tüm İzmir en kısa sürede görüşelim.

fatih abi ben 8 arkadaşım ve 5 ayrı farklı mail adresinden isimlerimi degiştirerek yolladım yolumuz açık olsun keyifli pedallar

murathan eger böyle tartışmak istiyorsan tartışalım eminim sende mesaj atmamışsındır böyle düşünerek kaybediyoruz mevlana sözü gibi her ne olursan ol yine gel yine gel sende olmadıkça yine at yine at akrdeşim ok böle konuşarak degil iyi pedallar iyi geceler

Merhaba, Balçova'dan bisikletçi arkadaşlar varsa tanışalım, havalar güzelleşiyor, turlara başlamak lazım yavaş yavaş :)

Selam,

Yakında ben olacağım, yaklaşık 10 gündür bisiklet dünyasını araştırmaya başladım.
Bisiklet almaya çalışıyorum, hybrid bir model bakarken haftasonu yapılan yarış organizasyonunu gördükten sonra MTB almaya karar verdim.
Yada eski bisikletime yeni parçalara alarak kendi istediğim parçaları toplayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Özgür BOZKURT
Merhaba Murat, memnun oldum, ben de yarın bisikleti alıyorum, bisikletin hazır olunca bu başlık altından irtibata geçelim.

Geri