Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Pazar sabahı saat engeç 04 te hareket edilecek ekip elemenlarına duyurulur .. gelecekler ismini yazdırsın tura katılım ücreti olan 3.000 ytl yi İsviçiredeki hesabıma yatırsınlar :) ..
not: ambulansla nakliye -hastanede konaklama ücreti .. bitkisel yaşam desteği fiyata dahildir .. ayrıca şahane deniz manzarası karşısında zeytin peynir ekmek ziyafeti ek bir küçük ücret ile müesesenin siz değerli pedallara karşılıklı hizmeti olacaktır:)
Bizim tarzımızda bol foto çekmek, geyik yapmak , artiztik poz vermek , çok hızlı gidiyormuş gibi yapmak , çok tırmanmış gibi gözükmek , karpuz yemek bol bol durmak dinlenmek , herşey serbest ...
Aranan özellik ise : isviçre hesabıma sorgusuz sualsiz para yatırmak, güler yüzlü ve uyumlu olmak ve turu bitirebilecek azimde ve performansta olmak .

Sağlam pedal ekibine katılın :)
Sağlam pedal ekibi sizi bekliyor:)

Scudo
aybars abi gokturk abi bende gelmek istıyorum sizinle bi ara gorusmeyelı baya oldu. ?? nereye gidiceksiniz ?

Valla benim yol lastiklerim takılı;canım asfalt çevirmek istiyor bu hafta ama çok sıcak. Kesin plan yapılmıştır diye bir ses te çıkmadı.

Dur bakalım...

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
Aybarscım spil yapıyoruz sanırım sayımız çok fazla olamayacak .. saat 04 te(Pazar sabahı ) konak vapur iskelesinde buluşuyoruz .. lütfen herkes çok erken yatsın uykusunu güzel alsın .. kenardan kenardan tekerleri ittireceğiz bakalım bu sıcaklarda nereye kadar çıkabileceğiz.. en kötü sabuncu belinde bir kahve içip sohbet eder döneriz .. ;) Bir miktar yiyecek bolcana suyu unutmayın ..
cep tel noları özelden alayım lütfen ...hesaba para yatırmayan gelemez yoldan erzak alacağız bir miktarda yanınıza isviçre frangı almayı unutmayınız lütfen:)

@Hasan Hakan Koç

Hakan sana söylediğim gibi mordoğana gidiyorum.Bu hafta ben katılamıyacağım.Umarım haftaya beraber oluruz selamlar size iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Sevgili dostlar bu haftada pazar sabahı çeşmeye gidiyoruz .. kalmaca yok sadece gidip dönüyoruz ..04.00 göztepe vapur iskelesi - 04.30 narlıdere şehitlik buşuma yerileri Anıl gelirsin umarım ...

• Beğen
@psychedelic68

:D süpersin... dönerken herhalde bana güneş çarptı Anılcım .keyifsiz döndüm kusura bakma tempo veremedim sana :( :) .

• Beğen
Tepkiler: sniper
hakan abi işşalah 5-10 agustos da izmirde olup..sizinle ve diger ark.larla da tanışmış olucam:)inşallah böyle bi tuurnuza denk gelirm ben de:)

@Hasan Hakan Koç

ya evet Hakan abi bende eve geldikten sonra biraz sersem gibiydim. tempo konusunda da böyle düşünmeni hiç istemem, herşey çok güzeldi pazar da çok güzel olacak:D

@Hasan Hakan Koç

Hakan abi neden bu kadar erken gidiyosunuz :(
2 gündür geziyoruz bütün gün hiç sıcak falan olmuyo
arada durup kafamızı ıslatıyoruz falan..:eek:

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@gokturkgunal

Karşı yakadan gelmek zor geliyorsa cumartesi bende kalabilirsin seni misafir ederim.

@alpay ipekgil

Eyvallah kardeşim gelmek değil de, kalkmak zoe geliyor. Kalktıktan sonra sorun kalmıyor. Yine de saol, olabilme ihtimali yok değil,bakalım?

• Beğen
Hakan Bey selamlar,
Ben geçen hafta spil turu için 3000 ytl yatırmıştım, yatırdığımla kaldım, tur olmadı. üstüneüstlük döviz bürosu peşinde koştum çığıra çığıra isviçre frangı diye:) Bu hafta da spil yerine çeşme turu var ve çeşme, spile göre daha az yorucu ve dolayısıyla daha ekonomik bir tur. Ben şuan mağdur durumdayım,3000 ytl bir anda beni sarstı,bir haftadır telef oldum ve 3 gündür açım:( :) :). 3000 ytl bu tur için , tur+yiyecek vs tüm masrafları karşılar ayrıca 1000 ytl kadar sizden nakit alabilirim diye düşünüyorum. :) :)
Bilginize sunar iyi çalışmalar dilerim..:)
Pazar sabah 4:00'te görüşmek dileğiyle..hoşçakalın:)

@psychedelic68

Anılcım istersen özelden konuşalım rezil etme lütfen beni bir şekilde hallederiz .halledemezsek yeni katılım paralarını paylaşırız:D ... açlık konusu sorun değil 3000 ytl ile sana 1 ay pizza ısmarlarım :)adres alayım pizzacı yolluyorum .

Anılcım istenirse iki grup yapa biliriz ..
1. grup isterse kısabir max 30 dk lik deniz sefası yapabilir .. eve çabuk döner ,12,30--13,00 da güzel yalıda olur pazarı ailesiyele geçirir
2. gup ise Çeşmede ılıcanın veya altınkumun keyfini sürer akşam döner ama akşam trafiğin de telaşlı dikkatsiz trafik canavarlarının olacağını unuıtmamak lazım ikici grubun çıkış saatini iyi belirlemesi gerekli..Ertesi gün pazartesi :)

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri