Burak B.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.982
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Varyanttan inerken suyun tam gorunmeyen noktada kalması, gölgede ve güneş gözlüğü nedeniyle geç farkederek düştüm. Suyu gördüğüm an kesin düşüyorum artık kaçış yok dedim ve gerçekleşti
Lasiktler ultra dandik schwalbe luganoların etkiside var. Daha oncede daha kaliteli lastikler kullandım fakat balon yaptılaır için şimdilik bu yaz idare etsin diye lugano aldım. Almaz olaydım, viraja gelemiyor, yüksek hızda güvensizlik veriyor. En ufaksuya girdiğinde kendini bırakıyor. Videoyu ekliyorum, lugano almayı düşünen arkadaşlar için 
Daha oncede çok sık düştüğüm için otomatikman sırtımı donerek düştüm. Eldiven eli korudu, Forma azda olsa sıyrıklardan korudu ve asfaltın ultra kaymaklaştıgı için üstüne su olunca bildiği su dolu aquapark kızakları gibi sürüklendim yaklaşık 15metre. Sürüklendiğim sırada içimden artık bi dur dedim, bu kadar sürüklenme yeter dedim
Bi yandan bisikleti tutuyorum çünkü bıraksam karşı şeride gidicek ve araba parçalayabilir. Sonuç ağrıyan kaba etim, kırılan kadro kulagım, kırılan ultegra aktarıcım.. Kalktıktan sonra aktarıcının kırılacak düşünmediğim için (doğal olarak kazanın şok anı) 2 pedal çevirişten sonra arkarıcı fırlayıp zincir ruble ile jant tellere sıkıştı. Zincirde nanay.. Önce sağlığımı düşündüm, bacagımı kontrol ettim çatlak vs varmı diye. Sağlıkta sıkıntı olmadıgı anladıktan sonra, kırılan parçalara üzüldüm. Yola su akıtan cahil kesimdende nefret ettim, avrupada olsa can sağlığı tehlikeye atmaktan ceza yerdi.
buyrun video
Daha oncede çok sık düştüğüm için otomatikman sırtımı donerek düştüm. Eldiven eli korudu, Forma azda olsa sıyrıklardan korudu ve asfaltın ultra kaymaklaştıgı için üstüne su olunca bildiği su dolu aquapark kızakları gibi sürüklendim yaklaşık 15metre. Sürüklendiğim sırada içimden artık bi dur dedim, bu kadar sürüklenme yeter dedim
buyrun video