Scudo Sports

İzmir

Merhaba ben İzmir Bisan Spor kulübünden Fatih aşağıda bizim takım sporcularını belirtiyorum.

İsmail SEZEN
Fatih ERTÖRÜN
Yalın SEYLAN
Nuri ACAR
Mustafa GÜLER ( takım antranörü)

Çetin KOZAN ( takım mekanistyeni)
Ünal ERKILIÇ KULÜP BAŞKANI

Mustafa Güler, Yalın Seylan ve ben antrenmnalrımızı İzmir'de yapmaktayız,İsmail Sezen çalışmalrını Ankara'da sürdürmekte Nuri Acar ise Antalya'da antrenmanlarına devam etmektedir.

Scudo
Fatih hoşgeldin.Nihayet sende katıldın.İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: Cemowski
Merhaba Fatih,

Pazar günü Menemen tarafına doğru çeviren sen miydin? Biz de Emraleme indik Turgay, Egemen ve eski tayfa. Yanımızda kamyonet vardı dönüşte arkaya doluştuk.

• Beğen
Bismillahirrahmanirrahim, kardeşim o konu başlığı nedir öyle? :)
Hoşgeldin, iyi ettin, gelmişken bir önerim olacak;
Dini kelimelerde (ki hepsinin kökeni Arapça'dır) w gibi İngilizce harf kullanmamaya çalış, en azından doğru anlaşılır ;)

• Beğen
Tepkiler: t-genc
@athletic

Fatih abi bora arkadaşım benim
öyle muhabbetine yazmış zaten onu :D

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :).
Hoşgeldin kardeşim ancak bu "w" pek olmamış bu başlığa...

selamlar..Sevgili Halil arkadaşım ben de bayrampaşa da oturuyorum..Aktivitelerin nelerdir bisikletle ilgili,neler yaparsın nerelere gidersin bisikletin nasıl bişey paylaşır mısın benle?Adım Koray..

• Beğen
@vagabond_commando

Koray merhaba
Ben yarı profesyonel (ne demekse bu da :D) bir XC yarışçısıyım ya da öyle olmaya çalışıyorum. 2 yıldır lisanslı olarak yarışlara katılıyorum.
Genelde pek gezi amaçlı kullanmıyorum bisikleti, daha çok antrenman ağırlıklı biniyorum.
Tabi bir de bisiklet adına burada forumdayım.

pazar gününkü antrenmanımız, yeniorhalı üzerine karagöl 10km. idi ben daha sonra yamanlardan inip çiğleden karşıyaka döndüm 160 km oldu pazar günü çiğli tarafında gördüysen benimdir.

Merhaba Bora. Foruma hoşgeldin. burası senin de dediğin gibi çok güzel bir yer.yalnız pek dini veya garip şeyler yazmamanı öneririm yoksa puanını düşürebilirler.;) Sadece bir öneri.Tekrar foruma hoşgeldin ve umarım forumda hep iyi vakit geçirirsin

• Beğen
Tepkiler: sare ve t-genc
@Cemowski

Aslında Cemowski iyi bir noktaya değinmiş ;).
Forum kurallarını okursan Bora orada gerekli ve yeterli açıklamalar var. Unutmayalım ki aramızda bizimle aynı dini, siyasi görüşü veya etnik kökeni paylaşmayan arkadaşlarımız da var. Ortamın gerilmemesi için, gereksiz tartışmaların yaşanmaması için bu kurallara uymak önem taşıyor. Burası sadece bisiklet üzerine bir forum lütfen bunu unutmayalım ;).
Yanlış anlaşılmasın benim ki sadece bir hatırlatma...
Son olarak; Yaşasın dönen pedallar :D.

Foruma hoşgeldin Fatih.Forumda herkes gibi eğleneceğini umarım. iyi pedallar.:D

Geri