Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
urlaya (ki urla düz yol) gittigimizde bile en erken 1.30 da evde olduk
çatalkaya'ya çıkınca 2.30 dan önce evde olabilicegimizi hiç sanmıyorum..
şu çatalkaya sevdasını pazar günü yapsak ya:)nasıl olur?

Scudo
@Özgür!

tamam özgürcüm..aklıma çok cazip bir fikir geldi bak öyle diyince..
ok çarşamba gecesi urla falan yapalım.
ancak bunun yanında haftasonu fikrimi söylemek istiyorum;

cumartesi gecesinden pazar sabaha kadar çıkışlı-inişli bişiler yapalım..çatalkaya vs......olursa, kesin rotayı Hakan abi, Alpay abi belirler diye düşünüyorum..
nasıl fikir?

@psychedelic68

evet abi süper fikir..
o zaman yarın akşam urla yapıyoruz!!
c.tesi (gece) - pazar (sabah) programını da Alpay abi ve Hakan abiye bırakıyoruz:)

@Özgür!

eveeeet, Hakan abiden ve Alpay abiden haftasonu için acil tepki-yorum bekleniyor:dua:
:D

@lisadanimer

tabiki sizi de aramızda görmek isteriz,
buluşma noktaları aşağıdaki gibi olur büyük ihtimal..
20:00 konak vapur iskelesi
20:15 göztepe vapur iskelesi
20:35 narlıdere şehitlik

dönüş saati orda(urlada) geçireceğimiz zamana bağlı, her hafta değişiyor..
ama genelde çok keyifli olduğu için gülerken saati kaçıyoruz biraz.:D :D
herzaman başlangıçta yarın iş-güç var erken dönelim desek de en son saat 1:30 da döndük..:)

görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Oxsy ve Özgür!
@psychedelic68
karşıyaka'da oturduğum için eve dönüşüm için saat değil de nasıl döneceğim problem benim. zaten özgür'ün de başına ekşidim bu konuda son birkaç gündür :)
neyse, ben gelişimi ayarlayabilirsem dönüş için de bir şeyler düşünürüm artık.

Bende Bostanlı da oturuyorum ancak dönüş ciddi bir problem. Çünkü son vapur Konak'tan saat 1 de kalkıyor. Körfezi dolanmak ise cidden tehlikeli. Anıl ile beni 15-20 yavru kuçu kıstırmıştı dönüş yolunda..:eek: yolun kötülüğünden ve araçların o saatte 150-180 km. hizla gitmesinden ve muhtemelen sarhoş araç kullanıcılarınında olması ayrı bir konu.. Tek başına dönmeyi düşünüyorsan (ki) sanırım karşıyakada oturan olmadığı için öyle olur. kısaca pek tavsiye etmiyorum :(

Ben zaten tura gelemeyeceğimi söylemiştim. hafta sonunu ailem ile geçireceğim. sizlere güvenli sürüşler arkadaşlar.

• Beğen
Aslan Anıl, cesaretini sınır tanımaksızın sergilemeye koyuldun bakıyorumda. Akşam Çatalkaya tırmanışı zor olur. Şöyle ki; tırmanıştan ziyade inişler bir hayli tehlikeli boyuta ulaşacaktır. Malum yol çok iyi değil. Ama benim için fark etmez. Lakin bir sorunum var, bisikletim burada değil. Daha doğrusu MTB burada değil. Şehşr bisikletim var, onunda arka freni yok. O bakımdan benim Çatalkaya'ya gelmem şüpeli. Ama Urla olur. Dönüş yoluna gelince, Karşıyaka ekibi kalabalık olursa Altınyol büyük sorun olmaz. Öyle ya da böyle geçilir anlayacağınız.

• Beğen
Gece turunu organize eden değerli Dostlar,

Karşıyaka'da da bir gece turu organizasyonuna ne dersiniz.
Göktürk bu işde organizasyon görevini üstlenebilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@spokesman

Olur abi keyifle...
Düz gidelim dersek, kuşcennetine gidilebilir. Hatta değişiklik olur, sürekli gündüz gidiyoruz. Dönüş Sasalı üzerinden olabilir.

Hatta daha abartıp, Karagöl'e çıkabiliriz, daha da abartıp orada geceyi de geçirebiliriz.

@gokturkgunal

Valla hepside şahane olur
Ayrıca karagöl kalmalı olursa dahada keyifli olur. Birde çilingir buluruz oda bize sofra hazırlar.:)

Karşıyakalı arkadaşlar bu akşam kuş cennetine doğru hafif tempolu 2 saatlik bir geziye ne dersiniz?

18:30-20:30 arası 1 saat gidiş 1 saat dönüş kısa program

@gokturkgunal

göktürk abi salla mtb'yi ya..bende de yok mtb...mtb ile inmek marifet değil:D :D
herkes iner öyle..:D :D :D öenmli olan şehir bisikletiyle inmek:D :D :D
işin tadı burda:D :D :D :D
arka frende yoksa daha da adrenalin salgılayarak ve daha heyecan verici zevkli bir gece geçirebilirsin bence göktürk abi.:D :D hatta ön freni de iptal edip gövde gösterisi de yapabilirsin...:D :D :D
şaka bir yana , fren hallolursa bence çıkarbiliriz , bende de sportster var, çıkarım gibi geliyo, göktürk abi sen hayli hayli çıkarsın..

haftaiçleri iş çıkışı saat 19:30 da evde(güzelyalı) olduğum için 20:00 den önceki turlara malesef katılamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
@rochas

abi son vapur 1de demişsin de.
şimdi internetten baktım haftaiçi 00:00 dan sonra saat başı var görünüyor.
(link)

@psychedelic68

evet abi o yolladıgın sitede saat başı görünüyor fakat
(link)
burda öyle gozukmuyo.benim de aklıma takıldı simdi:eek:

@Özgür!

saat 12den sonra konaktan karşıyakaya giden otobüsler bisiklet alır mı acaba?
bu hiç aklımıza gelmedi daha önce...

(link)

arkadaşlar burda eshot'un "baykuş gece servisleri" var:D
koycak başka isim bulamamışlar neyse...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri