Sevgili dostlar ..bu gün sizler için en yakın konaklamayapa bileceğiniz yerleri araştırdım start alanına 3 km uzaklıkta sahilde Oba Otel diye bir yer var görürsünüz diye söylüyorum hiç bir sporcu kardeşime kesinlikle tavsiye etemiyorum

.
Odalarını gezdim heryer dökülüyor sıcak su var deniyor ama olamama ihtimali çok yüksek, duvarlar tuvaletler dökülüyor .. yatakları çarşafları temiz ama ortamı kesinlikle uygun değil hele hele bayan sporcu kardeşlerim için asla önermiyorum günlük konkalamalar belkide daha kısa süreli konklamalar için çalışan mantığı var ..
Lütfen Aaa burada otelvarmış diye dalmayın. tel adım ama vermiyorum yinede . sizin için fiyat aldım üçkişilik oda için oda -konaklama fiyatı 60 ytl hkahvaltı yokk.. benim için hiç dert değil kapalı mekan olsun 5 ytl ucuz olsun diyorsanı ve erkek sporcu iseniz siz bilirsiniz ama kesinlikle bir daha söylüyorum hiç bir sporcu kardeşime bu haliyle önermiyorummm..
Yine sahil de start yerine 3.5 km uzaklıkta Siba Otel var küçük 4 katlı bir otel ama en azından otel görünümü var kesinlikle odaları lüx falan değil ama yatakları çarşafları temiz banyo lüks olamamak şartıyla tuvalet ihtiyacınızı gayet görürür. Grup halinde kalmak şartıyla bayan sporcu kardeşlerimin de kesinlikle tek başlarına olmamak şartıyla grup halinde kala bileceği tavsiye edebileceğim bir otel Resep.daki arkadaşa durumu anlattım tabiki yalnız otarihlerde çok fazla odamız olmaya bilri tel ile rezev. yapılmasını söyledi ..
Bu otele erkek sporcu kardeşlerim lüx aramıyorlar ise tek başlarına da gide bilirler..İsteyene özelden tel nosunu verebilrim

Tekkişilik oda fiyatı 40 ytl
İki kişilik oda fiyatı 50 ytl
Üç kişilik oda fiyatı 75 ytl
kahvaltı yok, yalnız yemek ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz birçok tesisi etrafta var.
Şimdi benim bildiğim diğer bütün İyi ve kaliteli oteller şehrin içerisinde yani yakalaşık 30-35 km uzaklıkta olmak üzere konumlanmiş durumda burdan biskletinizi taksiler ile ancak taşıtabilri yada pedalla gele bilirsiniz, bisikletlerinizi taşıtabileceğiniz toplu taşıt araçları yok malesef..Takside güzelim bisikletler ne olur ona göre bisiklet askısı getirip taksici ile konuşa bilirsiniz..
Otobüs garı Bornovada dır buradan Güzelbahçe yaklaşık 45 kmdir. yine buradan gideceğiniz yerlere otobüs firmalarının servislerini üçkuyulara kadar,yada taksileri de güzelbahçeye kadar kullanabilrisiniz..
Sevgili Bisikletforumlu sporcu kardeşlerim inanın hepiniz evimde ağırlamak isterim ama inanın durumum buna pek müsait değil.
Ama Bisikletforumlu sporcu dostlarıma teknik konular hariç yapabileceğim hertürlü yardımı yapcağımdan hiç şüpheniz olmasın. Hiç rahatsız olmadan bana sorularınzı sora bilirisiniz .
Şimdiden hepinize başarılar diliyorum Bu arda gerçekten burda Birol -Bülent ve Mustfa kardeşimin sizlerin rahatı için ve iyi bir yarış organizasyonu yaşamanız için bir çok konuda uğraşı vereceğinden hiç şüpheniz olmasın
Sağlıcakla kalın
http://img119.imageshack.us/img119/8153/izmirbd6.png