Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Benim için problem yok Deniz, önceki gün buraya buluşma saatini ve yerini yazın ben gelirim :)

Scudo
Hakan abi Alpay abi Kutlu abi bu konuya akşam turu ile ilgili mesaj yazarsanız iyi olur.Yazamayan olursa ben tlf ile ulaşıcam;)

herkese selamlar...akşam turuna katılmayı çok isterdim ama bu hafta imkansız..çünkü bisikletimi ahmetbeyli'de bıraktım.bir daha ki haftalarda seve seve katılırım.görüşmek üzere:)

@lacordelio

Sakın bunu dert etme katılmak istiyorsa benim bisikletimi sev sev sana verebilirim .Bahane yok:boese157: Şaka biryana bende buakşam iş yemeğine katılmak zorundayım.Gönlüm katılanlarla Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@alpay ipekgil

teşekkürler alpay abi.düşünmen yeter.alırım tabi bisikletini seve seve.ama geri verir miyim bilmiyorum.:):)hiç o karbon canavar geri verilir mi alpay ab:D

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
Alpay abi turu perşembe veya cuma düşünüyorum.Bugün öğle saatlerinde Şener abiyi arayacağım.Kesin kararlaştırırız.Kutlu abi bir bisiklet ayarlarız sana dert etme,seni aramızda görmek isteriz.;)

Merhabalar...Bu haftaki turumuzu perşembe olarak kararlaştırdık ama cuma da olabilir.İki tur yaparız sorun olmaz benim için:)
Buluşma yeri olarak net bir karara varamadık.Konak olsa herkese uygun olur sanırım.
Büyük ihtimal yarın akşam 20:00 civarı Konak'ta buluşuruz.Karşıyaka'dan gelen arkadaşlar için Karşıyaka'da buluşup konak'a geçebiliriz.
Bütün İzmir'li arkadaşları bekliyoruz.Güzel bir tanışma fırsatı bu.Görüşmek üzere

Merhabalar.Tur cuma günü olursa sanırım katılım daha fazla olacak.Cumartesi'de tatil olması sebebi ile çalışan kişiler daha az yorulmuş olur.Sizler ne dersiniz bu konu hakkında???
Alpay abi Hakan abi bu gün sizede uygundur umarım.Sizsin turun eksikliği hissediliyor;)

Cuma benim için uygun. Ancak rota ne olacak? nerede buluşulup ne yapılacak? Biliyorsunuz şehir içi bisiklet bazen sıkıcı olabiliyor trafik vs.. Hani kısa bile olsa bir yer, bir amaç olsa güzel olur sanki.. Saat erken olsa çalışanlara problem, geç olsa ailesi olanlara problem. onuda iyi ayarlamak lazım. Bana olması biraz zor gibi geliyor, herkesin gelememek için haklı bir nedeni olabilme olasılığı yüksek :) ..

Biz en iyisi güzel bir hafta sonu planı düzenleyelim. Hem katılımda yüksek olur. Mesela geçen yaptığımız İzmir-Çeşme turu gibi.. sonunda deniz olunca çok güzel oluyor :) .. Yol çok uzun yada zorlu değil, yüzmek için enerji de kalıyor. sonunda 4-5 ytl ye otobüse atlanılır hoop izmir..

Tabi bu sadece fikir.. Sonunda yüzme olan her türlü fikir kabulumdur. Birde mümkünse yol 100 km. yi geçmezse güzel olur :D

Sevgili dostlar sevgili Deniz ve Şener .. Malsef benim Cuma da Dahil Akşamlar için fazla şansım yok evde bile en erken saat 21. de olabiliyorum :( ..
Siz vaktini varsa yapın serinde güzel olur ama akşam bisiklete binmesini sevemedim gitti malesef :( . kendiniz ve bisikletinizi mutlaka görünür kılın ...:)

Hafta sonu için Alpay ile beraber 130 - 140 km lik -üçkuyular freibot iskelesi- narlıdere- güzel bahçe - Bademler- Gödence - Efemçukuru- Radar- Kavacık - Payamlı - çatalkaya - narlıdere- Üçkuyular feribot turu yapmayı palanlıyoruz toplamda 130-150 arası bir şey totar . çıkış ağırlıklı ..
ortanın biraz üstü bir tur olur ama gruba uyarız ..
sıcaklar malum nefes aldırmayabilir burnuımuzu başka yönede tur sırasında çevirebiliriz...gelecek olan lar haber verirse iskeleye 7,30 da geliriz, birlikte bu güzergahı pedallarız. :) :)

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Antremanlar devam ediyor, size yetişecek duruma gelince size katılacam Hakan abi söz.. Ne yalan söyliyim şimdilik 140 km. gözümü korkutuyor valla :D

@Hasan Hakan Koç
Benim için uygundur, ama tam günü belrileyelim cumartesi mi? Pazar mı? 7:30 da geç olur kanaatindeyim, daha erken çıkarsak hem sıcağı az hissederiz hem de trafik sıkıntısı yaşamadan Menderese varırız. Tabi erkenden de evlere dönmüş ve çocukların paarına katılmış oluruz. Mesela saat 05:00 gibi desek. Fikir sadece ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
@gokturkgunal

Bu hafta Cumartesi de olur Pazar da olur tammdır Götürk'cüm Sabah konusunda haklısın bencede çok erken çıkmak lazım benim için sorun yok :) gelecekler ile konuşalım ..
bana göre cumartesi daha uygun gibi :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri