Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Göktürk abinin karşıyakada oturduğu çıkmış aklımdan. yanına bodyguard alıp gitsen daha güvenli olmaz zaten lisadanimer. :D .. sorun yok sadece dönüş yolu azıcık uzun diye düşün.

Valla ben oradaki güvenliğe sordum saat 1 de en son vapur kalkiyor dedi. biz kutlu ile urla dönüşünde saat 2 idi ve kepenkler kapalı içerisi kapkaranlıktı, kimseciklerde yoktu. Kutlu da söyledi eskiden her saat başı sabaha kadar varmış vapur. öyle olsa ben karşıdaki gezilere göbek ata ata gelirim valla ama nerde... :rolleyes:

ahh unutmadan. benim bisiklet cuma günü hazır oluyormuş. artık pazartesiden itibaren hafta içi karşıyaka taraflarındaki turlara, hafta sonuda uzun turlara katılabilirim :) ..

Göktürk abi bisiklet takım için (tayt+üst) fiyat alabilirmisin? Konuşmuştuk Karagöl gezisinde azıcık. Mümkün olduğunca ucuza gelmesi gerekiyor çünkü bedava dağıtıcaz kendi aramızda biliyorsun. Üzerinde "Sağlam Pedal Ekibi" de yazdırabiliriz. Tabi sponsorların logoları falanda olucak.

görüşmek üzere :)

Scudo
Bende yarın aranızda olmak isterim ama profesyonel bisiklet yok yazlıktaki bisikletimi getirdim lastikler biraz kabak başka problemim yok iki kişi gelicez büyük ihtimal arkadaşımın babasıyla onda amoeba hussar var

• Beğen
Tepkiler: Özgür! ve rochas
@alpay ipekgil

urlaya gidiyoruz.her zamanki saatte
konak iskele 20.00
göztepe iskele 20.15
narlıdere şehitlik 20.35
göktürk abi geliyomu?

arkadaşlar ben bu hafta tekrar gümüldür/yazlık yapabilirim tek kişi..
çok cazip teklifler aldım, mangal...... vs:D :D

bunun yanında sağlam pedalın bu haftaki rotası, fikrimi değiştirebilir tabiki,ayrıca belirtmek isterim :rolleyes::rolleyes: :D

@psychedelic68

bu hafta çeşme yapıp kumru falan mı yesek acaba:rolleyes: :cool: :D :D

@alpay ipekgil

tabiki geliyorum alpay abi, ben yazdım zaten gidelim diye..:D

özgürcüm, ben mangal diyorum, sen çeşme kumru diyosun..tabikide kandıramazsın beni bu şekilde...
kuzu çevirme falan demen lazım.....nebiliyim....bak tiyo da veriyorum az buçuk..:D :D

@psychedelic68

hmmm:D:D
önce gider orda kahvaltı niyetine kelle paça içeriz:rolleyes:
sonrada dönüş yolunda urlada kokoreç yeriz:cool:
izmire gelincede kemeraltında söğüş yeriz;)
şimdi oldu galiba.hatta abarttım:D

• Beğen
Tepkiler: lisadanimer
@Özgür!

heee şimdi oldu...:D :D :D
bu arada kokoreçten sonra niye cool smiley kullandın onu anlamdım ben:D :D
kokoreç bu abicim,ne gerek var :cool:
baksana ikisi yanyana oldumu;

kokoreç:cool:

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
arkadaşlar ben bu haftasonu büyük ihtimal yokum.
sökeye gidebilirim. gidersem bisikletimini de arabaya koyucam.
ordan pazar günü kuşadası-gümüldür-izmir vs yapabilirim..
henüz kesin bişi yok.

bu arada hakketten çarşambadan beri kimseden ses yok:unsure: :confused:
:D

@psychedelic68

hımmm..o zaman pek katılım olmıycak sanırım:( :)
ee Hakan abi bizde çeşmeye kadar gitmeyelim o zaman.çatalkayaya çıkabiliriz istersen..çeşmeye de başka hafta gideriz olur mu?

Selam...Hakan abi çatalkaya olursa bende gelirim bu hafta.Sizleri özledim artık.Uzun zamandır aranıza katılamıyorum.Aslında yarınımı akraba ziyaretlerine ayırdım ama sizinle gelmeye değer diyorum.:)
Akşama kadar kesin bilgieri yazarsanız ona göre hazırlık yapıyım.Görüşmek üzere...;)

• Beğen
Tepkiler: psychedelic68
@Hasan Hakan Koç

benim için hiç farketmez maksat beraber olmak..
ha urla olmuş ha çatalkaya:)
aslında çeşme güzel olurdu ama çok kişi olamayacagımız icin.
bu haftayı böyle geçirelim diye düşündüm:)
peki saat kaçta nerde buluşalım?
çok erken olmasın nasıl olsa ormanlık yol gölge:D

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri